2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben grip aşısını hiç sormadım. Sorsam yaptırabilirsiniz der kesin. Bu konuyu hiç düşünmedim ama sorarım mutlaka
Genelde tavsiye ediyolarmis ama su anda piyasada grip aşısı yok zaten. Eczacılar da hep temin edemediklerini söylüyor. Sıkıntılı bi zamana denk geldik maalesef

Kızlaarr benim listem nasıl eksik bişey var mı sizce yada gereksiz?
süt sağma makinanı da taşımana gerek olmayabilir, hastanen ile bir görüş. hastanedeki makinalar zaten çok iyi oluyorlarmış genelde, ihtiyaç halinde orada kullandırıyorlar. tabii yok kullandırmıyoruz derlerse o zaman taşırsın

Evet bende duymustum hastanede oluyormus bakalım kontrole gittiğimde konuşurum onuda

Bende hamilik öncesinde de gaz sıkıntısı yaşardım hamileliğimde de yaşadım hep. Çok can sıkıcı ve endişeye düşürücü. Hep bebeğim iyidir inşallah onnla ilgli ağrı /sancı değildir diye düşündüm. Ben işimden dolayı günde 6000 adım atıyorum.
Plesantam benimde aşağıda,tamamen olmasa da. Yürümek zararlı mıymış ki sana pek yapamazsın demiş doktorun?

Slm kızlar dün kv gittim dışarıda oturdular bende ince giyinmistim akşam hastanelik oldum emar bile çektiler sonuç kemiklerim üşümüş ağrı kesici sadece Gr agrimi kesti siz siz olun usutmeyin hep korkuyordum bu haftalarda bir problem yasarmiyim diye yaşadım sukurki bebeğim iyimis çok ağrı kesici aldım inşallah birşey olmaz

Kızlaarr benim listem nasıl eksik bişey var mı sizce yada gereksiz?
Fazlalar hakkında fikrimi başka bir listenin altına yazmıştım Lohusa tacı ve terlik demissin ya canım.Ben bunu lohusa terliği olarak algiliyorum. Yani şıkıdım süslü terlik. Bunun yanında tuvalette ve koridorlarda kullanacağın suya girebilecek bir terlik olmazsa olmaz.Hastane odasında mutlaka olması gereken şey banyo terliği.

Yav bu çatı darlığı muhabbeti gerçek mi acaba benim hep bu çatı kemiği denen yerlerim ağrıyo acaba darlıktan mıdır ki hiç muayene de olmadım o şekilde
Bilmiyorum ki benim de ilk gebeligim cati musnesi nasil yapiliyor hic bi fikrim
Yok Dpktora sormak lazim

gaz icin bebekler icin satilan kiraz cekirdekleri var ya firinda isitip koyuyosun ondan koymayi denesene canim iyi gelir belki
Teşekkür ederim canım bi deneyim.Ben anlamadım herşey gaz yapıyo bana yaa yoğurt yiyemiyorum gazdan dolayı
Mercimek çorbası yiyorum gaz yapıyo Çokta severim yoğurtla mercimek çorbasını

Yav bu çatı darlığı muhabbeti gerçek mi acaba benim hep bu çatı kemiği denen yerlerim ağrıyo acaba darlıktan mıdır ki hiç muayene de olmadım o şekilde
Doğum kursunda doktor şöyle birşey söylemişti;Universitedeki prof hocaları onlara demiş ki,çocuklar çatı muayenesi çok kolaydır.Gebeye sorun çatinizın üstünden kamyon geçti mi? Cevap hayırsa çatı muayenesi bitmiştir

Bu kadarcik yani internette çatı darlığı ve muayenesiyle ilgili öcü bilgiler var tabi her zamanki gibi. Neyse o vakit gelince korkarız şimdi erken daha dimi

Kızlar gebelik şekeri çıkmıştı ben de bugün diyetisyene gittim ya bi diyet listesi verdi ben hiç doymuyorum bununla sabahtırmkarnım aç sinirlerim bozuldu iyice aranızda bu diyeti yapan var mı

Kızlar gebelik şekeri çıkmıştı ben de bugün diyetisyene gittim ya bi diyet listesi verdi ben hiç doymuyorum bununla sabahtırmkarnım aç sinirlerim bozuldu iyice aranızda bu diyeti yapan var mı
Ben kendi kendime dikkat ediyorum ekmek yemiyorum ama hiç doymuyorum sürekli bir şeyler yemek istiyorum bu sefer de
Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğum yapalım ne bulursam yiyecem kilo fln umrumda değil

Bu kadarcik yani internette çatı darlığı ve muayenesiyle ilgili öcü bilgiler var tabi her zamanki gibi. Neyse o vakit gelince korkarız şimdi erken daha dimi
3 parmak girecek şekilde bakıyorlar. Ben sezeryan oldum günümde belliydi. Son hafta ufacık leke gelmişti Dra sordum gel bakıyım dedi ben sandımki usg ile bakacak alttan bakacam dedi 3 parmağı ile alttan kontrol yaptı çatın normal açılma yok dedi. Acısını hatırlamıyorum yada unuttum bilmiyorum. Normal Doğumda daha çok bu tarz muayene ediyorlar saat başı.

Ben kendi kendime dikkat ediyorum ekmek yemiyorum ama hiç doymuyorum sürekli bir şeyler yemek istiyorum bu sefer de
Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğum yapalım ne bulursam yiyecem kilo fln umrumda değil
Ya bende şimdi ne buldum yiyorum doğurduktan sonra kilo sorunu olacak gözüm kalmasın diye yükleniyorum ne buldum

Ya bende şimdi ne buldum yiyorum doğurduktan sonra kilo sorunu olacak gözüm kalmasın diye yükleniyorum ne buldum
Ayy bende hiç dikkat etmiyorum özellikle ekmek benim vazgeçilmezim gece yarısı kalkıp yerim 1 ekmek acıkında tuz serpip yerim ekmek olucak illaki bana

Canım kalorisi mi düşük listenin. Sonuçta sen gebesin diyet yapanlardan farklı liste vermesi lazım. Şeker diyeti yapanlar var ama bende merak ettim çok mu katı besleniyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…