2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Selam kizlar doktordan geldik. Oglusum 2 hafta onde yine boyu uzunmus 38 cm, kilosu 1043 gr. Basi asagidaymis doner mi daha dedim yok donmez artik dedi. Bebegin kilosu doguma kadar 3500 gr. i gecerse minyon oldugun icin normal dogum yapamazsin dedi buna uzuldum Onun disinda benim beslenmem kilo alimim iyiymis bebegin de suyu vs herseyi iyiymis cok sukur. Bizden haberler bu kadar

Maşallah çok guzellll... Beslenmeniz nasıl??? Nelere yiyip iciyorsunuz?

Maşallah çok guzellll... Beslenmeniz nasıl??? Nelere yiyip iciyorsunuz?
beslenmemde ozel olarak dikkat ettigim bisey yok aslinda ama protein agirlikli besleniyorum, tatli kesinlikle yememeye calisiyorum, elimde su sisesiyle geziyorum en az 2-2.5 lt su iciyorum gunluk.

beslenmemde ozel olarak dikkat ettigim bisey yok aslinda ama protein agirlikli besleniyorum, tatli kesinlikle yememeye calisiyorum, elimde su sisesiyle geziyorum en az 2-2.5 lt su iciyorum gunluk.
Bende öyleyim... Sadece et ve sut tüketimine yeni başladım diyebilirim...

Maşallah canım Rabbim sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşallah aminnn

Maşallah aslında olması gereken şekilde besleniyor sun bebek güzel kilo almış. Sen kaç kg aldın cnm

Kızlar bişey sormak istiyorum bu ağda işini nasıl yapıyorsunuz ben normal de kuaföre gidiyorum ama bu virüsten dolayı gitmek istemiyorum siz nasıl yapıyorsunuz merak ettim

Masallah kuzum

Kızlar bişey sormak istiyorum bu ağda işini nasıl yapıyorsunuz ben normal de kuaföre gidiyorum ama bu virüsten dolayı gitmek istemiyorum siz nasıl yapıyorsunuz merak ettim
Ya jilet yapıyorum ya da eşime makineyle aldırıyorum bi iki kez de ağdaya gittim ama bi daha gitmem sanırım. Aslında ağda da yaptırabilirim eşime ama korkuyorum beceremez o kadar sanırım

Valla maalesef eski düzen iyice bozuldu bende. İlk öğrendiğim zaman kuaföre devam etmiştim ama hem korona hemde kanamalar yüzünden istemeye istemeye evde jilete döndüm

Kızlar ya iç dış vajinada neden ağrı olur. Enfeksiyonla alakalı olabilir mi sizce. Yürürken bile rahat yürüyemiyorum bir haftadır

Aa nasıl yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…