- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #17.121
Gece acıkmalarım kalmadı benim şükür yoksa önünü alamam. Beyaz ekmeği kestim ben çavdar yiyorum acıkınca elim ayağım titriyor kendimden geçiyorum. Şurda 3 ayım kaldı aklıma düşeni yiyorum oğlumu doğurduktan sonra güç bela kilo verdim neler çekmişti canımAyy bende hiç dikkat etmiyorum özellikle ekmek benim vazgeçilmezim gece yarısı kalkıp yerim 1 ekmek acıkında tuz serpip yerim ekmek olucak illaki bana
Ben kiloyu problem yapmıyorum ama benim eşim takıntılı kiloya boyum 1.75 58 kiloydum hamile kalmadan önce o halim bile kiloluydu onun için yoksa benim umrumda bile değil kiloGece acıkmalarım kalmadı benim şükür yoksa önünü alamam. Beyaz ekmeği kestim ben çavdar yiyorum acıkınca elim ayağım titriyor kendimden geçiyorum. Şurda 3 ayım kaldı aklıma düşeni yiyorum oğlumu doğurduktan sonra güç bela kilo verdim neler çekmişti canım
Yani çatı darlığı diye birşey yoktur demek istiyor.Muayene edilecek birşey değil.Her kadın doğum yapabilir çatısının üstünden kamyon geçmediyse ve içine çökmediyseBu kadarcik yaniinternette çatı darlığı ve muayenesiyle ilgili öcü bilgiler var tabi her zamanki gibi. Neyse o vakit gelince korkarız şimdi erken daha dimi
Ben varım.Hic zorlanmadım. Gerekli yerleri kapatıp diyetini paylaşır mısın merak ettimKızlar gebelik şekeri çıkmıştı ben de bugün diyetisyene gittim ya bi diyet listesi verdi ben hiç doymuyorum bununla sabahtırmkarnım aç sinirlerim bozuldu iyice aranızda bu diyeti yapan var mı
mercimek zaten cok gaz yaparTeşekkür ederim canım bi deneyim.Ben anlamadım herşey gaz yapıyo bana yaa yoğurt yiyemiyorum gazdan dolayı
Mercimek çorbası yiyorum gaz yapıyo Çokta severim yoğurtla mercimek çorbasını
Bugun gittim canm senin de dedigin gibi her zaman ayni olmazmis bide yeri daralmaya basliyo olabilir dedi cok sukur hersey yolundaydi tesekkur ederim bu arada cevap verdigin icinBebeklerde değişkenlik olabiliyormuş. Bi uzmanın yazısını okumuştum. Bazen uyuyor bazen kıpırdamak istemiyor. Bazen büyüdüğü için ona odaklanıyor. Bir sürü sebep olabilir. Ama hiç hareket etmiyorsa o durum tehlikeli olabilirmiş.
Böyle durumlarda hemen tatlı birşeyler tüket.sol tarafına yat. Bebeğin le nasıl iletişim kuruyorsan onu yap. Tepkilerini gözlemle.
Ben mesela iki elimle karnımı hafif mıncırıp tosbiğim diyince bana tepki veriyor çoğunluklaya da ek parmaklarımla karnımın üstünde yürüyorum. Doktorum kafa ve poposunun yerini gösterdi bana. Bazen poposuna da vuruyorum hafif. Beni geri iteklemeye çalışıyor
Kızlar bana bi akıl verin ya.. 50 lik şeker yükleme de şeker çıkmistı bende. Bu hafta yinelemem gerekiyor yüksek dozdan. Yaptırmak istemiyorum ama. Yediklerime dikkat ediyorum, tatlı , ekmek , hamurişi vs. Geri dönüşü olmayan , pişman olacağım bir şey olur mu yaptırmasam yediklerime dikkat etsem de
Bugun gittim canm senin de dedigin gibi her zaman ayni olmazmis bide yeri daralmaya basliyo olabilir dedi cok sukur hersey yolundaydi tesekkur ederim bu arada cevap verdigin icin
Evet çok agır bebbekken kullanayım sonra vazgecerim ilk cocugumda kullanmadım plasrik olanlar daha kullanıslı gelmiştiBen de geçen yazmıştım burda dr browns u ama kimse cevap yazmamıştı. Cidden çok pahalı ya siz daha önce kullanmış mıydınız memnun muydunuz değer mi o kadar para vermeye acaba? Bi de camlar çok ağır olmuyo mu?
Benim ilk hamileliğimde, son gittiğim kontrolde bakmıştı dedikleri gibi 3 parmağını sokup açısını hesaplıyor bende hatta 2 cm açılma var demişti ama kordon dolanmış şu olmuş bu olmuş deyip akşama sezeryana almıştı.olabildiğince son zamanlarda yapılıyor bu çatıya bakma işiYav bu çatı darlığı muhabbeti gerçek mi acababenim hep bu çatı kemiği denen yerlerim ağrıyo acaba darlıktan mıdır ki hiç muayene de olmadım o şekilde
Benim her daim tansiyonum sizinki gibi düşüktür.Herkesin ortalama bir tansiyonu oluyor.Takmamak lazım.Gayet de ayakta kalabiliyoruz.kızlar benim tansiyon problemim var ya. ama yüksek olarak değil düşük. geçen kontrole gittiğimde 9/6 ydı. doktor nasıl ayakta durabiliyorsun dedi valla
bazen çok kötü oluyorum kolum kalkmıyor.
doktor yüksek tansiyondansa bu daha iyi gebelik için ama dikkat et bayılma dedi.
kendimi zorlayıp şekerli bir şeyler tüketiyorum az da olsa.
Canim , benim sezeryan olup olmuycam belli degil yani istegim normal dogum . Ben ama yüksek bel pamuklu ic camasiri aldim . Ne olur nolmaz diye szeryan yerini de korusun diye . (Olmaz inshallah)Kızlar siz lohusa külodu mu aldınız kullan at olanlardan yoksa depend külot mu aldınız sezeryan olacaklar için soruyorum
Doğumdan sonra devam edecek misin?Eğer devam etmeyecek sen 32 çık bence devam edeceksen Kendini iyi hissediyorsan devam et 37 de çık bebeginle daha cok vakit geçirirsin ben öyle yapmıştım kızım 5 aylıktı ise başladın yine bile çok küçüktü nasıl bıraktım diyorum şimdiKızlar özel sektörde çalışanlar ne zaman izne ayrılmayı planliyosunuz? Corona yüzünden 32de ayrılmayı düşünüyorum ben galiba. İlk başta niyetim her şey yolunda giderse 37ye kadar devam etmekti ama covid yine pik yapmış durumda, riskli mi olur bilmiyorum
Ben bi aksilik olmazsa 37 ye kadar devam etmek istiyorum çünkü izin ne kadar erken baslarsa o kadar az vakit geçirmiş olurum bebeğimle. Evden calısma imkanın var ise yöneticinle konuş derim, ben suan evden calısıyorumKızlar özel sektörde çalışanlar ne zaman izne ayrılmayı planliyosunuz? Corona yüzünden 32de ayrılmayı düşünüyorum ben galiba. İlk başta niyetim her şey yolunda giderse 37ye kadar devam etmekti ama covid yine pik yapmış durumda, riskli mi olur bilmiyorum
Hamilelikte tansiyon düşük çıkar. Benimde 10/6 çıkar. Sorun etme. Bünye bu duruma alışıyo.kızlar benim tansiyon problemim var ya. ama yüksek olarak değil düşük. geçen kontrole gittiğimde 9/6 ydı. doktor nasıl ayakta durabiliyorsun dedi valla
doktor yüksek tansiyondansa bu daha iyi gebelik için ama dikkat et bayılma dedi.
Evet devam edicem canım ama ücretsiz izin hakkımı da kullanicam niyetim o yönde. Dediğin gibi doğum sonrası +5 hafta Cook kıymetli. İsim de rahat tüm gün oturuyorum ama Corona korkusu mahvettiDoğumdan sonra devam edecek misin?Eğer devam etmeyecek sen 32 çık bence devam edeceksen Kendini iyi hissediyorsan devam et 37 de çık bebeginle daha cok vakit geçirirsin ben öyle yapmıştım kızım 5 aylıktı ise başladın yine bile çok küçüktü nasıl bıraktım diyorum şimdi
Yok canım maalesef. Corona başlangıcında evden çalışma yapmıştık ama süreç yürütülemedi o yüzden şubeden çalışıyoruz mecbur. Çok dikkat ediyorum aslında ama neyse akışa göre bakarım artık. Benim de isteğim 37ye kadar çalışmak insallah her şey yolunda giderseBen bi aksilik olmazsa 37 ye kadar devam etmek istiyorum çünkü izin ne kadar erken baslarsa o kadar az vakit geçirmiş olurum bebeğimle. Evden calısma imkanın var ise yöneticinle konuş derim, ben suan evden calısıyorum
Benimde hep 9/6kızlar benim tansiyon problemim var ya. ama yüksek olarak değil düşük. geçen kontrole gittiğimde 9/6 ydı. doktor nasıl ayakta durabiliyorsun dedi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?