2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben kraft ın portbebesini aldım canım. Pusetler çok ağır arabasının puseti var ama oto koltuğu olarak kullanıcaz onu. Eşime bile ağır geldi o derece.

Hanımlar ben 2. Ayrıntılı çektirdim bebeğimin böbreklerinde genişleme var normal de 4mm sınırken benim oğlumun biri 6 biri 11mm doktor 11 mm olan için doğunca ameliyat gerekir dedi. Diğer böbrek için dua edelim doğuma kadar genişlemeden götürsün dedi ne yapacağımı bilmiyorum. Yeni doğmuş bebek nasıl ameliyat olcak el kadar daha. Böyle bi şey yaşamış olan var mı nasıl oluyo ameliyatı. Ya da doğunca düzelmez mi ya da karnımda düzelmez mi

Kuzum 2. Ayrıntılı ne hiç duymadım.bi arkadaşımın oğlundada vardı bu çok şükür durdu ve düzeldi ameliyat falan olmadı

Kuzum 2. Ayrıntılı ne hiç duymadım.bi arkadaşımın oğlundada vardı bu çok şükür durdu ve düzeldi ameliyat falan olmadı
Doktor böbreği büyük görünce istedi 28 haftalığım ilkini 21 de çektirmiştim. Doğduktan sonra mı geçti arkadaşınızın bebeğimin yoksa doğmadan mı

Kraftın portbebesini aldım çokta beğendim yaza kadar onunla idare ederim diye düşünüyorum

Ben de bugün uzanmıştım baktım sol tarafimdan bi ağrı giriyor sonra baktım kasılma da değil hafif doğrulayım dedim nefesim kesildi gözümden yaş geldi nerdeyse anam dedim sancı buysa doğumda ayvayı yedim Bilmiyorum niye oldu neden oldu ama 2 3 dk sürdü. Baya korkuttu beni şuan iyiyim şükür.

Endiselenme canim benim kizimda da dogumdan sonra var demisti doktor.6 ay sonra duzeldi.bisey yapmadik.9 sene onceydi bu yasadigimiz..endise etme doktorlar en son ihtimali soyluyorlar zaten.o 6 ay bizim icin cok stesliydi bosuna stres yapmisiz

DEFNE diyorum

Sebebi neymiş peki böbrek büyümesinin?

Endiselenme canim benim kizimda da dogumdan sonra var demisti doktor.6 ay sonra duzeldi.bisey yapmadik.9 sene onceydi bu yasadigimiz..endise etme doktorlar en son ihtimali soyluyorlar zaten.o 6 ay bizim icin cok stesliydi bosuna stres yapmisiz
Şu an yaşadığım stresi siz o zaman yaşamışsın sanırım her gün dua ediyorum geçsin ameliyat olmak zorunda kalmasın diye Rabbim sizin de benimde cümlemizin evlatlarını her türlü kötülükten hastalıktan muhafaza etsin

Kızlar aklınıza gelen başka bir şey var mı, benim gözümden kaçan bir bakar mısınız rica etsem

Eklentiler

• Screenshot_20201010-211253_Samsung Notes.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 90
  • Screenshot_20201010-211310_Samsung Notes.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 86
cnm neden mustela fln düşünmüyorsun zararlı bişey mi var için de ?
yok kuzu ondan değil çocuğa çok organik davranmamaya karar verdim. hem maddi olarak zorlar hem de bir arkadaşım kendi sabun falan yapmıştı bebeğini çok çok sakındı her şeyden şimdi çocuğun bir sürü şeye alerjisi var 3 yaşında yok yün giydiremiyor normal bebek deterjanı falan kullanamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…