2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar aranızda yüzünde leke cıkan oldu mu ya varsa bisey kulaniyormusunz bugun dikkatimi çekti iki yanakta da lekeler cıkmış doğumdan sonra gecer mi acaba

Kızlar aranızda yüzünde leke cıkan oldu mu ya varsa bisey kulaniyormusunz bugun dikkatimi çekti iki yanakta da lekeler cıkmış doğumdan sonra gecer mi acaba
Benm burnumda lekelelenmelerim var 3 aylıktan beri hala da artıyo burun bölgemde koyulaşıyo doğumdan sonra geçer diyo annem bakalım inşallh geçer

Kizlar dün tetenoz asisinin ilk dozunu sol kolumdan vuruldum... Bugün ağrımaya başladı... Sola yatınca ağrısı artar mı acaba? Bu durumu nasıl cozdunuz? Sağa mi yatsam sıkıntı olurmu acaba

Kizlar dün tetenoz asisinin ilk dozunu sol kolumdan vuruldum... Bugün ağrımaya başladı... Sola yatınca ağrısı artar mı acaba? Bu durumu nasıl cozdunuz? Sağa mi yatsam sıkıntı olurmu acaba
Bende sol kolumdan vurulmustum ve sağa yattım geçene kadar sola yatınca ağrıyordu. Dün kağan kocatepeyi dinledim yatma konusunda illa da sola yatacaksınız diye bir şey yok diyor. Benim sağa yatasım geliyor hep yatıyorum da çoğu napim

Benim de genelde sağa yatasım geliyor bebişim de sağda o öle yatırtıo sanırım :):)

Bende dün ikinci aşımı oldum benim koltuk altıma vuruyor ağrısı sol kola vurdular sağ kolumun üstüne yatmama rağmen doğru düzgün uyumadım ağrıdan

Bende sol kolumdan vuruldum ve yinede sola yattım evet biraz ağrım oldu ama idare ettim sola yatmak daha iyi dediler çünkü 2-3 gün sürdü canım idare edebildiğin kadar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…