2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Güzel günlerde kullan canım
Teşekkür ederim inşallah
Bende de tatlı isteği 0dı. Pasta börek çörek tarzı yani işte bir tek meyve onda da böyle oldu sen yine de gidene kadar abartmaaa

Trenyoldan aldım canım ben 145e aldım şimdi baktım 160 olmus. lohusa pijamalarinda bedeni ona göre ayarliyolar heralde iyi oldu bana s beden dahada kilo alsam bile olur gibi

Merhaba benim de ilk gebeligimde bu sekildeydi. Sizde 50 ml lik yükleme sonrasi 1 saat sonra mi bakildi?

Ben de kendimden korkuyorum... Diyetinde ne var? Nasıl bir diyet olacak?

Ne yemiştim??? Birden 335 olması tabi yediklerinla alakalı... Dr un ne dedi?

Bende cok korkuyorum bizim ailede de var hatta sülalede komple var .
Bende birde gebelikten önce pcodan dolayi insulin direnci vardi diyetini siki takip et yoksa igne ilaca gecis yaparsin dikkat et
Aynı ben eve şeker aleti aldım... Sabahları şekerini olcuyorum gün içinde yediklerim ona göre ayarliyorum yoksa şekerim uçar... Tipik şeker hastası gibi besleniyorum desem yeridir

Günaydın hanimlar Ben de dün medical park keçiören hastanesine gittim sanırım ora ile anlaşacağım . Doktorum Bülent Yirci. Cok esprili kafa bi adam.40 dk falan odasinda kaldik ultrason ile inceledi.Bizim kizin yuzunu gormeye calistik renkli cikti verecekti ama gostermedi sipam.Hastane doğum(sezeryan ya da normal ) 1 gece yatış ve nts ler dahil 4500 tl. Muayane ücreti eşimin %30indirimi varmış 160 tl .Ayin 25 in de kan idrar seker yuklemesi yapilacak 90 tl . Sanirim uygun orta halli bi yer sonunda buldum .Çünkü kime sorsam ağzını 5 binden açtı ve muayane ücretleri 400 500 di. Ki hastane yatış hariç. Umarım hayırlısı olur

Bu gittiğimde bende bunu sormak istyrum 4500 de iyi bi rakam canım fiyat alan arkadaşlar burda paylaşırsa iyi olur

Bu gittiğimde bende bunu sormak istyrum 4500 de iyi bi rakam canım fiyat alan arkadaşlar burda paylaşırsa iyi olur
Ben paylaşmıştım. İstanbul Beylikdüzü Kolan Hastanesi normal doğum 2500, zorunlu sezaryen 3300, isteğe bağlı sezaryen 4300, mesai saatleri dışında doğum olursa +500 tl, suit oda olursa +150 tl daha.

Aynen açken kan ve idrar verdim. Sonra glikozlu suyu içirdiler 1 saat sonra tekrar gittim. Tekrar kan alıp şekere baktılar
allah allah bu yükleme 24. haftada yapılıyormuş normalde. senin neden erken yaptı acaba doktor. gerekli gördü demek ki.
bana şeker yüklemesi yapmayacağım şimdilik sadece tokluk şekerine bakacağım 24. haftada dedi, o sonuca göre değerlendirip gerek görürsem isterim yüklemeyi dedi. bir de ben sana göre cok kilo aldım yani en son 6 kiloydu şimdi 7 olmuştur

hayırlı olsun canım ben de medical parka gidiyorum farklı şehirde ama olsun kompleks olarak gayet güzel bir hastane

Bana da 2 gün arayla 3 kez ver sonra bana at dedi. Bugün açlık 89 tokluk 119 çıktı. 2 kere daha ölçtürecem bilmiyorum normal mi değil mi
Benim daha 2 hafta var randevuma senden öğrenirim o zamana kadar

Kuzum dün doktora gittim. Şeker konusunda durumu anlattım.
Dedi ki biz normalde öneriyoruz ama kimseyi zorlamıyoruz.
Ultrasona aldı işte.
Bebeğin ölçümlerini yaptı. Bir sıkıntı görmedim dedi.
Suyu bebeğin kilosu boyu gayet güzel dedi.
O yüzden şeker konusunda şu aşamada Bi tehdit göremiyorum kendini açlık tokluk olarak kontrol etmene gerek yok dedi.
Eğer olur da Bi sıkıntı görürsem o zaman önce tokluk şekerini kontrol ederiz içiniz rahat etmezse şeker yüklemesini yaparız dedi.
Bana da mantıklı geldi çok söyledikleri.

En azından direk hayır yükleme yapalım demedi.
1 ay sonraya randevu verdi işte.
Bakalım nasıl olacak
Bende durumlar böyle.

İyi güzel o zaman bebek İyi olsun da Allahın izniyle.
Benim de 29 unda randevum aç gel dedi şeker konusunu çok önemsiyo yükleme yapar kesin bi gideyim de bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…