2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
guzel annelerimiz hamileliginiz ilk ogrendiginizde kasiklariniz agrimistir muhakkak. bu surec daha sonrada devam edecek mi yoksa bir sure sonra azaliyor mu?
İlk haftalar hamilelik belirtileri kasık ağrısı ile başlıyo canım. Dediğin gibi sonra geçiyor. Yerleşme sancısı falan da diyolar.

Bende de mide yanması oluyor. Bebişin saçları çıkmış o yapıyormuş. Birde rahmin üste çıkması ile mideye baskı yapmasından kaynaklanıyomuş.

Kızlar ben en son kontrole 15 Eylül de gitmiştim ayrıntılı usg sonrası. Yarın kontrolum vardı Dr yine izne ayrılmış bir hafta yokmuş şimdilik acil bir durum yok baya da zaman geçmişti üstünden bir hafta daha bekleyeceğim aciliyet olmadığından başka Dr düşünmedim ama 1 ay olacak üzerinden sizler ne sıklıkla gidiyorsunuz kontrole

Ben 3 haftada 1 gidiyorum canım önceki aylarda 2 haftada 1 di

Benim doktorum ayda 1 olacak şekilde çağırıyo canım. En son 17 Eylül'de gitmiştim, 15 Ekim'de çağırdı tekrar

Benim mide bulantısı oluyor ama iştahım normal yani beni pek etkilemiyor mide bulantısı

Kızlar 29 haftada bebek hareketlerinde azalma olur mu ya benim 2 gundur az hareket ediyo 10 dan fazla ediyo ama hic 2 gun oncesi gibi degil.

Bende galiba kafami karistirmiycam penaten sensitiv alicam . Bizlerd ehep penaten le büypdük sükür hic bi sorun da olmadi bazen bazi seyler cok asirir abartiliyor bence ...

ya teşekkürler canım ama nasıl oluyor o ben de program yok ama internet sitesinden giriş yapıyorum bu arada
Tam nasil anlatixsm bilemdim ama yazdigin mesaj yerininnaltinda düzenle ayrintili düzenle yaziyor oraya tiklayip yapabilirsin yada yapamiyorsan moderatörlerden rica et belki onlr kaldirir

Katılıyorum sana. O kesi olayı beni de geriyor
plesanta aşağıda olunca son aylarda kanama yapabilir dedi duruma göre acil sezeryan bile olabilirmiş bebeğin beslenmesinin kesilmesi durumunda
Bakalim ben pilates topu alip evde egzersiz yapmayi düsünüyorum perine masaji bana göre degil esime de yaptirmam Ztn nekadar kafa yoruo video vs izelesek de olucagina variyor belki okadar egzersiz vs cati darligi yüzünden kormal dogum olmuycak belli olmaz tedbir bizden taktir allahtan saglikla gelsinlerde

Yav bu çatı darlığı muhabbeti gerçek mi acaba benim hep bu çatı kemiği denen yerlerim ağrıyo acaba darlıktan mıdır ki hiç muayene de olmadım o şekilde

ben normal dogum yaptim ve cok terledim bir de afedersin ama normal dogumda acilma olunca kusabiliyorsun malesef herkeste olur mu bilmiyorum valla oglumda dogumdan sonra rahatsiz oldum kendimden. dogumdan hemen sonra degil ama kendimi iyi hissedince dus almistim odamizdaki banyoda. umarim gerek kalmaz ama bir havlu alinmali bence çantaya. sezeryan icin bilemem sonucta ameliyat oldugu icin yataktan dogrulamayan anneler bile oluyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…