2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Çok şükür maşallah bebise... Benimde yarın randevum Allah izin verirse... Bakalım ben de kilo almadım bu ay bebiş almıştır insallahdiyet nasıl bir şey başladı atabilir misin banada. Ben gene kalmadan önceki diyetini uyguluyorum

Ekledim canım

Eklentiler

• 20200930_181723.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 82
Bana 23+6 da verdi doktorum dah yeni. Raporda 24 haftalık gebedir yazıyor

Kızlar eşim bgn teste gitmişti sonucu yine pozitif geldi 15 gün geçti ilk testin üstünden. Böyle bir şey nasıl olabilir napıcaz biz şimdi
Aaa bazılarınınki 21 gün sürüyomuş öyle diyolar çok geçmiş olsun. Peki bir araya geldiniz mi dün falan temasta bulundunuz mu?

Aaa bazılarınınki 21 gün sürüyomuş öyle diyolar çok geçmiş olsun. Peki bir araya geldiniz mi dün falan temasta bulundunuz mu?
Sağol canım yok maskesiyle evde dolandı sadece ben yine tedbirliydim. Ama ya test yaptırmasaydı bitti zannedip annelerine annemlere gitseydik aklım almıo olabilcekleri.

Kızlar eşim bgn teste gitmişti sonucu yine pozitif geldi 15 gün geçti ilk testin üstünden. Böyle bir şey nasıl olabilir napıcaz biz şimdi
Hiç sorun etmeyin.Benim kiz kadesimin üçüncü testinde negatif gelmişti.Bazen hastalığın seyri uzayabiliyor.Ancak bazen de testlerde yanılma olabiliyor.Mesela annelerle iki gün aynı evde kalıp ateslenen ve tüm belirtileri gösteren kuzenimin testi negatif geldi.Bir başka tanıdığımin cigerlerde belirti vardı adam korkma temasli zatürre olmuş ama testi negatif geldi.Siz bie hafta daha kendinizi koruyun üçüncü test negatif gelecektir muhakkak.

Peki canım kardeşin kaç gün kaldı karantinada? İkinci bir 14 daha kaldı mı yoksa 7 gün kalıp yine mi test yaptırdı? Ve ben de temaslı olduğumdan kalacak mıyım ?

Peki canım kardeşin kaç gün kaldı karantinada? İkinci bir 14 daha kaldı mı yoksa 7 gün kalıp yine mi test yaptırdı? Ve ben de temaslı olduğumdan kalacak mıyım ?
Geçmiş olsun.Bence de hastalığın sonlarindadir eşiniz.Bazen uzun sürüyormuş.Bir an once bitsin gitsin dilegim..Siz test yatıracak misiniz tekrar peki?

Sağol canım yok maskesiyle evde dolandı sadece ben yine tedbirliydim. Ama ya test yaptırmasaydı bitti zannedip annelerine annemlere gitseydik aklım almıo olabilcekleri.
Valla bize demişlerdi 14 gün sonra çıkabilirsiniz diye biz de test yaptık güvenemedik yani herkese bulaşır ne saçmalık

Böyle bi yazı buldum

Eklentiler

• Screenshot_20201003-001432_Chrome.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 68
kızlar ben resmen 3 günde şiştim birden çok büyüdü karnım doğuracak gibiyim yanlarımda yok öyle canım yanıyor ki tenim çekiliyor valla. sizde de böyle mi durumlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…