2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Doktorun bi tarih vermedi mi? Bana mesela 14-21 eylül arasında yaptır detalıyı dedi, o da takvime göre 21+0 ile baslayan haftaya denk geliyor. Ultrasonda önde ya da geride cıkması etkilemiyor, sen hep normal takvimi takip edeceksin

Şu ultrason görüntüsü kafama hiç oturmuyor hep aşağıdan bakıyor doktor sanki bende orda olduğunu düşünüyodum saol kuzum bu hafta soracağım kesin

Ben oldum zaten 8. Haftada bi daha olmama gerek var mı 28. Haftada diye sordum yok dedi geçti doğduktan sonra bi bakarız dedi geçti neye bakacak anlamadım
Hmm bir kere olduysan tekrarına gerek yok demek ki. Başka bir doktora sorman mümkünse bence bi sor aklın kalmasın

Çok güzel anlatmışsınız teşekkür ederim. Ben hiç araştırmadım doktor bana EPATRENCH verdi sen söyleyince değerlerine baktım 1100 mg 396 mg Epa 264 mg Dha yazıyor nasıl bu değerler?
Rica ederim faydalı olduysa ne mutlu bana. Sizin kullandığınız 1100 mg bir omega için bence düşük bir DHA değerine sahip .. Ben olsaydım bu kutu bitince daha yüksek DHA değerli bir omegaya geçerdim. Ama istersen doktorunla görüş ondan sonra değiştir.

Kızlar ön sol dişim çok sızlıyor soğuk ve sıcak içeceklerde müthiş sızlıyor. Ne yapmam lazım bilgisi olan var mı
Allah şifa versin diş ağrısı çok zordur hele de ilaç İçemediğimiz şu dönemde.. gerçi ağrı değil sızlama diyorsun ama olsunkaranfil kaynatıp içmeyi dene belki biraz dindirir ağrısını.. benim dişlerimde çok hassas ödüm patlıyor ağrıyacak diye 1 gecede 7 hastaneye gittiğimi bilirim dil ağrısından çok zor gerçekten inşaallah bir an evvel geçerde rahatlarsın..

Kızlar bi sorum olucak bizim bi komşu 35 gün önce sezaryen oldu dediki doğumdan sonra kan sulandırıcı iğne veriyorlar dı herkese doğrumudur acaba siz hiç duydunuzmu

Sağol canım gargara falan yaptım fayda etmedi. Su içemez oldum korkumdan. Umarım geçicidir. Karanfil deneyim bide. Diş ağrısı doğum sancısıyla eşdeğer derler allahtan duran bir ağrı yok sızlanma var tahriş oldu sanırım

Kızlar bi sorum olucak bizim bi komşu 35 gün önce sezaryen oldu dediki doğumdan sonra kan sulandırıcı iğne veriyorlar dı herkese doğrumudur acaba siz hiç duydunuzmu
Pıhtılaşma seviyesine göre doğumdan sonra veriyorlar bir süre kullanıyorsun. Bizim bi akraba doğumdan 6 ay boyunca kullandı. Ben sormuştum doğumdan sonra kullanmana gerek yok demişti dr

Pıhtılaşma seviyesine göre doğumdan sonra veriyorlar bir süre kullanıyorsun. Bizim bi akraba doğumdan 6 ay boyunca kullandı. Ben sormuştum doğumdan sonra kullanmana gerek yok demişti dr
Hm anladım canım bana herkese iğne veriyorlar diyince şaşırdım ilk gebeliğimde ve sonrasında hiç iğne kullanmadım bı sıkıntım yoktu yani

Kizlar bugün de dediki rahimi besleyen damarlardan birinde direnç var... Kan sulandiriciyi devam...böyle olan var mı arwnizda

19 haftada gittim canim ben. Doktorun ne diyor? Beni doktorum yönlendirmisti tam tarihi vererek
Canım bir ay sonra gel dedi ama önden gitme olayı felan var ya tam sınıra denk geliyor gibi hesapladım. Epeydir görmedim bir erken mi olur acaba bu haftasonu gidersem dedim.ama randevu aldım bu haftasonu gidecegim

Canım bir ay sonra gel dedi ama önden gitme olayı felan var ya tam sınıra denk geliyor gibi hesapladım. Epeydir görmedim bir erken mi olur acaba bu haftasonu gidersem dedim.ama randevu aldım bu haftasonu gidecegim
Ben 19 +2 de yaptırmıştım canım radyolog bana 23 24 haftada tekrar bakalım bebek küçük olduğu için net olmuyo demişti.Geçen hafta doktorumada söyledim doğru söylemiş dedi tekrar yaptırmamı istedi bende 23 haftalık olunca tekrar yaptırıcam

Aynı marka test mi? İdrardaki su yoğunluğu dahi etkiliyor... Üçüncü kez test yapın bence hatta kan verin

Canim erken olmaz 20haftadan sonra uygun olduğu söyleniyor. Bizde de önden gitme durumu var, o yüzden biraz erken gün vermişti doktorum. Radyoloji uzmanı eğer goremezsek 1-2haftaya sonra gün veririm dedi ama çok şükür gördü her şeyi sorunsuz. Bence gidebilirsin ama tabi doktorun dediği kıymetli burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…