2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Cok şükür cnm. Diğer arkadaş demiş erken doğum ihtimalim var diye. Senle karıştırdım.. kusura bakma.. Allah sağ selim ve de vaktinde hepimize kucağına almayı nasip etsin..
Estağfurullah cnm önemli değil amin inşallah Allah bütün annelerin yardımcısı olsun inşallah

Aa ağrı enseden olunca tansiyon değil miydi ki bende de kesin çıkıcak da işte doktor öyle dedi diye 26da gidicem
Öyle şartlama canım kendini yaaa şimdiden şekerli yiyeceklere kısıtlama getir kaçırıyorsan da
kesinlikle yediklerinle alakalı. Mesela glisemik indeksi düşük meyve (elma, armut vb) yiyorsun şekerin çok yükselmiyor veya birden yükselmiyor ama bi avuç üzüm Veya bi dilim kavun yiyorsun şeker uçuyor. Yediklerimizi ona göre seçmeliyiz artık minnaklar için
Bende cok korkuyorum bizim ailede de var hatta sülalede komple var .
Bende birde gebelikten önce pcodan dolayi insulin direnci vardi diyetini siki takip et yoksa igne ilaca gecis yaparsin dikkat et
ediyorum Ediyorum bugün inadınamış gibi güllaç yapmış annem ucundan bile yemedim. Şimdiden başla sende diyete 4 ay idare edeceğiz artık

Ya bende annemler geldi diye tatlı hamur işi fln yapmıştım onlar yerken bakmak olmaz diye yedim halbuki çok dikkat ediyordum. Neyse inşallah bidaha öyle kendimi kaybetmem çok teşekkürler

Selam güzel anneler benim beybim kızım sağ tarafa neredeyse bel kemiğimin oralara uzanıyor böyle bişey yaşayan varmı koca karnım dururken kıyılara köşelere tekme atıyor

Arkadaşlar ben bebek arabasını aldım.
inşallah pişman olmam ve memnun kalırım.
Almayı düşünen varsa link atıyorum şuan indirim var bugün son haberiniz olsun

Gule gule kullan canim nereden aldin. Bana kucuk almissin gibi geldi. Sonucta dogurdugumuz gibi kilomuz dusmuyor 1 2 ay odem de olacak
Bende hem pijama hem elbise alacak giviyim çünkü dogumda elbise oneriyorlar
Link ve fiyat alabilir miyim

Vallaha benimde bidahaki randevu da yapcaklar ozmnkadar yemeye devam ama allahtan canim okadar fazla tatli istemiyor meyvelerde basindan beri cok dikkat ediyorum sekerli olanlari tercih etmiyorum ztn normalde de fazla tüketmiyordum sekerli meyveleri gecenlerde ilkd efa künefe cektiydi canim orda bi kendimde gectim

yoksa ayran yogurt peynir devam ediyoruz

Kuzu sadece suyu ve gelişimi normal eğer suyun çok olsaydı bebeğin gelişimi önde olsaydı isterdim ama şu an gerek yok dedi zaten ekmeği çok tüketmiyorum tatlı çok nadir hatta biri ikram ettiyse zorla yiyorum kahvaltımda bile ekmek yok akşamları yersem en fazla iki dilim kilo aldım ama dikkat etmezsem aşırı alırım

Doktordan bi rapor alıp onu çalıştığımız kuruma mı vermek gerekiyor canım?birde benim pazar doluyor 24.hafta.cumadan gitsem raporu verirler mi acaba bilgin var mi?
Pazartesi gidip alabilirsin işe gitmeden. Nasılsa o günü de kapsayacak. Evet doktordan rapor alacaksın durum bildirir raporu sonra kurumun onu izne çevirecek. Tam 24+0 olmadan vermiyor bazı doktorlar

Pazartesi gidip alabilirsin işe gitmeden. Nasılsa o günü de kapsayacak. Evet doktordan rapor alacaksın durum bildirir raporu sonra kurumun onu izne çevirecek. Tam 24+0 olmadan vermiyor bazı doktorlar
Çok teşekkür ederim canım.Bu hafta raporluyum işe gitmiyorum ve şehir dışındayım Pazartesi iş başı yapmam gerekiyor normalde.o yüzden cumadan halletsem diye düşünmüştüm.inşallah Pazartesi başka bi şehirden raporu almam sıkıntı olmaz

Rica ederim canım.İlla aynı şehirde olmana gerek yok bence, umarım kurum için de olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…