2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Örgü örnek çok iyi geliyo bebeğin için bi şeyler tasarlamak hem sana hem de yavruna iyi gelecektir. Bende evhamlı panik atak birisiyim. Kendimi dinlediğim boş kaldığım anlarda afakanlar basıyo bol bol tesbih çekip bi şeyler örüyorum. Özellikle hamileler her gün 99ar tane Ya Rakib, Ya Musavvir ve Ya Mubdi cc. Çekerlerse gebelikleri kolay olurmuş ben çok faydasını gördüm size de öneririm

Bunlar Esma-ül-Hüsna mı oluyo canım pek bilgim yok ta

Sağol canım erken doğum riskim var erken gebelik kayıplarım oldu benim 3 tane 16. Haftamda serklaj oldum doktor inşaallah 30. Haftalara gelirsin dedi bakalım az kaldı inşaallah şu süreci sağlıkla atlatirim
Bende geçen hafta serklaj oldum inşallah 30 şu haftaları görürüz sağlıkla bebişleri kucağımıza alırız

Benimde oğlumdan sonra 10 sene olmadı canım 3 defa negatif tüp bebek denemem oldu.Çok zor günlerdi.Şimdi çok şükür Rabbime hamileyim ama inanırmısıb sanki hamile değilim hiç herkez dio eşim bile sen nasıl hamilesin die Hiç durmuyosun diolar Herkesede Allaha emanet diorum çünkü oturup kafamda kurarsam hamilelik geçmek bilmez canım.Sende çok düşünmemeye çalış arkadaşların dediği gibi örgü örebilirsin Kuran okuyabilirsin.Rabbim içini ferahlatsın inşallah aminnn

Ahh kızlar ben nabayım artık kafayı yicem resmen geçen hafta badana yaptırdım.Ohh dedim çok şükür ev ayağa kalktı resmen toparlandı işim bitti dedim.Bugün ne göreyim mutfağımda fare pisliği cinlerim tepeme çıktı resmen evin bütün heryerini tekrardan talan ettim ama yok yok yanii nereye girdi acaba

fare pisliği görsem asla tanımazdım heralde belki de gitmiştir en tiksindiğim hayvanlardan bitanesi

Hatim nasıl indirilir canım dua okumayı seviyorum Kusura bakma bilmiyorum onu
Bana da zaman yetmiyor. Saatler vızır vızır gidiyor. 41 yasin okuyum diyorum ilk gebeliğimde okumuştum. Akşama kadar çocuk iş Vs derken akşam erkenden yatıyorum. Sende çocukta yok evde uğraş bulsan zaman hızla geçer. Youtube da örgü videoları var bebeğine bişeyler yapabilirsin zaman bulsam bende yapacağım. Fazlada yeteneğim yok ama yapabilirim sanırım. İnsan boşta kalınca kuruyor kafasında ilk gebeliğimden biliyorum hergün kafaya takacak bişey buluyordum şimdi nispeten rahatım

Kafanı dağıt canim... Bende oyleydim... Örgüye basladim

Kizlar reflü yatağı almak istiyorum ama hiç bilgim yok... Ebebekte pier cardin in reflü yatağı gözüme çarptı... Nazilli sizce?

Bende geçen hafta serklaj oldum inşallah 30 şu haftaları görürüz sağlıkla bebişleri kucağımıza alırız
Amin canım inşallah dikkat et uzanma eğilme kendini yorma bende serklaj dan baya sonra kanama oldu koştur koştur hastaneye gittik çok şükür bir şey yok ama dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…