2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar öncelikle Rabbim herkesi sağlıklıca sıkıntısız bebişine kavuştursun İsteyenlerede tez vakitte nasip etsin.. bi sorum olcak 4 haftalık iken kesenizin boyu neydi ? Lütfen yardımcı olurmusunuz ?
Kese boyutunu kimse hatırlamaz çünkü önemsiz bir detay.Bunlara takılmayın.Kese oluştuysa bebek icindeyse herşey yolundaysa bunlar önemli

Hayırlı olsunkesenin boyutunu hatırlamıyorum hiçama ultrason kağıdında haftası yaziyordu... O önemli sanırım... Birde 5+3 ye görmüştüm galiba keseyi tam hatirlayamadim
haftasının yazdığı yerde boyuda yazar canım duruyorsa sana zahmet bakıp atarmısın boyunu ama brbeği gördüysen bebek boyu yazıyodur kese yazmaz. Teşekkür ederim..

Kese boyutunu kimse hatırlamaz çünkü önemsiz bir detay.Bunlara takılmayın.Kese oluştuysa bebek icindeyse herşey yolundaysa bunlar önemli
Ultrasyon kağıdında yazdığı için sordum canım doğrudur ben 2 gün öncesini hatrlamıyorum genel olarak baktığımda.. bebek göründü demediler bebek var ama bu diyemeyiz gibi bi cvp gibi bişey söylendi bana o yüzden araştırıyorum.

Kızlar her şeyim yolunda olmasına rağmen gebelik şekeri çıktı bende 1. Saatin somumdaki şekerim 188 çıktı diyetisyenle görüşeceğim 10 gün açlık ve tokluk şekerini ölçüp 10 gün sonra dr ile görüşeceğim tekrar iyi ki yaptırmışım

Bol bol sıvı alıp dinlen canım inşallah bu şekilde nezle gibi atlatırsın
Benim de çok aşırı kanamam olmamıştı ama zaten benim normal regl dönemim de hafif geçer bünyesel olabilir diye düşünüyorum
4-5 hafta bebeğin görülmesi için erken olabilir canım stres yapma hayırlı olsun

Hayırlı olsun canım, sağlıkla ilerler insallah. Ben ilk kontrole 5+3te gitmiştim sadece keseyi görüp gelmiştik. Bebeği görüp kalbini dinlemek için biraz erken zaten senin haftan

Teşekkürler

Hayırlı olsun canım, sağlıkla ilerler insallah. Ben ilk kontrole 5+3te gitmiştim sadece keseyi görüp gelmiştik. Bebeği görüp kalbini dinlemek için biraz erken zaten senin haftan
Teşekkür ederim canım sanada hayırlı olsun.. peki ultraston kağıdın varsa ordaki kese boyu neymiş bana yazarmısın rica etsem ?

ben chicconun plastik olanindan aldim yenidogana cam kullanisli olmaz gibi geldi. Pp olanlar kaliteli plastik zaten saglik acisindan camdan bi farki olmuyormus
Ben de bundan aldım bakalım inşallah memnun kalırız
Ay sorma yaaa. Diyorum zaten masrafımız var dikkatli gidelim 300 varken 500 neden yok efendim iyisi olsunmuş kendi olsunmuş ee napim ikna edemedim sağlık olsun para kazanılır ne için çalılıyoruz zaten Allah herkese kolaylığını versin inşallah

Kızlar bugün üzüldüm diye midir nedir sabahtan beri kıvamlı bir akıntım var, ovülasyon döneminde gösterio takvim ama bilmiorum ağrım sızım kasılma falan da yok hayrolsun inşallah

umarim canim

haftasının yazdığı yerde boyuda yazar canım duruyorsa sana zahmet bakıp atarmısın boyunu ama brbeği gördüysen bebek boyu yazıyodur kese yazmaz. Teşekkür ederim..
5+6 da bakmisizbebekte görünmüş o zaman, sanırım kesenin boyutu için 12.77 mm yaziyor (Msd kisminda yaziyor) senin kese boyutun kaç

Ah ah bebek göründü mu, kalbi atıyor mu, ikili, üçlü derken hiç bitmeyecek o merak...

Kizlar bugün beşik aldık... Erken mi acaba45 gün teslim süresi var... Eşimin tez canlılığı, korona vs derken aldık gitti... İnşallah sağlıkla gelir kızım... Birde nevresim takımı aldık indirimden... Ebebekteki nevresimler sen daha kaliteli bir Nevres takımı aldık (60 TL) heyecanlandım çok.insalllah sağlıkla kucağımiza alırız insallahhh

biz odasini ve anne yani besigi 1 ay once almistik yarin getirecekler Erken degil gozumuzun onunde dursun

Güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah benim kızımın beşiği 2 ay önce geldi arkadaşlar verdiler demonte edip koyduk kilere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…