- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #16.301
merhaba ocak anneleri. ben 4 şubatta doğum yapacak olarak görünüyorum son adet tarihine göre ama ocak olur diye tahmin ediyorum.
kamu personeliyim ve 24 hafta da izne ayrılacağım inş. idaremde hiç bu durum gerçekleşmemiş.
şimdi ben 23+7 de yani 24+0 da mı alacağım belgeyi. bu durumu yaşayan annemiz varsa anlatabilir mi süreci?
Aynen herkesin imkanı olsa keşke herkes sıfır alsa ama öyle bi devirdeyiz ki tasarruf etmezsek geçinemeyiz. Ben lojmanda oturuyorum odalarım dolaplı zaten 1 sene yanimda yatircam.parkyatak ve bebek arabasını arkadaşım verdi gorumcem oyuncak ve araba koltuğu verdi . Yatagini yorganini battaniyesini annem yaptı. Elektrikli ocak verdi bide ama bizim kalorifierler yanmaya basladi bile .Evim kışın zaten sicak oluyor.Banyodan banyoya kullanirim sanirim.Ben kıyafet bakım ürünleri bikac ekstra dışında çok büyük masraf yapmayacağımı düşünüyorum .valla sıfır alıp tekrar satıcam dedin mi yarı yarıya düşüyor fiyat evet bende cocuğuma 2. el almiyim diyorm ama sıfırda 3200₺ vermek saçma geliyor, babyjörnleri de pedegoglar öneryor heryere götüreblirsn rahat taşınıyor bilemedim bende çok kararsızm oyun halısı falan aldık onun oyuncağı var en kötü onda durur diye düşündüm napiyim artık
Bizdede kaynanamlar bebek odası alacaklar biz secicez 2. El olarak eşyalarının bir kısmı alındı zaten banyo küveti bornoz hastane çıkışı ve battaniye olarak bebek arabası var bide bı kaç tane tulum ve takım alicam bebek beziyle o kadarAynen herkesin imkanı olsa keşke herkes sıfır alsa ama öyle bi devirdeyiz ki tasarruf etmezsek geçinemeyiz. Ben lojmanda oturuyorum odalarım dolaplı zaten 1 sene yanimda yatircam.parkyatak ve bebek arabasını arkadaşım verdi gorumcem oyuncak ve araba koltuğu verdi . Yatagini yorganini battaniyesini annem yaptı. Elektrikli ocak verdi bide ama bizim kalorifierler yanmaya basladi bile .Evim kışın zaten sicak oluyor.Banyodan banyoya kullanirim sanirim.Ben kıyafet bakım ürünleri bikac ekstra dışında çok büyük masraf yapmayacağımı düşünüyorum .
Özel olmazsa hangi ildesiniz? Şimdiden kalorifer yanmaya başlamışAynen herkesin imkanı olsa keşke herkes sıfır alsa ama öyle bi devirdeyiz ki tasarruf etmezsek geçinemeyiz. Ben lojmanda oturuyorum odalarım dolaplı zaten 1 sene yanimda yatircam.parkyatak ve bebek arabasını arkadaşım verdi gorumcem oyuncak ve araba koltuğu verdi . Yatagini yorganini battaniyesini annem yaptı. Elektrikli ocak verdi bide ama bizim kalorifierler yanmaya basladi bile .Evim kışın zaten sicak oluyor.Banyodan banyoya kullanirim sanirim.Ben kıyafet bakım ürünleri bikac ekstra dışında çok büyük masraf yapmayacağımı düşünüyorum .
Kelebekli benimde favorimdeydi tabi oğluşum olacağını öğrenince alamadım. Güle güle kullansınlar inşallahSelam kızlarHerkes yavaştan başlamış alışverişlere. Ben de 10 lü ve 5 li hastane çıkışı sipariş ettim inşallah iyi çıkar. Göğüs ucu kremi göğüs pedi ve dependkilot da aldım.
4momsları 1000e kadar buldum. Ama yok garntisini kaybettik felan diyorlar. Bu ve babyjörn riskli ürün bebek sevmeyebilir.hiç üstünde durmadı bile diyenler çıkıyor. o yüzden 2.el alim diyorum. Ama 2.elde de 1000tl lik ürüne 800tl diyor 1_1.5 yıl kullanmış. O zamn 200 daha verip sıfır alırım diyorum.valla sıfır alıp tekrar satıcam dedin mi yarı yarıya düşüyor fiyat evet bende cocuğuma 2. el almiyim diyorm ama sıfırda 3200₺ vermek saçma geliyor, babyjörnleri de pedegoglar öneryor heryere götüreblirsn rahat taşınıyor bilemedim bende çok kararsızm oyun halısı falan aldık onun oyuncağı var en kötü onda durur diye düşündüm napiyim artık
peki zorunda mıyım ben bu 24.hafta iznine ayrılmaya?Dersimi işlesem 37'e kadar olmuyor mu?Kime sorsam herkes başka bir cevap verdi.İdarem zaten hiç bilmiyor.Kimden öğreneceğiz biz bunuMerhaba.Doktorunuz size 24+0da 24 haftalık hamile olduğunuza dair bir durum bildirir rapor vericek. Siz de onu idarenize götürceksiniz mebbiste mazeret izni bölümünüze işleyecekler. 32.haftada da doğum izni alacaksanız onu da aynı şekilde işleyecekler.
Ben ayrılmadım 37 ye kadar devam edecem nasipse. Ayrılmak zorunda değilsin dedi idarem bana zaten onların da canına minnet nerden hoca bulacaklar. Benim de işime geliyor açıkçasıpeki zorunda mıyım ben bu 24.hafta iznine ayrılmaya?Dersimi işlesem 37'e kadar olmuyor mu?Kime sorsam herkes başka bir cevap verdi.İdarem zaten hiç bilmiyor.Kimden öğreneceğiz biz bunuGerçi 24'te idari izne ayrılsam yine de idare bana ders verebiliyormus.Her halükarda garip bir handikap Bu konu
Hayırlı olsun cnm bazı ürünler ikinci el yazsada hiç kullanılmamışlarda olabiliyor2. El ürünlere sıcak bakmazken burdakiler düşüncelerimi değiştirdi ve kendimi fisher 0 inşallah pişman olmam. Kullanılmamış bir ürünmüş ve normalde 400 lirayken 150 ye aldım. Kullanan ve memnun olan var mı
Öyle söyledi sahibi bakalım gekince görecem artıkHayırlı olsun cnm bazı ürünler ikinci el yazsada hiç kullanılmamışlarda olabiliyor
Bazı 2. El satıcılarının amacı para kazanmak oluyor. Halbuki ikinci elde amaç elden cıkarmak olması lazım. Ben de bakıyorum dolapta h&m in kendi sitesinde 60 TL olan şeyi 50 ye satmaya calısıyorlar, 5 lira da kargo ödicem, ne anlamı kaldı? En az yarı fiyatına olması lazım ki bi mantığı olsunKelebekli benimde favorimdeydi tabi oğluşum olacağını öğrenince alamadım. Güle güle kullansınlar inşallah%100 pamuk olanlardan alın hatta mümkünse organik pamuklu olanlardan almanızı tavsiye ederim.
4momsları 1000e kadar buldum. Ama yok garntisini kaybettik felan diyorlar. Bu ve babyjörn riskli ürün bebek sevmeyebilir.hiç üstünde durmadı bile diyenler çıkıyor. o yüzden 2.el alim diyorum. Ama 2.elde de 1000tl lik ürüne 800tl diyor 1_1.5 yıl kullanmış. O zamn 200 daha verip sıfır alırım diyorum.
Oyun halısına bende niyetliydim ama oyun çadırlarını gördüm oturma odasında çok hoşta görünür halı gibi kötü de durmaz ondan alim diyorum şimdi. Bakalım daha neler görüp ne fikirler değiştireceğiz
Ben de ayrılmak istemiyorum.Eğer bebiş vakti zamaninda gelirse ikinci sınavları yapıp e-okula girip öyle izne ayrilabiliyorum.Bakalim şimdilik ben de çalışma taraftarıyım.Ben ayrılmadım 37 ye kadar devam edecem nasipse. Ayrılmak zorunda değilsin dedi idarem bana zaten onların da canına minnet nerden hoca bulacaklar. Benim de işime geliyor açıkçası
Hayırlı olsunrünlere sıcak bakmazken burdakiler düşüncelerimi değiştirdi ve kendimi fisher price ın ev tipi ana kucağını alırken bulduminşallah pişman olmam. Kullanılmamış bir ürünmüş ve normalde 400 lirayken 150 ye aldım. Kullanan ve memnun olan var mı
İlk kızımda sürekli Prima kullandım çok da memnun kaldım şimdi de onu alırım diye düşünüyorum ilk etapta...Son ay almayı düşünüyorum. Mustelanın bebek bakım setini alacam şampuan, yağı, kremi fln içinde. Bez olarakta başlangıç için prima yeni doğan diye düşünüyorum.
Tecrübeli anneler fikir verirse bize daha iyi olur tabi
Aynen çok duydum bende bebek kendi seçermiş. Başlangıç olarak sleepy alayım da sonradan deneme yanılma artık ne olursaİlk kızımda sürekli Prima kullandım çok da memnun kaldım şimdi de onu alırım diye düşünüyorum ilk etapta...
Bazen her bez her bebeğe yaramıyor deneyip görmek de lazım sleepy nasıl bilemedim fiyatı daha uygun galiba primaya göre deneyecegim açıkçası
Çok yakın bir tanıdığım bim in bezi ile büyüttü tercih meselesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?