2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Pazartesi gidip alabilirsin işe gitmeden. Nasılsa o günü de kapsayacak. Evet doktordan rapor alacaksın durum bildirir raporu sonra kurumun onu izne çevirecek. Tam 24+0 olmadan vermiyor bazı doktorlar
Canım rapordan sonra bulundugumuz çalıştığımız yerde kalmak zorunda mıyız. Yoksa baska bir yere gecebiliyor muyuz

Canım rapordan sonra bulundugumuz çalıştığımız yerde kalmak zorunda mıyız. Yoksa baska bir yere gecebiliyor muyuz

24 haftalık raporu alınca idari izinli sayılıyorsun. İdari izinlilerin birim amirinin izni ve onayı olmadan il dışına çıkması genelgeye göre yasak. Hatta genelge de il dışına çıkmak isteyen idari izinli personelin yıllık izin kullanması gerektiği yazıyor.

Normalde devlet memurlarının haftasonları bile şehir dışına çıkması yasak. Genelgede yasak dense de bence çıkılabilir ya ben çıkardım çok uzaklaşcaksan bilemem tabi de

Ben de kendimden korkuyorum... Diyetinde ne var? Nasıl bir diyet olacak?
Ya öyle şu saat o bu saat o diye bi liste yok. Ekmek bi dilim sabah sonra yok, pirinç makarna yok bulgur ye, salata yeşillik ağırlıklı yemekler, meyve günde max 2 porsiyon vb. Meyve listesini atarım buradan 1 porsiyonda neler var diye şuan evde değilimmm

Meyveyi atarsaniz sevinirimben şimdi şeker hastası gibi besleniyorum şekerim normal seyrediyor ama azıcık fazla yesem sınırı geçiyor... Çok dikkat etmem lazım sanirim

tetanoz oldum iki gündür kolum agrıyo ama geçer inş. cumartesi detaylıya giricem inş. Eşim acil sehirdışına gitti o gelemicek diye üzülüyorum.

Normalde devlet memurlarının haftasonları bile şehir dışına çıkması yasak. Genelgede yasak dense de bence çıkılabilir ya ben çıkardım çok uzaklaşcaksan bilemem tabi de
Cok uzaklascm canım Ailem izmirde yaşıyor ben kayseride. Hazır bu kadar iznim varken evde onlarla değerlendirmek isterdim. Uzak kalıyoruz birbirimize

Çok teşekkür ederim canım. Epey sıkıntılı olacak o zaman gidersem. İşler karıştı şimdi

Kızlar bir gecelik bir pijama hastanede bir gece kalmak için yetmez mi? 2 gecelik 1 pijama mı almalıyım bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…