2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Arkadaşlar çantam geldiii
Çook beğendim hastane çantam olacak sonrasında ister günlük ister seyahat çantası çok rahat olabilecek boyutta. Trendyolda indirimde bilginizeeee

Eklentiler

• 0EA6F906-77F9-4298-9EBF-C870C5355A88.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 54
  • B693FCE3-A466-4A17-BEC4-087C055B1BF1.webp
    28 KB · Görüntüleme: 73
Çook beğendim hastane çantam olacak sonrasında ister günlük ister seyahat çantası çok rahat olabilecek boyutta. Trendyolda indirimde bilginizeeee
bu cantayi bende begenmistim ama sirt cantasi rahat olur diye baska almistim gule gule kullan canim

Güle güle kullan canım ben de pudra rengini aldım, ama seyahatler için kullanırım diye düşündüm. Hastaneye de götürcektim ama dönüşte yıkamak istemiyorum yorumlara baktım da yıkayanların alt kısmındaki sert malzemesi parçalanmış. Ondan ve hijyen olayından vazgeçtim. English home un bu alışveriş çantalarından alıcam 2 ya da 3 tane. Kıyafetleri falan da koroplast çitf kilitli poşetlere koyucam üzerlerine neyin ne olduğu da yazıyor. Sen de elbet okumuşsundur yorumları

Eklentiler

• Screenshot_20201010-120805_Trendyol.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 55
Rengi baya güzelmiş ve fiyatı aşırı uygunnn buna bende bakayım canım iyimiş yıkamam bezle silerim bi yere de mi süre gitmeyeceğimiz için balkonda havalanır diye düşünmüştüm. Olmaz mı öyle?? Şimdi içime kurt düşürdün

Ben güvenemedim canım ya böyle yapalım dedik bir arkadaşla beraber. Senin kararın yine tabi, dezenfekte edebilirsen dene

Kizlar mesajları okuyamıyorum çok... Maalesef babama kanser teşhisi konuldu ve hastanede yatıyor... Çok ağrısı var.. kan değerleri düşüyor... Benim moralimi tahmin edebiliyorsunuz... Ağlama krizleri, uykusuzluk...
Bir kaç gündür karnımın sağ tarafı geriliyor sanki bebek oraya toplanıyor... Normal mi acaba bu haftalarda

Kızlar biz şimdi nasipse kışın doğum yapacağız ya. Sizce hastaneye giderken ne giymek gerekir?

Prosedür nasıl işliyor?
Doğum için açılmalara bakarken hastane önlüğü mü giydiriyorlar?
Yoksa son ana kadar kıyafetle mi duruluyor
Ay hiç bilmiyorum böyle şeyleri.

Özellikle kapalılar için soruyorum.
Elbise mi giymek daha mantıklı?
Yoksa eşofman tarzı bişey mi?

Canım benim Allah yardımcınız olsun. Diğer konuda ise stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama yine de bence doktoruna görün. Bende de aynı şeyler vardı, kaskatı gergin oluyordu karnım, doktor bunlar kasılma stresten uzak dur ve hiç iş yapma dedi. Rahim ağzım kısalmış hatta açılmadan endişe etti doktor ve açılma var mı diye muayene etti.

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifasını versin inşallah belki şimdi siz stresli ve üzgün olduğunuz için öyle oluyodur canım

Canım hastaneye gittiğin zaman sana önlük veriyolar zaten onu giyiyosun doğum gerçekleşene kadar üzerinde o oluyo

Canim çok geçmiş olsun. Babam da kanserdi, sürecin zorluğunu yakinen biliyorum. Kendini ve bebeğini üzme, baban da üzülmesin. Rabbim size sabir ve dayanma gücü, babacığına da şifalar versin

Çok geçmiş olsun. Umarım atlatır baban sağlığına kavuşur. Senin stres ve üzüntü bebeğe geçiyor oda haliyle bebeğin duruşunu hareketini etkiliyor. Üzülme diyemeyiz ama güçlü olman lazım kendin ve bebek için tıp çok ilerledi mutlaka en iyi tedaviyi uygulayacaklardır sen dua et metanetli ol

Canim çok geçmiş olsun. Babam da kanserdi, sürecin zorluğunu yakinen biliyorum. Kendini ve bebeğini üzme, baban da üzülmesin. Rabbim size sabir ve dayanma gücü, babacığına da şifalar versin

Rabb'im acil şifalar versin

Şimdi doğum zamanı sancın geldi yada suyun geldi hastaneye gidiyorsun. Ebe yada Dr muayene ediyor açılma var doğum başlıyor dediğinde yatışın yapılıyor ve önlük giydiriyorlar. İlk muayene öncesi hastaneye giderken neyin içinde rahatsan onu giy nasılsa çıkartacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…