2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
ikinciler düşünülmeye başlanmış.. Nasip tabi hayırlısıyla doğsunlarda... Benim oğlumda şubat doğumlu. Soğuktan korumak daha kolaydı evdeydik çünkü martın sonunda anca dışarı çıkarmıştım soğuk memleket olunca.

Aksam guzel hareket etti canm iki gundur biseler vardı bebiste anlamadm yarn kontrl var sorcam bakalm dedigin gibi yeri daraliyo diyede olabilir teşekkür ederim

Bebeklerde değişkenlik olabiliyormuş. Bi uzmanın yazısını okumuştum. Bazen uyuyor bazen kıpırdamak istemiyor. Bazen büyüdüğü için ona odaklanıyor. Bir sürü sebep olabilir. Ama hiç hareket etmiyorsa o durum tehlikeli olabilirmiş.

Böyle durumlarda hemen tatlı birşeyler tüket.sol tarafına yat. Bebeğin le nasıl iletişim kuruyorsan onu yap. Tepkilerini gözlemle.

Ben mesela iki elimle karnımı hafif mıncırıp tosbiğim diyince bana tepki veriyor çoğunlukla ya da ek parmaklarımla karnımın üstünde yürüyorum. Doktorum kafa ve poposunun yerini gösterdi bana. Bazen poposuna da vuruyorum hafif. Beni geri iteklemeye çalışıyor

Ayy masaallah yaa

En erken altı haftada bir gidiyorum.Eğer riskli gebe değilseniz sık gitmenizin bir faydası yok başlarda.

Geçen haftaya kadar ayda bir gidiyordum bu sefer 2 haftada bir olacak bundan sonra dedi
Benim tetanoz aşım 10 gün sonra olacak bir de grip aşısı öneriyorum dedi doktor siz bu konuda ne düşünüyorsunuz

Bence tekrar yaptırmayın.Zaten şeker çıkmış ve siz diyete başlamışsınız.Tekrardan şeker testi yok yere dengenizi bozacak

İyi günler kızlar kontrolden geliyorum bende.benim bebeişte 970 gram olmuş.Boyuda 34 plesantam hala aşağıdaymış.Ona canım sıkıldı ama merak etme düzelir dedi takma kafana dedi.İdrarda biraz enfeksiyonum çıkmış antibiyotik verdi onun için kullan bunu dedi.Gaz olayını söyledim ağrıdan kıvranıyorum dedim onun için biley veremem bol bol yürüyüş yapman gerekir ama plesantadan dolayı sen pek yapamazsın dedi.Nolur dua edin kızlar 1 ay sonra gittiğimde plesantam yukarı çıkmış olsun artık

İnşaallah çıkar canim dusunupte canını sıkma yapacak bir şey yok bebeğimde strese sokma masaallah bebisinde durumu iyi inşaallah çıkar plasenta da

gaz icin bebekler icin satilan kiraz cekirdekleri var ya firinda isitip koyuyosun ondan koymayi denesene canim iyi gelir belki

Geçen haftaya kadar ayda bir gidiyordum bu sefer 2 haftada bir olacak bundan sonra dedi
Benim tetanoz aşım 10 gün sonra olacak bir de grip aşısı öneriyorum dedi doktor siz bu konuda ne düşünüyorsunuz
Ben grip aşısını hiç sormadım. Sorsam yaptırabilirsiniz der kesin. Bu konuyu hiç düşünmedim ama sorarım mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…