2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bende var canım. Nolur nolmaz diye gebelik şekeri olan bi arkadaşım göndermişti bana. Tabi her liste kişiye özel. Gönderiyorum şimdi sana özelden

Benim de plesanta aşağıda canım 14 haftada falan demişti doktorum. Yavaş yavaş yukarı çıkıyomus genelde, benimki de 1.5 cm kadar çıkmış hatta çok şükür ama doktorum yeterli değil hâlâ, dikkatli olmaya devam edeceğiz dedi. Ben hiç bişey kaldirmiyorum, süpürge dahil. İlişki ve yorulmak yasak, kabız olmak da

Dün kontrolde Dr bir anda renkli usg açtı. Gözlerim puslandı heyecandan yüzünü göreceğim diye tabi ne oldu minnoş elleriyle yüzünü kapatmış. Dedim hiçbiley anlamadım haklısın dedi dr pozisyonu çok iyi değil şuan dedi. Saydı bu burnu bu kolu diye ama heyecandan herhalde net anlamadım. Bundan sonraki kontrollerde renkli açarım uygun pozisyonda resmini veririm dedi. Merak ediyordum yüzünü sıpa göstermedi. Haftaya çarşamba ayrıntılı var orada vereceklermiş. Sağlıklı haberini alayım da bana yeter

Cnm inşşş bu günlerde geçecek hamilelik hormonu ztn insanı habire üzmeye müsait eşimizin yaptığı herşey okdr önemli ki sen üzülürken bebekte üzülüyor.. sen evladına tutun o senin en büyük desteğin olsun onun için ayakta durmaya çalış olur mu dualarım seninle inş ayrıntılıda çok güzel gelir bizede yaz

Benimde öyle canım. Dün dışardanda göbeğimdeki hareketliliği farkettik. Gece 1 gibi yatıyorum. Bebiş sürekli hareketli. Şimdiden uyumamazlık yapıyo.

İnşallah her şey yolundadır canım. Bu haftasonuna karar verdim. Epeydir de goremiyorum hiç hatta 13. Haftadan beri yüzünü hiç görmedim o yüzden sabredemiyorum cevaplarınız icin cok sağolun kızlar

Selam güzel anneler, detaylı ultrasonumu 21+1 de yaptırdım herşey yolunda çok şükür hamdolsun bugünde tetanoz aşısı oldum ve sonrasında duş aldım aklıma takıldı sizce duşun bir zararı olur mu aşı sonrası??

Kızlar benim plasenta previa olduğumu yeni öğrenmeme ne diyosunuz doktor biraz aşağıda biraz aşağıda diyodu meğerse plasenta previaymış
canım merhaba ben de şubat annesiyim. plasenta privayı araştırırken forumda yazdığını gördüm. doktorum bana 24. haftaya kadar yukarı çıkıyor çoğunlukla dedi, plasenta priva demek için o haftayı beklemek gerek dedi. hatta okuduklarıma göre 32-35 de çıkanlar olmuş. umarım senin de benim de o haftaları görmeden yukarı çıkar.

Ahseninannesi doktor konuşmuştuk seninle detaylı ultrason yapan Dr dan aşırı memnun kaldım senle de paylaşayım,Konak hastanesi Dr kazım bey çok işinin ehli tecrübeli anlayışlı,bir saat bakıyor çok memnun kaldım tavsiye ederim fiyatı 500 lira

Bana aşıyı vuran ebe banyo yapabilirsin zararı olmaz dedi. Sadece aşı yerini ovalamayacaksin dedi. Geçen perşembe vuruldum iğneyi, çok şükür sorun yaşamadım. Çok geçmiş olsun

Deneyimli yada araştırmacı anneler bişey sorucam :) süt sağma makinaları var ya onlardan hangisi iyidir fiyat performans olarak? Elektronik olanlar daha kullanisliysa şimdiden alicam, malum fiyatlar sürekli yükselmekte

Acaba normalde regl olcagimiz donem oldugu icin mi zor geciyor, aklima gelen tek sey o gecen haftalar daha iyiydim cunku. Sizin de tam 20. haftaymis, benim de oyle.

Kızlar bende cmtsi günü gideceğim detaylı ultrasona, nasıl oluyor sadece karından mı bakıyorlar merak ettim gidenler yazabilir mi

Bende de aynı bu şekilde oldu. Doktor bir-iki denedi baktı elini yüzünden kaldırmayacak bizim bebiş, o haliyle fotoğrafını verdi, eli ayağı belli ama yüzü gözükmüyor fotoğrafta:)

Deneyimli yada araştırmacı anneler bişey sorucam :) süt sağma makinaları var ya onlardan hangisi iyidir fiyat performans olarak? Elektronik olanlar daha kullanisliysa şimdiden alicam, malum fiyatlar sürekli yükselmekte
ben şahsen deneyimli değilim ama çevremde yeni anne olan 3-4 tane arkadaşım var. biri lansinoh kullanıyor diğerleri hep mamajoo kullanıyorlar ve cok memnun olduklarını söylediler. lansinohdan daha uygun oldugu icin ben de mamajoonun ikili olanını aldım

Benim de arada bir oluyor ama yatmadan önce yürümen etkiliyodur seni.
Bende sana bir şey sorayımaçlık tokluk şekerini ölçmeye başladın mı ?

Evet ben de hep ikisini duyuyorum bide avent var. Elektrikli mi aldın canım sen manuel mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…