2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Owliler nasıl kalınlıkta cnm. Kullanışlı mı. Bunu battaniye olarakta kullanabiliyorsun.
Ben beğendim owliyi, baya kalın hatta çok mu kalın ki diye de düşündüm ama aşırı da değil sanırım. Zaten ben portbebenin içinde kullanıcam haliyle onun içi de korunaklı olur fazla bile gelebilir.

Ben beğendim owliyi, baya kalın hatta çok mu kalın ki diye de düşündüm ama aşırı da değil sanırım. Zaten ben portbebenin içinde kullanıcam haliyle onun içi de korunaklı olur fazla bile gelebilir.
Ben h&m'den astronot tulum almıştım ama böyle de bişey almak gerekir mi ki? O da baya kalınca yeter diye düşündüm

aynen fazla bile gelir ama kış bebekleri sonuçta korumakta fayda var
Evet canım ama iyi ki kış bebekleri bence, yaz bebekleri daha zor oluyormuş, soğuğun çaresi var yine. sıcaktı, sinekti, pişiklerdi falan daha zor oluyormuş. Öyle diyorlar, iyi diyen de var tabi de. Ama ben bile isteye kışın doğsun istedim, kendimi düşündüm açıkçası yazın karnım burnumda zor yapardım, Allah verir de ikincisi olursa o da inşallah Nisan falan denk gelsin istiyorum

Ben h&m'den astronot tulum almıştım ama böyle de bişey almak gerekir mi ki? O da baya kalınca yeter diye düşündüm
Yeter yeter canım. ben de hm nin dış kundaklarına bakmıştım astronot montlarına da ama kollu bacaklı bir şeyin bedenini kestiremem. ya olmazsa diye almadım.

ben oglumu 28 martta dogurdum tam bahar kuzusuydu. cok rahat bir zamana denk gelmisti hem hamileligim kisin gecmisti bebek içinde ne soguk ne sicaga denk gelmisti. iyi bir zamanlamaydi. 2. yi denk getirmeye calis bencede rahat geciyor

ben oglumu 28 martta dogurdum tam bahar kuzusuydu. cok rahat bir zamana denk gelmisti hem hamileligim kisin gecmisti bebek içinde ne soguk ne sicaga denk gelmisti. iyi bir zamanlamaydi. 2. yi denk getirmeye calis bencede rahat geciyor☺
Hayırlısı bakalım bunu bir ortaya çıkarayım da arkadaşlarım hayret ediyor sen bunu yap görcez bakalım ikinciyi isticek misin diyorlar ama bence isterim çünkü tek çocuk hayalim hiç olmadı

Kızlar 29 haftada bebek hareketlerinde azalma olur mu ya benim 2 gundur az hareket ediyo 10 dan fazla ediyo ama hic 2 gun oncesi gibi degil.

Bazen oluyor ama akşamları ve geceleri hep tekme atar....Senin duygusal durumuna da bağlı ..Ben rahatsız ediyorum karnıma çok hafif vuruyorum( ayaklarina) konuşuyorum....Bir de büyüdükçe yer olmadığı için fazla hareketeri kısıtlı olacakmış...

Yeter yeter canım. ben de hm nin dış kundaklarına bakmıştım astronot montlarına da ama kollu bacaklı bir şeyin bedenini kestiremem. ya olmazsa diye almadım.
Haklısın canım. 0-3 aldım ben, herhalde bu kış yeter bize diye düşünüyorum. Rabbim içlerini sağlıcakla doldurmayı nasip etsin inşallah

İyi geceler kızlar.Bende bu akşam ağda yapayım dedim.Ama sondu çünkü aşırı zorlandım.Bundan sonra kuaför şart oldu bana.Ama alt taraf bi kararmış bi şişmiş böyle sanki kenarlardan sizinde öylemi yarın kontrolüm var sorucam doktoruma bakalım

Aksam guzel hareket etti canm iki gundur biseler vardı bebiste anlamadm yarn kontrl var sorcam bakalm dedigin gibi yeri daraliyo diyede olabilir teşekkür ederim

Kızlar bana bi akıl verin ya.. 50 lik şeker yükleme de şeker çıkmistı bende. Bu hafta yinelemem gerekiyor yüksek dozdan. Yaptırmak istemiyorum ama. Yediklerime dikkat ediyorum, tatlı , ekmek , hamurişi vs. Geri dönüşü olmayan , pişman olacağım bir şey olur mu yaptırmasam yediklerime dikkat etsem de

Aksam guzel hareket etti canm iki gundur biseler vardı bebiste anlamadm yarn kontrl var sorcam bakalm dedigin gibi yeri daraliyo diyede olabilir teşekkür ederim
Canım benimde iki gün epey coşmuştu ama üç dört gündür felan cok sakin arada bir kendi çapında bir şeyler yapıyor sadece minik minik

Benim de elim ayağım yanıyor kalktım soyundum dokündüm kolanyaladim falan Uykular haram oldu döne döne bi hal oldum

ben oglumu 28 martta dogurdum tam bahar kuzusuydu. cok rahat bir zamana denk gelmisti hem hamileligim kisin gecmisti bebek içinde ne soguk ne sicaga denk gelmisti. iyi bir zamanlamaydi. 2. yi denk getirmeye calis bencede rahat geciyor
Benim de oğlum nisan başında doğmuştu harikaydı ilk zamanlar ne pişik olur ne üşütür sonra yaza ele avuca gelir gezersin bol bol

Benim de yüksek çıkmıştı ben yaptırdım 100lük çok şükür o normal çıktı. Yaptırmasam içim rahat etmezdi o 3 günde bile çok tedirgin oldum. Eğer çok yüksekse bazen sadece diyetle çözülmeyebiliyor. Bence bu konuda doktorunuz ne diyorsa onu yapın en iyisini doktorlar bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…