- 15 Ocak 2020
- 761
- 1.170
- 63
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #15.501
Doktor banada sordu sezeryan mi normal mi diye . Dedim ikisinden de korkuyorumGünaydın,evet havaların biraz serinlemesi iyi oldu.Benim doğum 1 Ocak 'ta ama sizinle günlerimiz aynı bu arada
aa ciddi mi o kadar kanama oluyor mu yahu2 bile az...Ben hastaneye 3-4 pijama götürdüm ancak yetti. Kanama oluyor ve mutlaka kirleniyor pijamalar.
canım benim çok geçmiş olsun. inşallah tez zamanda atlatırsınız. sen nasılsın peki nasıl hissediyorsun? ilaçsız idare edebilecek gibi misin? Allah güç kuvvet versin inşallahKızlar günaydın kaç gündür hastaydık eşimle ikimiz. Zaten koronaymışız gibi izole etmiştik kendimizi ama dün artık zorla doktora yolladım onu ben zaten gitmiştim ilaçlarımı kullanıyordum. Üşütmüşsün demiş doktor ama yine de test yapalım demiş bugün sonucu geldi pozitifsağlık ekipleri geldi ona ilacını bıraktı bana da kapıda test yaptılar. Benim de olmama gibi bi ihtimalim zaten yok. Verdikleri ilacı kullanamıcam Parol kullanabilirim sadece. Nerden kaptık virüsü bilmiyoruz eşim gayrimenkul alım satımıyla uğraşıo yani evde benimle aylardır, en fazla markete gidiyordu. En ufak burun akıntısını bile ihmal etmeyin. 1 haftada 5 kilo verdi, iştahsızlık, derin nefes alınca öksürük, kısa süreli ateş, halsizlik ve her tarafında ağrı vardı.
Canım ben zaten 1 haftadır antibiyotik kullanıyordum başka ilaçlar da çok şükür ben iyiyim ama eşim benden ağır atlatıyor şu an ona üzülüyorum umarım benim de bu kadarla kalır onun da bir an önce geçercanım benim çok geçmiş olsun. inşallah tez zamanda atlatırsınız. sen nasılsın peki nasıl hissediyorsun? ilaçsız idare edebilecek gibi misin? Allah güç kuvvet versin inşallah
Sezeryan da kanama çok mu oluyordu. Bende sezeryan oldum ama damladan fazla değildi. Ben yanıma ped almıştım. Yatağa hasta bezi seriyorlardı. Eve geçincede ped koymuştum. Normal doğum farklıdır tabi yanınızda bulundurun hasta bezi hastane de olsa bileaa ciddi mi o kadar kanama oluyor mu yahupeki ped olarak şu külot şeklinde hasta bezi olanlardan mı almak lazım abla?
Geçmiş olsun canım dikkatli olunKızlar günaydın kaç gündür hastaydık eşimle ikimiz. Zaten koronaymışız gibi izole etmiştik kendimizi ama dün artık zorla doktora yolladım onu ben zaten gitmiştim ilaçlarımı kullanıyordum. Üşütmüşsün demiş doktor ama yine de test yapalım demiş bugün sonucu geldi pozitifsağlık ekipleri geldi ona ilacını bıraktı bana da kapıda test yaptılar. Benim de olmama gibi bi ihtimalim zaten yok. Verdikleri ilacı kullanamıcam Parol kullanabilirim sadece. Nerden kaptık virüsü bilmiyoruz eşim gayrimenkul alım satımıyla uğraşıo yani evde benimle aylardır, en fazla markete gidiyordu. En ufak burun akıntısını bile ihmal etmeyin. 1 haftada 5 kilo verdi, iştahsızlık, derin nefes alınca öksürük, kısa süreli ateş, halsizlik ve her tarafında ağrı vardı.
Merhaba bnde genoks genetik testini yeni yaptırdım şimdi yorumları geçmişe dönüp okurken denk geldi sizde aynı firmaya yaptırmışsınız acaba sonuçlar ne kadar sürede çıktı?Kızlar genetik testimiz temiz çıktı diye perinatolog dan aradılar. Şimdi önümüzdeki hafta gidicez bakalım kendi doktoruma da.
Canim çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin. Istediğimiz kadar koruyalım tedbirli olalım nasıl oluyorsa bi yerden bulaşıyor işte. Çember git gide daralıyor.Kızlar günaydın kaç gündür hastaydık eşimle ikimiz. Zaten koronaymışız gibi izole etmiştik kendimizi ama dün artık zorla doktora yolladım onu ben zaten gitmiştim ilaçlarımı kullanıyordum. Üşütmüşsün demiş doktor ama yine de test yapalım demiş bugün sonucu geldi pozitifsağlık ekipleri geldi ona ilacını bıraktı bana da kapıda test yaptılar. Benim de olmama gibi bi ihtimalim zaten yok. Verdikleri ilacı kullanamıcam Parol kullanabilirim sadece. Nerden kaptık virüsü bilmiyoruz eşim gayrimenkul alım satımıyla uğraşıo yani evde benimle aylardır, en fazla markete gidiyordu. En ufak burun akıntısını bile ihmal etmeyin. 1 haftada 5 kilo verdi, iştahsızlık, derin nefes alınca öksürük, kısa süreli ateş, halsizlik ve her tarafında ağrı vardı.
Çok çok geçmiş olsunKızlar günaydın kaç gündür hastaydık eşimle ikimiz. Zaten koronaymışız gibi izole etmiştik kendimizi ama dün artık zorla doktora yolladım onu ben zaten gitmiştim ilaçlarımı kullanıyordum. Üşütmüşsün demiş doktor ama yine de test yapalım demiş bugün sonucu geldi pozitifsağlık ekipleri geldi ona ilacını bıraktı bana da kapıda test yaptılar. Benim de olmama gibi bi ihtimalim zaten yok. Verdikleri ilacı kullanamıcam Parol kullanabilirim sadece. Nerden kaptık virüsü bilmiyoruz eşim gayrimenkul alım satımıyla uğraşıo yani evde benimle aylardır, en fazla markete gidiyordu. En ufak burun akıntısını bile ihmal etmeyin. 1 haftada 5 kilo verdi, iştahsızlık, derin nefes alınca öksürük, kısa süreli ateş, halsizlik ve her tarafında ağrı vardı.
Canım ben zaten 1 haftadır antibiyotik kullanıyordum başka ilaçlar da çok şükür ben iyiyim ama eşim benden ağır atlatıyor şu an ona üzülüyorum umarım benim de bu kadarla kalır onun da bir an önce geçerzaten biz birkaç gündür ayrı odalarda takılıyorduk ve uyuyorduk ama eminim ben de pozitifimdir. Allah beterinden korusun napalım
Sağol canım benim. D vitamini zaten kullanıyordum mandalina çıkmış sanırım bir arkadaş alışveriş yapıp bırakacak kapıya limon mandalina falan sıkıp içcez artık eşim ayrıca c vitamini takviyesi alıyor ama ben bi ton ilaç içiyorum diye onu da almıorum bi de.Çok geçmiş olsun kuzum ya.
Allah acil şifalar versin inşallah
D vitamini takviyesi al muhakkak.
Bol bol limonlu ürünler tüket.
Virüsü çabuk atın inşallah vücudunuzdan.
C vitamini ilaç değil ki cnm. Almalısın. Ben hamileliğin ilk haftalarından beri hep kullandım. Eksikliği sakıncalı diye. Sonra multuvitamine geçince bıraktım.Sağol canım benim. D vitamini zaten kullanıyordum mandalina çıkmış sanırım bir arkadaş alışveriş yapıp bırakacak kapıya limon mandalina falan sıkıp içcez artık eşim ayrıca c vitamini takviyesi alıyor ama ben bi ton ilaç içiyorum diye onu da almıorum bi de.
Sağol canım benim. D vitamini zaten kullanıyordum mandalina çıkmış sanırım bir arkadaş alışveriş yapıp bırakacak kapıya limon mandalina falan sıkıp içcez artık eşim ayrıca c vitamini takviyesi alıyor ama ben bi ton ilaç içiyorum diye onu da almıorum bi de.
Canım benim zorunlu sezeryan..Rüptür ve plesanta dekolmanı risklerim olduğu için de 3 hafta önce alınacak.Hatta 37+0 da istiyor ama yeni model olsun diye en geç 1 ocak olarak belirledik tarihi.Doktor banada sordu sezeryan mi normal mi diye . Dedim ikisinden de korkuyorumöncelik normal doğum ama gidişata göre artık dedim . Sezeryan olunca 39. Hafta da aliyorlarmis.Vajinusmus oldugumdan korkuyorum zaten deyince valla bi hastam da oyleydi biraksam kendi doguracakti yatakta dedi hayirlisi valla artik ne desem boş
Çok geçmiş olsun..Ayakta atlatacaksınız inşallahKızlar günaydın kaç gündür hastaydık eşimle ikimiz. Zaten koronaymışız gibi izole etmiştik kendimizi ama dün artık zorla doktora yolladım onu ben zaten gitmiştim ilaçlarımı kullanıyordum. Üşütmüşsün demiş doktor ama yine de test yapalım demiş bugün sonucu geldi pozitifsağlık ekipleri geldi ona ilacını bıraktı bana da kapıda test yaptılar. Benim de olmama gibi bi ihtimalim zaten yok. Verdikleri ilacı kullanamıcam Parol kullanabilirim sadece. Nerden kaptık virüsü bilmiyoruz eşim gayrimenkul alım satımıyla uğraşıo yani evde benimle aylardır, en fazla markete gidiyordu. En ufak burun akıntısını bile ihmal etmeyin. 1 haftada 5 kilo verdi, iştahsızlık, derin nefes alınca öksürük, kısa süreli ateş, halsizlik ve her tarafında ağrı vardı.
Hastaneden büyük pedler veriyorlar hasta bezi sanırım o verdikleri ped...normal orkid tarzı bedler yeterli olmaz.Kanama oluyor tabi olmaz mıaa ciddi mi o kadar kanama oluyor mu yahupeki ped olarak şu külot şeklinde hasta bezi olanlardan mı almak lazım abla?
Kuru ve taze naneyi de öneriyorlar.Sağol canım benim. D vitamini zaten kullanıyordum mandalina çıkmış sanırım bir arkadaş alışveriş yapıp bırakacak kapıya limon mandalina falan sıkıp içcez artık eşim ayrıca c vitamini takviyesi alıyor ama ben bi ton ilaç içiyorum diye onu da almıorum bi de.
Multivitamin alıyorum canım zaten o yüzden ikisi ağır gelir diye düşündümC vitamini ilaç değil ki cnm. Almalısın. Ben hamileliğin ilk haftalarından beri hep kullandım. Eksikliği sakıncalı diye. Sonra multuvitamine geçince bıraktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?