2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Sezeryanda hastane çıkışında su geçirmez bant yapıştırıyorlar eve gidince yarın duş alabilirsin diyorlar.

Canım bu göbüşün 5-6 günde çıktığına emin miyiz Çok tatlısın maşallah
Eminim canım çünkü 1 ekimde bu resmi paylaşmıştım burda ve yakınıyordum niye karnım yok diye sen kaçırmışssın demek, 4 5 gün daha aynıydı son 5 6 günde de bu hale geldi.

Eklentiler

• Screenshot_20201001-003919_Chrome.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar portbebe almak pusete göre daha mı mantıklı? Hiç aklımda yoktu da burda listelerde görünce alayım dedim. Hastaneden çıkarken falan pratik oluyo herhalde

Kızlar portbebe almak pusete göre daha mı mantıklı? Hiç aklımda yoktu da burda listelerde görünce alayım dedim. Hastaneden çıkarken falan pratik oluyo herhalde
Canım puset çok ağır, hastane kontrollerine götürüp getirirken daha pratik olur diye portbebe aldım ben. Pusetini de oto koltuğu olarak kullanıcam arabadan çıkartmıcam hiç habire çıkart tak yapmayalım dedik.

Kızlar siz lohusa külodu mu aldınız kullan at olanlardan yoksa depend külot mu aldınız sezeryan olacaklar için soruyorum
Kullan at nasıl oluyor? Ben hem hasta külodu hem de normal külot alcam kanamam çok olmazsa 2 tane gece orkid koyarım diye düşündüm.

Mantıklı düşünmüşsünüz canım. Biz de öyle yapalım en iyisi

Kızlar benim bugün karnimda bi baskı, böyle sanki kasılma gibi biseyler var rahatsız eden. Uzaninca geçiyor, ayağa kalkınca yine aynisi. Korkulacak bişey yoktur dimi dinlenince geçiyo sonuçta

Kızlar benim bugün karnimda bi baskı, böyle sanki kasılma gibi biseyler var rahatsız eden. Uzaninca geçiyor, ayağa kalkınca yine aynisi. Korkulacak bişey yoktur dimi dinlenince geçiyo sonuçta
Hep ben cvp yazıomuşum gibi oluo ama, hsonları buralar sakin. Korkma canım bende de var, bgn hep bi sıkıntı var kasığımda gerginlikten oluyor bence rahim de iyice büyüdü. Hatta canımı çok sıktı bgn uyudum uyandğmda geçmişti. Dinlenince geçen ağrılardan korkmayın diolar.

Teşekkür ederim canım cevap verdiğin için içimi rahatlattin valla biraz gerildim çünkü böyle olunca. Epeydir sancı baskı hissetmemiştim karnimda. İnşallah geçer hemen

kanaman yoksa ve dinlenince geçiyorsa kendin takibini sür dedi bana doktorum.
rahim kasları genişliyordur muhtemelen.
bana şey demişti ciddi bir şey olursa sancıdan nefes alamazsın zaten

kanaman yoksa ve dinlenince geçiyorsa kendin takibini sür dedi bana doktorum.
rahim kasları genişliyordur muhtemelen.
bana şey demişti ciddi bir şey olursa sancıdan nefes alamazsın zaten
Ay öyle ciddi bişey yok çok şükür. Sağol canım bilgi için. Dinleniyorum su anda sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…