2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Şükür benim bulantısiz geçtiği için cabuk gecti gibi hissettim . Bir İki hafta yarım yamalak bulandı o da cok az. Canım renkli ultrasonu sen mi talep ettin. Yoksa ayrintilinin hepsi renkli mi oluyor. Birisi ekstra para veriliyor renkli icin demişti ama sacma geldi bana

Kızlar ayrıntılı ultrasonlari ne zaman yaptırdınız. Şuan 20+2 yim en son 4 gün ileri demişti doktor. Bu haftasonu takvime göre 21+0 (veya +4) oluyorum. Sizce uygun mu yoksa bir hafta sonra mı gideyim. Haftaya gidersem 22.haftam bitmiş oluyor. Bazı yerlerde bebek büyüdüğü için ultrasonda ekranda sıkıntı oluyor diye bir seyler okudum. Fikir verir misiniz biraz. Ne zaman gitmeliyim

Ben 19+5 'te yaptırdım herşeyine rahatca baktı.Bu haftaiçi gidebilirsin

Kızlar ben hala bi çorap bile almadım bebeğe korkaklığımdan siz neler aldınız
Bende geçen sadece e bebek internet sayfasından biberon ve emzik aldım canım.Onun haricinde hiç bişey almadım.Eşim dışarı çıkmama izin vermiyo virüsten dolayı,ee diyorum bu çocuk doğunca ne giycek alırız alırız dert etme dio açıkçası içimde pek heveste yok almak için neden böyleyim bilmiyorum.Sanki hamile değilim gibi bi rahatlık var ki sorma

19 haftada gittim canim ben. Doktorun ne diyor? Beni doktorum yönlendirmisti tam tarihi vererek

Merhabalar ben 1 hafta öncegebelik test yaptım cok silik bir çizgi cikti tekrar yaptim ertesi sabah busefer ikinci çizgi hic cikmadi adette olmadım suan test pozitif cikipta snra negatif cikmasi normalmiş kafam çok karışık

Eklentiler

• 20200902_133232.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 35
  • 20200902_133232.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 47
Bende aynı senin gibiyim sen yine emzik falan almışsın ben bi iğne bile almadım 30haftada baslicam rabbim nasip ederse

Ben de emzik aldım az önce bibs marka olanlardan. Biberonu da avent düşünüyorum ama var mı daha iyi önerisi olan

Ben de emzik aldım az önce bibs marka olanlardan. Biberonu da avent düşünüyorum ama var mı daha iyi önerisi olan
ben chicco aldim biberonu. Emzik almadim dusunuyorum alsam mi diye almasam da bastan hic alistirmasam mi diye dusunuyorum

Kızlar kafama takılan bişey oldu bilgisi olan varsa cevap yazarsa çok sevinirim.şimdi eşimle benim aramda kan uyuşmazlığı var ben b — o a + bundan 2 sene önce dış gebelik geçirdim ve tüpüm alındı laparoskopi yöntemi ile ve doktorum kan uyuşmazlığı iğnesi vurdurdu çünkü bebek 8 haftalıktı.nneyse şimdi yine hamile olunca doktorum indirect coombs testi yaptı 8 haftalık ilken negatif çıktı amayine de iğne vurdurdu bi daha hamile kalsam sorun olmasın diye bide kanamam olmuştu o yüzden yaptırdı.şimdi başka doktora geçtim bu doktorum 28. Haftada gerek yok hiç dedi geçti kozlar basında. Böle bi olay gece. Var mı pek kafama yatmadı anlayamadım

Ben ikeadan almayı düşünüyorum dolabını. Fiyatları da daha uygun ve kullanışlı görünüyor ama mağazaya gidip bakacağım yine de haftaya. Sade sevenler bakabilir.

Ben ikeadan almayı düşünüyorum dolabını. Fiyatları da daha uygun ve kullanışlı görünüyor ama mağazaya gidip bakacağım yine de haftaya. Sade sevenler bakabilir.
Aynen benimde Ikea aklimda... Kafam karışık... Esimde haklı olarak bu kadar para verirsek takım alalım diyor ama takım koyacak yerimiz yok... Evi değiştirince Allah nasip ederse takım almayı düşünüyorum... Şimdi öyle bir şey almalıyım ki ileride onu başka şeylerde kullanayım.. bakmadım daha bakacağım bende

Canım benim görümcemle eşindende kan uyuşmazlığı vardı. Doktoru ona da iğne vurmamış sorun olmaz diye. Sanırım bazı durumlarda vurmuyorlar. Sen yine de detaylı Bi şekilde doktoruna sor

Canım benim görümcemle eşindende kan uyuşmazlığı vardı. Doktoru ona da iğne vurmamış sorun olmaz diye. Sanırım bazı durumlarda vurmuyorlar. Sen yine de detaylı Bi şekilde doktoruna sor
Sordum kuzum 1 kere vuruldum zaten iğne 8. Haftada ama bazıları diyor ki 28. Haftada tekrar vurulur bilmem ne diye forumda başka arkadaşlar var mı acaba kan uyuşmazlığı geçiren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…