2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ayyy cnm valla artık neden okdr aşağıda diye moral bozuyordum Cumartesi bende doktorumA soracaktım aslında doğru ayakları aşağıda ellerini hiç hissedemiyorum şuan yukarıda pek hissetmiyorum uzun zamandırda görmüyorum insan tabi merak ediyor çok saol Bnmki okdr sert atamıyor pıt pıt işte vuruyor okdr sert değil şimdilik

Kızlar 20.haftada bebegin elini ayağını nasıl hissediyorsunuz eli ayagi oldugunu nerden anliyorsunuz siz ben hiç anlamadim.Bir de bebek hep aynı pozisyonda durmaz ki sürekli pozisyon değiştirir bu haftalarda.Valla ben 2 çocuk doğurdum bu 3.hamilelohim 34.haftalardan sonra ancak algılanır ayağı kolu dirseği.

Benim ki de hep kasıklarimda baya baya tekmeliyor sürekli hissediyorum

Doktorun iki üç gün ileri demesine hiç takılma canım sen 20+2 gibi düşün bu hafta sonu gitsen iyi olur bencede

Kızlar bende indirim gördükçe az az alıyorum birşeyler
Eebekten bir tane takım aldım 5'li hastane çıkışı
3'lü çorap
İki adet müslin bez aldım oda indimdeydi
Sosyete pazarından tanesi 2.5 TL ye çok güzel pamuk zibinlar buldum 3 tane de ondan aldım
İki adet LCW de zıbın indirime girmiş uzun kollu 3-6 ay onu aldım
Şimdilik bu kadar baska bişey almadık biberon emzik onu daha ileri zamanlarda alırım diye düşünüyorum

Bizim burada bazı büyük mağazalar bebek hediye paketi veriyorlar onlardan 2 tane Mams marka biberon emzik 1 nükleer bir dr brow ns verdiler şimdilik başka. almam diye düşünüyorum zaten emzirmeyi düşünüyorum inşallah

Ben de daha hiç alışveriş yapmadım nerdeyse bir tanıdığım sen çok birşey alma ben alacağım diyor ama bilmiyorum beşiği filan zaten var Evim küçük zaten çok yerim yok biraz da çekmece boşalttım bebek arabası ve kıyafetler eksik gibi sadece

Yok canım daha ayrıntılıya girmedim ben, haftaya gireceğim. Doktor her gittiğimde şöyle bir acıyor renkliyi. Ekstra bir sey değil yani bebeğin hatlarını daha iyi göstermek icin sadece

Senin de muhtemelen başı yukarıdadır, biraz da içeriye dönükse eller de içerde kaldıgı icin hissetmemen normal. O yüzden altta ayakları hissediyorsundur. Ultrasonda nasıl durdugunu görünce anlarsın zaten kafana oturur merak etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…