2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Merhaba hanımlar sabah 9tan beri şeker yüklemesi için hastanedeyim 75 gr icirdiler saat başı kan verdim 3 kere .Sonuçlar için öğleden sonrayı bekliyorum bakalım. Bi ac karnına bi tok karnına zannediyordum . 100 gr icseydim 1 saat sonra bidaha kan verecekmistim.Oyle dediler

İnşaallah bir daha vermezsin sonuç neticelesir de

Bende 6 ekimde seeker yüklemesine gidicem ınşallah bisey çıkmaz yaa.ayy ben açlığa da dayanamam tansiyonum düşer.

Drun bakacaksa gerek yok canım.
Benimde doktorum
Benimde doktorum ben bakıyorum. Sıkıntı görürsek perinatologa yönlendiriyoruz dedi. Kendisine muayene harici 240 TL ücret ödeyeceğim. Direkt perinatologa gidesem geliyor o yüzden hoş sorduğum biri 750 TL dedi . Doktorlar başka bir cihazla mı bakıyorlar yoksa her gittiğimizde baktığı cihazla mı?
Kararsız kaldım çok

Kızlar şimdi dr dan geldim. Bugün şekerime ve diğer kan değerlerime bakıldı. Benimve bebeğin kilo alışı ve suyum normal olduğu için dr önce şeker yüklemesi yapmadan açlık tokluk şekerime baktı. Açlık 85 tokluk 133 çıktığı için dr um şeker yüklemesi yapmadı. İLk açlık kanımı verdim hemen üzerine tost yiyip 1 saat sonra tokluk kanımı verdim. Hiç zor olmadı. Ama sabah 8:15 de hastanedeydim. Sizde randevunuzu ilk saate alın çok aç kalmamış olursunuz. KAn ve demir değerlerim düşük çıktı. Demir hapı verdi ve vitamin ve corasprine devam dedi. Bebek 724 gr olmuş Onun harici idrarım da lökosit yüksek çıktı bakteri çıktı ama önemsiz hamilelikte olur dedi. Sizlerde idrar da lökosit yüksek çıkan var mı? Bu arada 4 kilo aldım şuana kadar. Allahım tüm bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inş

Rabbim tez vakitte acil şifalar versin inş anneciğinize cuma vakti dularımız kabul olsun inş

Oyy masaallah aminn canım sen böyle yazdıkça merak ediyorum ben gidince kaç kilo diyecek acaba diye

Ben de kararsız kaldım ama kafamda soru işareti kalmasın diye gideceğim galiba. Şehir dışına gideceğim için Baya da bi masraf olacak ama ne yapayım. Bi başka yerlerden fiyat alın belki daha uyguna yapan vardır.

Masallahhhh

Kızlar ben pek iyi değilim sinirlerim bozuk ne yaptığımı ben de bilmiyorum aşırı kaygı ve endişe var ben de heeğin bişey buluyorum kendime kafamı takacak çok zor oldu bebeğim ondan mı bilmiyorum gergin bişey buluyorum doktoruma soruyorum hayır gerek yok diyo ama ben hala 10 kere soruyorum ecden hiç çıkmıhor sanırım ondan oluyo ne yapabilirim

Evdeysen bebeğin için örgüler orebilirsin hatim inebilirsin İstanbul işletme enstitüsünun ücretsiz sertifikalı programları var onlara kayıt olabilirsin canım aklını dagitacak seylerle ilgilen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…