2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240

Evet canım 24+0 olman lazım.
Doktorundan belge alıyorsun.
O belgeyi idareye veriyorsun.
İdare gerekli işlemleri yapıyor
Ben de daha ilk maaşımı almadım daha ama sanırım ekders verilmiyor sadece maaş veriliyor.

Aynen herkesin imkanı olsa keşke herkes sıfır alsa ama öyle bi devirdeyiz ki tasarruf etmezsek geçinemeyiz. Ben lojmanda oturuyorum odalarım dolaplı zaten 1 sene yanimda yatircam.parkyatak ve bebek arabasını arkadaşım verdi gorumcem oyuncak ve araba koltuğu verdi . Yatagini yorganini battaniyesini annem yaptı. Elektrikli ocak verdi bide ama bizim kalorifierler yanmaya basladi bile .Evim kışın zaten sicak oluyor.Banyodan banyoya kullanirim sanirim.Ben kıyafet bakım ürünleri bikac ekstra dışında çok büyük masraf yapmayacağımı düşünüyorum .

Bizdede kaynanamlar bebek odası alacaklar biz secicez 2. El olarak eşyalarının bir kısmı alındı zaten banyo küveti bornoz hastane çıkışı ve battaniye olarak bebek arabası var bide bı kaç tane tulum ve takım alicam bebek beziyle o kadar

Özel olmazsa hangi ildesiniz? Şimdiden kalorifer yanmaya başlamış

Herkese merhaba,benim de bugün kontrolüm vardı.Daha doğrusu radyolog bir dostum var 20.haftadaki detaylı ultrasonda suyumu biraz fazla sınırında görmüştü 1 ay sonra tekrar gel hem kalbine tekrar bakayım hem suyuna demişti.Hersey yolunda,suyum da normale dönmuş.725 gr ,24 + 4 ile uyumlu.Ben de diyet yapıyorum 78 le hamile kaldım şu an 85 kiloyum.+7 kg benim kilomdaki birine göre çok fazla..Şeker de sınırda ve takipte olduğu için kilo almamı istemiyor doktor.Yani bebek kilo alacak ama ben kendi bedenimdeki yağ dokusundan 2-3 kg vererek dengelemiş olacağım.Bende durumlar böyle kızlar

Selam kızlarHerkes yavaştan başlamış alışverişlere. Ben de 10 lü ve 5 li hastane çıkışı sipariş ettim inşallah iyi çıkar. Göğüs ucu kremi göğüs pedi ve dependkilot da aldım.
Kelebekli benimde favorimdeydi tabi oğluşum olacağını öğrenince alamadım. Güle güle kullansınlar inşallah %100 pamuk olanlardan alın hatta mümkünse organik pamuklu olanlardan almanızı tavsiye ederim.

4momsları 1000e kadar buldum. Ama yok garntisini kaybettik felan diyorlar. Bu ve babyjörn riskli ürün bebek sevmeyebilir.hiç üstünde durmadı bile diyenler çıkıyor. o yüzden 2.el alim diyorum. Ama 2.elde de 1000tl lik ürüne 800tl diyor 1_1.5 yıl kullanmış. O zamn 200 daha verip sıfır alırım diyorum.
Oyun halısına bende niyetliydim ama oyun çadırlarını gördüm oturma odasında çok hoşta görünür halı gibi kötü de durmaz ondan alim diyorum şimdi. Bakalım daha neler görüp ne fikirler değiştireceğiz

peki zorunda mıyım ben bu 24.hafta iznine ayrılmaya?Dersimi işlesem 37'e kadar olmuyor mu?Kime sorsam herkes başka bir cevap verdi.İdarem zaten hiç bilmiyor.Kimden öğreneceğiz biz bunuGerçi 24'te idari izne ayrılsam yine de idare bana ders verebiliyormus.Her halükarda garip bir handikap Bu konu

Ben ayrılmadım 37 ye kadar devam edecem nasipse. Ayrılmak zorunda değilsin dedi idarem bana zaten onların da canına minnet nerden hoca bulacaklar. Benim de işime geliyor açıkçası

2. El ürünlere sıcak bakmazken burdakiler düşüncelerimi değiştirdi ve kendimi fisher price ın ev tipi ana kucağını alırken buldum inşallah pişman olmam. Kullanılmamış bir ürünmüş ve normalde 400 lirayken 150 ye aldım. Kullanan ve memnun olan var mı

Sanırım karpal tünel sendromu başladı bende geçen haftadan beri. Uyurken el parmaklarım şişiyor ve sağ elimin yüzük parmağı ile sol elimin orta parmakları kasılıyor. Sabah kalkınca geçmiş oluyor ya da bir süre sonra geçiyor komple. Ama canımı sıkmaya başladı. Yarın kontrolüm var doktoruma sorucam ama hamilelikte olur dicektir o da kesin. Yaşayanlarınız var mı bu durumu?

Hayırlı olsun cnm bazı ürünler ikinci el yazsada hiç kullanılmamışlarda olabiliyor

Ben ikinci el çok aldım ve sattım bebek eşyaları özellikle çok yıpranmıyor bana göre ama tabii aileye bebeğe göre değişiyor
Oğlumda herşeyi yeni almıştım sonra yurtdışına taşınınca sattım çoğu şeyi dağıttım bazı şeyleri sakladım kıyamadım şimdi de ikinci el alabileceklerimi hep önce ikinci ele bakıyorum

2. El ürünler için tutumlu anne ve ya dolap a bakabilirsiniz satıcıların da yorumları olduğu için problemli şeyler pek yaşanmıyor

Bazı 2. El satıcılarının amacı para kazanmak oluyor. Halbuki ikinci elde amaç elden cıkarmak olması lazım. Ben de bakıyorum dolapta h&m in kendi sitesinde 60 TL olan şeyi 50 ye satmaya calısıyorlar, 5 lira da kargo ödicem, ne anlamı kaldı? En az yarı fiyatına olması lazım ki bi mantığı olsun

rünlere sıcak bakmazken burdakiler düşüncelerimi değiştirdi ve kendimi fisher price ın ev tipi ana kucağını alırken buldum inşallah pişman olmam. Kullanılmamış bir ürünmüş ve normalde 400 lirayken 150 ye aldım. Kullanan ve memnun olan var mı
[/QUOTE]
Hayırlı olsun inşaallah memnun kalirsiniz

Ben ayrılmadım 37 ye kadar devam edecem nasipse. Ayrılmak zorunda değilsin dedi idarem bana zaten onların da canına minnet nerden hoca bulacaklar. Benim de işime geliyor açıkçası
Ben de ayrılmak istemiyorum.Eğer bebiş vakti zamaninda gelirse ikinci sınavları yapıp e-okula girip öyle izne ayrilabiliyorum.Bakalim şimdilik ben de çalışma taraftarıyım.

Hayırlı olsun inşaallah memnun kalirsiniz
[/QUOTE]
İnşallah

İlk kızımda sürekli Prima kullandım çok da memnun kaldım şimdi de onu alırım diye düşünüyorum ilk etapta...
Bazen her bez her bebeğe yaramıyor deneyip görmek de lazım sleepy nasıl bilemedim fiyatı daha uygun galiba primaya göre deneyecegim açıkçası
Çok yakın bir tanıdığım bim in bezi ile büyüttü tercih meselesi

Aynen çok duydum bende bebek kendi seçermiş. Başlangıç olarak sleepy alayım da sonradan deneme yanılma artık ne olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…