2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
4 hafta için 11m gayet iyi bence
Evet canm dr da öyle dedi ama bi dr da 5 haftalığa göre gayet iyi demişti o yüzden sizin durumlar nasıl diye soruyum dedim. zaten araştırmama göre 10 mm den sonra yolk kesesi izlenmeliymiş bende oda görüktü fakat bebek bu demediler bebekde kendini kese 20 mm olunca gösteriyomuş ne kdar doğru bilemedim sordum dr da ama haftaya gel dedi işte..

Sezeryan için sadece gecelik mi götürülür kızlar pijama dikiş yerine gelir mi tecrübesi olan var mı
Hayır gelmez dikiş yeri çok altta kalıyor.Ben ıkisinde de alt üst pijama giydim gecelik rahat olmadi zaten üşüyordum. Gecelikleri eve gelince giydim

Hayır gelmez dikiş yeri çok altta kalıyor.Ben ıkisinde de alt üst pijama giydim gecelik rahat olmadi zaten üşüyordum. Gecelikleri eve gelince giydim

Bana da pijamanın alt kısmını giydirmediklerini söylediler ama. Sürekli kontrol etmek adına ya gecelik giydiriyorlarmış ya da pijamanın altı olmuyormuş. Böyle birşey var mı? Ben de 2 pijama 1 gecelik 1 de sabahlık alayım dedim yanıma ama ne olur ne olmaz diye.

Çok geçmiş olsun acil şifalar

pijamanin altini giydirmediklerini ben de duymustum canim

Sezeryan da sürekli kontrol olmuyor. Ameliyattan çıkınca bir süre hasta önlüğü oluyor zaten. Sonra hemşire kontrol ediyor dikişlere bakıyor. Hasta önlüğünü çıkartıyor pijama yada gecelik neyse giyiniyorsun.

Kızlar ya 2 gündür ayaklarım kocaman kocaman şişiyo önemli bişey mi sizce doktora sormalı miyim? Nasıl önüne gecebilirim bunun

pijamanin altini giydirmediklerini ben de duymustum canim

Benim de geçen nisanda görümcem doğum yaptı o söyledi. Yarım saatte bir kontrol ediyorlarmış. Kanama çok mu durumu nasıl kapanıyor mu filan diye. O yüzden giy çıkar yaptırmıyorlar dedi. O zaman en mantıklısı sanırım gecelik.

Hmm anladım. Belki de hastanelerin prosedürü farklı. Görümcem sezeryan doğum yaptı ama ona giydirmemişler altına. Bakalım bizim nasıl olacak. En iyisi doğuma yakın sorup bilgi almak. Ona göre hareket etmek

Kızlar ya 2 gündür ayaklarım kocaman kocaman şişiyo önemli bişey mi sizce doktora sormalı miyim? Nasıl önüne gecebilirim bunun

Çok mu ayakta yada hareketsiz kaldın?

1.tuzu kes
2. Yarım saat yürü.
3.ayaklarını yukarı dik.
4. Bacaklarını kırmamaya çalış.
5.çok ayakta durma.
6. Masaj yap ayaklarına.
7. Soğuk suya koy ayaklarını. Dolaşımı hızlandırır.

Allah razı olsun canim ya. Tuz çok çok az tüketiyorum ama çok hareketsizim iş yüzünden şu masajları falan bi deniyim insallah geçer

Yok ya, pijamayı indirip kontrol etmek çok mu zor? Yanlış hatırlamıyorsam ben ikisinde de alt üst pijamalıydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…