2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Oo süpermiş.Benim doğum ücretim 2750 TL ama sadece doğum ve tahlilleri içeriyor hepsi o

Ben yaşıyorum canım son bi kaç gündür. Gece yatarken de aynı bulantiyla yatıyorum. Yanma da çok fazlalasti ona bağladım ben ama perşembe günü doktoruma sorucam çünkü rahatsız ediyo artık çok

Acaba şeker mi yükselio diorm ay bilmiorm 4 5 gündür var sanki bende de. Ya açlıktan oluyor ya da bebiş mideme yakın. Yrn benim de kontrolüm var ben de sorayım bari. Yanmam kızartma, hamur işi ve baharatlı yemediğim için olmuyor. Ama bi ara benim de yanmaktan bulanıyordu resmen.

Of şu hamur işini falan benim de bırakmam lazım. Sabahları biseyler yiyorum tüm gün yanma bulantı mahvediyor. Artık surubumu is yerine getirdim, onsuz olmuyo

bana doktorum Rabby gibi bir adı olan mide koruyucusu yazıyor sürekli zararı yok dedi 8. haftadan beri kullanıyorum valla gün içinde şişkinlik olursa da rennie tablet atıyorum .

Of şu hamur işini falan benim de bırakmam lazım. Sabahları biseyler yiyorum tüm gün yanma bulantı mahvediyor. Artık surubumu is yerine getirdim, onsuz olmuyo
Geçen simit canım çekti özellikle çekirdekli aldım susamlı yakar diye. O da mahfetti bütün gün yine. Sen de yememeye çalış iş yerine sandviç falan yapıp götür canım. Mide yanması çok can sıkıcı

Oo süpermiş.Benim doğum ücretim 2750 TL ama sadece doğum ve tahlilleri içeriyor hepsi o
Ya nekadar iyi fiyatlar .Ankara çok pahalı gerçekten . 4500 doğum ücreti .Icinde nstler 1 gün kalış b3bek topuk kanı var okadar .eğer 2. Gün kalırsam geceliği 750 tl imiş ekstra şeyler çıkmaz umarım

Bende Ankara'dayim ve gerçekten çok pahalı bu yüzden şehir hastanesini tercih edicem yetişemiyorum ücretine

Bende Ankara'dayim ve gerçekten çok pahalı bu yüzden şehir hastanesini tercih edicem yetişemiyorum ücretine
Canim ben de oraya gidiyordum ama pandemi nedeniyle vazgeçtik. Birde kocam olacak bey baktım ki ben aza kanaat ettikçe savuruyor öyle olmaz böyle olur dedim

Kızlar birçok belirti yaşıyorum kramp, bel ağrısı , baş ağrısı, sol kasıkta ağrı vs. Ama birkaç gündür burnum tıkalı. Bu da bir belirti midir? Yani böyle hisseden oldu mu hiç? Adetime bir hafta var

hem olabilir hem olmayabilir. benim mesela yüzüm kıpkırmızıydı ciddi ton farkı vardı vücudumla. alev alev yanıyordu bir de.

Canim ben de oraya gidiyordum ama pandemi nedeniyle vazgeçtik. Birde kocam olacak bey baktım ki ben aza kanaat ettikçe savuruyor öyle olmaz böyle olur dedim
İyi yapmışsın canım ben riskli olduğum için her ozeldeki Dr da kabul etmiyor beni gittim ama özele kabul etmediler yani o yüzden şehir hastanesi ne gidiyorum perinatolojiye

hiç. çok enerjiktim bir de yorulmak bilmiyordum. ama sadece yüzüme ne oluyor ya alerji mi yaptı krem diye düşünüyordum. hamilelik aklımdan bile geçmiyordu
Benim de öyleydi. Yüzüm kremden yandı sanmıştım attım canım kremimi bide kasıklarımda ani hareketlerde batma vardı hepsi bu

guzel annelerimiz hamileliginiz ilk ogrendiginizde kasiklariniz agrimistir muhakkak. bu surec daha sonrada devam edecek mi yoksa bir sure sonra azaliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…