- 14 Şubat 2020
- 1.203
- 2.006
- 53
- 33
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #15.901
tamamen batil seyler bunlarMerhaba arkadaşlar,
Kapı komşumun gülünden 4 dal kesip bardağa suya koydum, kendisi evde yoktu.
İzinsiz alınca leke olur bebekte dediler
Böyle bir şey duyan var mı
Neden sormadan böyle birşey yaptınız? Benim de bahçede güllerim var çok özen gösteriyorum , izinsiz koparsalar çok üzülürdüm.Merhaba arkadaşlar,
Ben gidiyorum kuaföre maskemi takıyorum geldiğimde baştan aşağı çıkartıp yikaniyorum çok şükür bir sıkıntı olmadıKızlar bişey sormak istiyorum bu ağda işini nasıl yapıyorsunuz ben normal de kuaföre gidiyorum ama bu virüsten dolayı gitmek istemiyorum siz nasıl yapıyorsunuz merak ettim
Canım annem bunu hususi denemiş bende vekardeşim de ikimizde de lekesi vartamamen batil seyler bunlar
Ama kardesimde evde kendisi ciğer kavururken almış yemiş ve sırtını karşımiş ve gerçekten kahverengi leke var illa başkasından almak değil oldu mu oluyor bencetamamen batil seyler bunlar
izinsiz almak elbetteki dogru degil ancak ben boyle seylere inanmiyorum bilimsel hicbir aciklamasi yok ve ben bilimsel aciklamasi olmayan hicbir seye inanmam. Tabi siz inaniyorsaniz bisey diyemem herkesin kendi inanci ve gorusudurAma kardesimde evde kendisi ciğer kavururken almış yemiş ve sırtını karşımiş ve gerçekten kahverengi leke var illa başkasından almak değil oldu mu oluyor bence
Ben eldivenle yapıyorum canım şekilden şekile giriyorum yaparken amaKızlar bişey sormak istiyorum bu ağda işini nasıl yapıyorsunuz ben normal de kuaföre gidiyorum ama bu virüsten dolayı gitmek istemiyorum siz nasıl yapıyorsunuz merak ettim
Leke olmayadabilir. Şimdi bunun için strese girmeye gerek yok.Canım annem bunu hususi denemiş bende vekardeşim de ikimizde de lekesi var
İş yerinde bi arkadaşımın da boynunda gül lekesi denen lekeden var. Annesinin izinsiz gül aldığını anlatır hep. Çok duyulmuş bi batıl inanç bu. Leke olur mu olmaz mı bilmem, şimdiden strese girip üzülmeyin benceMerhaba arkadaşlar,
Ben geçen hafta baktım canım makas papas ok rahat geldi bana fiyat aralığınız nedir bilmiyorum ama güzeldi sanırım onu alıcamGünaydın kizlar
Eğer o şeyler doğru ise ben kurbanda ciğer doğradımilk üç ayda komşunun bahçesinden üzüm körüğü koparıp yedim umarım doğru değildir
Kizlar bebek arabası arastirmaya başladım... Casuel, Kraft, yoyko vs... Bana katlaninca çok yer kaplamayan, kullanımı pratik ama konforlu bir araba lazımbu konuda araştırma yapan, alan, inceleyen var mı???
İnşallah doğru değildir hiç biriGünaydın kizlar
Eğer o şeyler doğru ise ben kurbanda ciğer doğradımilk üç ayda komşunun bahçesinden üzüm körüğü koparıp yedim umarım doğru değildir
Kizlar bebek arabası arastirmaya başladım... Casuel, Kraft, yoyko vs... Bana katlaninca çok yer kaplamayan, kullanımı pratik ama konforlu bir araba lazımbu konuda araştırma yapan, alan, inceleyen var mı???
Bende öyle düşünüyorum da aklıma soktular resmentamamen batil seyler bunlar
Çünkü sitenin diktiği çiçekler ve kendisi bakmıyor sadece onun evinin önündeki toprak alanda diye aldım özel mülkiyetinden almadım tabikiNeden sormadan böyle birşey yaptınız? Benim de bahçede güllerim var çok özen gösteriyorum , izinsiz koparsalar çok üzülürdüm.
Canım annem bunu hususi denemiş bende vekardeşim de ikimizde de lekesi var
Stres yaptım dünden beri resmen gördüğümde söyleyeceğim komşuyaLeke olmayadabilir. Şimdi bunun için strese girmeye gerek yok.
teşekkür ederim valla stres oldum resmenİş yerinde bi arkadaşımın da boynunda gül lekesi denen lekeden var. Annesinin izinsiz gül aldığını anlatır hep. Çok duyulmuş bi batıl inanç bu. Leke olur mu olmaz mı bilmem, şimdiden strese girip üzülmeyin bence
ben boşa stres yapmışımGünaydın kizlar
Bende yoyko düşünüyordum, şikayetvar sayfasındaki yorumlardan sonra vazgeçtimİnşallah doğru değildir hiç biriben bebek arabası konusunda yoykoya karar verdim canım. Bütçeme uygun olan en iyisi oydu bana göre. Birazcık bütçe işi yani bu iş :)
Çok geçmiş olsunBendeniz yine uzun süre koptum geldim. Rahatsızlığı olan herkese acil şifalar diliyorum.
Sorunlar bitmedi gitti, ailevi problemler beni çok yıprattı. Bir de üzerine bebeği kaybetme ihtimali eklendi. Ağrılarım vardı arada karnım sertleşiyordu ama ağrı eşiğim yüksek ve gazdır diye takılmıyordum. Bir akşam şiddetlendi karnım taş gibi oldu, doktor rahim ağzın açık olsa bebeği kaybetmiştik dedi. Sürekli yatmalıymışım evden çalışmaya geçtim. Hiçbirşeyde hevesim kalmadı hiç hazırlık da yapmadım şimdi sizleri okudum je güzel şeyler yazmışsınız.
Çok zorlanıyorum, 2 hafta önce gittiğimde hala 49 kiloydum bebeğin kilosunda problem yok demişti doktor ama ben bittim resmen.
Bu arada beylikdüzü bölgesinden arkadaşlar varmış onların varlığını öğrenince de sevindim.
Çok geçmiş olsun, noldu acaba, neden oldu? Rah ağzın mi kısalmışBendeniz yine uzun süre koptum geldim. Rahatsızlığı olan herkese acil şifalar diliyorum.
Sorunlar bitmedi gitti, ailevi problemler beni çok yıprattı. Bir de üzerine bebeği kaybetme ihtimali eklendi. Ağrılarım vardı arada karnım sertleşiyordu ama ağrı eşiğim yüksek ve gazdır diye takılmıyordum. Bir akşam şiddetlendi karnım taş gibi oldu, doktor rahim ağzın açık olsa bebeği kaybetmiştik dedi. Sürekli yatmalıymışım evden çalışmaya geçtim. Hiçbirşeyde hevesim kalmadı hiç hazırlık da yapmadım şimdi sizleri okudum je güzel şeyler yazmışsınız.
Çok zorlanıyorum, 2 hafta önce gittiğimde hala 49 kiloydum bebeğin kilosunda problem yok demişti doktor ama ben bittim resmen.
Bu arada beylikdüzü bölgesinden arkadaşlar varmış onların varlığını öğrenince de sevindim.
Yoyko nün hangi modeli?İnşallah doğru değildir hiç biriben bebek arabası konusunda yoykoya karar verdim canım. Bütçeme uygun olan en iyisi oydu bana göre. Birazcık bütçe işi yani bu iş :)
Ben onu yerinde incelemedim... Ama aklımda... Ama çok yüksek fiyat vermek istemiyorum bebek arabasınaBen geçen hafta baktım canım makas papas ok rahat geldi bana fiyat aralığınız nedir bilmiyorum ama güzeldi sanırım onu alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?