2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Çok geçmiş olsun hamilelerin daha hafif geçirdiğini duymuştum inşallah seninde
canım çok geçmiş olsun hamileler daha hafif atlatıyor diye duymuştum inşallah hafifçe geçer gider senden de

aa ciddi mi o kadar kanama oluyor mu yahu peki ped olarak şu külot şeklinde hasta bezi olanlardan mı almak lazım abla?
ben normal dogum yapmistim. yanima 2 gecelik takimi aldim yetti. hic kirlenmedi benimkiler. kanamam cok olmadi hasta bezi gibi depend kullandim hamile kulodu giydim. altimizada hasta pedi seriyorlardi sanirim yataga. ilk dogum sonrasi normal bir gecelik giydim. ertesi gunu fotograf cekimim oldugu icin lohusa takimi suslu geceligimi sabahligimi falan giymistim. fotograf cekimi sonrasida taburcu olduk zaten . normal kiyafetlerimi giyip hastaneden ciktim. corap cok lazim oldu dogum sonrasi 1 saat sonra falan cok usume gelmisti onu hatirliyorum battaniye falan istemistim tir tir titremistim. yaniniza havlu alin arkadaslar sonrada inanilmaz bir terleme geliyor sirtiniza falan koyarsiniz belki ne bileyim. hatirladiklarim bunlar

5+6 da bakmisizbebekte görünmüş o zaman, sanırım kesenin boyutu için 12.77 mm yaziyor (Msd kisminda yaziyor) senin kese boyutun kaç
Canım baktığın yer kese değil gs falan yazması için kese için bebek görüktüyse kese boyu ultrasyonda yazmıyor diye biliyorum benimki 4 haftalık iken 11 mm idi.

Kizlar hevesim kursağımda kaldı... Eşimin iş yerimde birisi pozitif çıkmış ve eşim yakın temasla beş dakika kadar konuşmuş o kisilyleve ben kaç gündür esimle beraberim
Canım panik yapma muhakkak test yaptırsın eşin Allah korusun. Maskesi varsa bir şey olmamış olabilir. Ferah tut içini. Ben sabahtan beri neler yaşıyorum evde Allah hepimizin yardımcısı olsun

Hayırla kullanmak nasip olur inşallah ben daha hicbirsey almadim ama arkadaşlarım pek çok şey almış kıyafet battaniye gibi beşiği muhtemelen Kasım gibi alırız diye düşünüyorum

Kizlar hevesim kursağımda kaldı... Eşimin iş yerimde birisi pozitif çıkmış ve eşim yakın temasla beş dakika kadar konuşmuş o kisilyleve ben kaç gündür esimle beraberim
Sizin bu yaşadığınızı bende yaşıyorum şuan eşimin iş arkadaşı karantinada iki gün önce geldi haberi ve eşim sürekli birlikte çalışıp görüşüyorlar ve bende riskli gebeyim ne yapicam bilemiyorum inşaallah blasmamıştır odayı ayırdık ama insan şüphe duyuyor

Mu

Multivitamin alıyorum canım zaten o yüzden ikisi ağır gelir diye düşündüm
Kekik çayı iyi diye duymuştum ama hamile için biraz riskli olabilir esin içsin canım mikrop kırma özelliği olduğu için iyi geliyormuş bol c vitamini limon mandalina... Çok geçmiş olsun

Ben paylaşmıştım. İstanbul Beylikdüzü Kolan Hastanesi normal doğum 2500, zorunlu sezaryen 3300, isteğe bağlı sezaryen 4300, mesai saatleri dışında doğum olursa +500 tl, suit oda olursa +150 tl daha.
Merhaba canım sen hangi doktora gidiyorsun ben de Beylikdüzündeyim

Geçmiş olsun canm bizim karantinada yeni bitti esim kizim cok kotu yani bana gore kötüyduler benm sadce burun yanmam baş agrisi vardi . Canm esime hergun bi bardak sumak suyu kekik suyu iciriyodum bide bi tabak dolusu meyve ywdiriuodum esim ilaç kullanmadan atlatti cok şükür bende sumak suyunu iciyodum kekik hamilr oldugumuz icin icmedim . Esini yemek meyve yemeye zorla hemen iyilesir insallah benmkiler bi hafta sonra tam olarak iyilestiler hicbiseyleri kalmadi

Sağol canım eşimde acayip iştahsızlık var çok çaresizim bu konuda meyve de bitmişti evde yrn annelerden isticem kapıya getirsinler. Hangi meyveleri verdin daha çok? Sumak kekik asla içmez kocamı biliyorum size de çok geçmiş olsın

Çok faydalı oldu canım çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…