2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benim de arada bir oluyor ama yatmadan önce yürümen etkiliyodur seni.
Bende sana bir şey sorayımaçlık tokluk şekerini ölçmeye başladın mı ?

İnşallahh öyledir canım ya. Sabah da biraz vardı sonra kahvaltı yapınca geçti şükür
Ah yok kuzum henüz başlamadım. En son kan vermiştim işte. Orda 74 çıktı şekerim. Alt sınırdaydı inşallah çıkmaz. Bu hafta biraz fazla abarttım bakalım nasıl toparlıcam.

Haftaya doktor kontrolüm var orda doktorla görüşüp ne aralıklarla şeker kontrolü yapmam gerektiğini sorucam nasipse. Ona göre snaa da haber veririm olur mu

Bana da 2 gün arayla 3 kez ver sonra bana at dedi. Bugün açlık 89 tokluk 119 çıktı. 2 kere daha ölçtürecem bilmiyorum normal mi değil mi
Benim daha 2 hafta var randevuma senden öğrenirim o zamana kadar

Benimde asagidaydi çıktı... Ama simdi Dr rahmi besleyen damarlardan birinde direnç göründü...her ay bir sürpriz yaşıyoruz sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur insallah
Çok geçmiş olsun.. valla her ay bir şey çıkacak mi korkusuyla gidiyoruz. İnşallaahh sağlıkla gelirler

Bana şu bu yasak falan demedi doktor İnşallah bi an önce çıkar yukarı hepimizinki

Bana da 2 gün arayla 3 kez ver sonra bana at dedi. Bugün açlık 89 tokluk 119 çıktı. 2 kere daha ölçtürecem bilmiyorum normal mi değil mi

Tamam canım ben haber veririm sana inş inşallah yeterli olur da şu şeker yüklemesi bilmem ne uğraşmak zorunda kalmayız

Her ailede arada oluyo böyle şeyler canım.Kendini üzmemeye bak lütfen takmamaya çalış.İnşallah biran önce düzelir herşey

Benimde geçen hafta gittiğimde plesanta aşağıda dedi canım doktorum.Ama bi riski yok dedi.Yukarı çıkar ama çıkmassada normal doğum yerine sezaryen doğum olur dedi.Sadece ilişkiyi yasakladı ufak çaplı kanama olabilir die,başkada bişey söylemedi ben yine rutin günlük hayatıma devam ediyorum inşallah bi dahaki randevuda yukarı çıkmıştır die ümit ediyorum.

Teşekkür ederim haber verdiğin için canım.Benimde doktorum konakta hiç demedi bizim hastanede yapılıyor diye perinataloglari söyledi.Eray hocadan randevu aldım bende

Ben önce Medela nın tekli elektrikli makinesini aldım sonra indirimde lansinoh un ikilisini aldım ikisi de güzeldi hiç manuel kullanmadım
Şimdi de yine Medela nın ikili makinesi var bir de benim yaşadığım yerde çok meşhur olan haakaa var bir göğsünde emzirirken diğerine kullanıyorsun aslında boşa akacak sütü topluyor

Deneyimli yada araştırmacı anneler bişey sorucam :) süt sağma makinaları var ya onlardan hangisi iyidir fiyat performans olarak? Elektronik olanlar daha kullanisliysa şimdiden alicam, malum fiyatlar sürekli yükselmekte
medela marka iyidir.

Eklentiler

• 49BAC0E8-DD75-468B-A858-779525D43157.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 42
Bende bugün basladim ölçmeye... 119 ne zaman cikti? Yemek yedikten kaç saat sonra?aynen bende üç gün ölçüp sonuçları atacagim

Şimdi fiyatlarına baktım da medelanın teklisi 700 civarında haakaa ise 142 lira aşırı pahalılar allah yardımcınız olsun
700 TL mi... Acaba gerçekten gerek olur mu o kadar pahalisina... Daha ucuz bir şey seçip onun yerine bir yetimi sevindirmeyi tercih ederdim

700 TL mi... Acaba gerçekten gerek olur mu o kadar pahalisina... Daha ucuz bir şey seçip onun yerine bir yetimi sevindirmeyi tercih ederdim
Medela bu işte gerçekten çok iyi benim makine işim bitikten sonra en az 5 anneye daha iş gördü en son bir arkadaşa vermiştim şimdi nerede bilmiyorum ben aldığımda bu kadar pahalı değildi malum 8 yıl önce
Gerçekten pahalı o yüzden birşey diyemem

Bize ilişki yasak falan demedi. Gerçi bayadır ilişki falan yok gibi insan tedirgin oluyor ya. Neyse biz hepten keselim o zaman nolur nolmaz

Letgo dan falan bak bi de canım ben 200e buldum mamajoo ikili elektrikli. Kullanılır diye almışlar hiç kullanmamışlar. Letgodan her şeyi takip ediyorum bu tarz düşeşler çok çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…