2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Geçmiş olsun arkadaşım Rabbim Şafi ismi hürmetine tez zamanda en hayırlı şifa ile babacığına şifalar versin. Kendine dikkat et.. inşaallah iyi olur her şey..

Ben sezaryen oldum ve 2. gün duş almıştım hastanede. Şimdiki aklimla almam gibi geliyor ama. Bir an evvel.hastaneden çıkmak isterim

Allah şifa versin canım...uzulup ağlama krizlerine girdiğinde bebeğin toplanması kasılması normal çünkü sen ne hissedersen o da onu hissediyor onun için biraz daha dirayetli durmalısın...Allah yardımcın olsun canım benim dualarimiz seninle..

Yani evet çatı darlığı hikaye biraz...Bebeğin kafa çapı genişse doğum zor oluyor ama o da esniyor tabi.Yine de zorlamaya gerek yok.1.SC ise kesinlikle maceraya atılmayın.

Bende de öyle canım ya inşallah hemoroid e çevirmez

Selams kızlar
uzun zamandır giremedim hem protein kaçağı çıktı hem de vajinal varis üstüne bir de uzun çalışma saatleri eeehhh be yeter diyip rapor aldım şimdi evdeyim o kadar iyi Geldi ki anlatamam çok yorulmuşum doğum iznine kadar raporla idare etcem beslenmeyi arttırdım ceviz süt yumurta ıspanak brokolİ doğuma kadar iyi beslenecem baktım çalışırken çok zor çocuğa da eziyet etmeyeyim dedim sizler neler yapıyosunuz

Geçmiş olsun.Koyu yeşil yapraklı sebzeler ve proteinler bizim dostumuz.Cok iyi yapıyorsun

Ben sezaryen oldum ve 2. gün duş almıştım hastanede. Şimdiki aklimla almam gibi geliyor ama. Bir an evvel.hastaneden çıkmak isterim
Ben hastanede fazla kalmak istemem zaten nefret ediyorum hastanelerden.Taburcu dediği anda vınnn.Sabah 7 de gireceğim ertesi gün oglen 12 de bebegimi alır çıkarım valla nasipse bir aksilik olmazsa insallah

Bende 2 parça aldım kirikate .cidden çok pahalıymış. Onun dışında organik pamuklu kıyfetler buldun onlardan aldım.her aldığım ürünün %100 pamuk olmasına dikkat ettim. LCW de organik pamuklu ürünler var ebebekte de denk geldim. Bir doğar doğmaz giydireceğim kıyafete karar veremedim o kaldı kıyafet konusunda. Diğer her şeyi daha eksikte bu hafta tamamlarım.

Kızlar bu perinatolog bana rahim boyuyla ilgili birşey demedi sizce bakmıştır değil mi?
bana da hiçbir şey demedi ya. Zaten pek konuşmadı 18dk sürdü. 28.haftada tekrar yaptracağım ben o zmn sorarım .

Kızlar iki haftada iki kilo almısım bi anda noluyo ya
Benimde bu son 3 haftada göbeğim birden çıktı.4-5 ay 3 kg ile gidiyordum şimdi toplam 7 kg aldım. Artık kilo alışlarımızın normal olduğunu biliyorum.

bende işyerindeki mobbinge dayanamadım dün 10 gün rapor aldım. Şimdi başlarının çaresine baksınlar bakim bensizde görsünler. Yeminle hamileliğimi anlamadım bu şekilde mutsuz çalışmaktan. Artık tadını çıkartmak istiyorum. Mutsuz bir hamile olarak geçti günlerim alışverişlerini yaparım daha çok okur araştırırım evimi toparlarım diye düşünüyorum yakamı bırakırlarsa

Bende normal 32.haftamda ayrılırım hiç doğum sonrasına aktarmam dedm. Hem stresli bir iş yapıyorum hem masa başı değil,coronadan bahsetmeme hiç gerek yok diye düşünüyorum.
Kasım ayını raporla geçirin biraz diyordum müdürümün mobbingden bıktığım için yıllık iznmimde 9 gün var onu da araya kaynatırım dedim. Ama pazartesi beni yine delirtti,bir de senelik 40 gün rapor hakkım olduğunu duyuncadün sabha gittim 10 gün rapor aldım. Şimdi tutuştu ilk günden bensiz, sürünsün dursun. Tlfnlarını açmayacğm hiç kimsenin. Evde olmanın ve hamile olmanın tadını çıkaracağım karar verdim. Gerçekten hamileliğimden hiçbir şey anlamadım iş yüzünden ilk olmasına rağmen. Deli gibi çalıştırıldım. Allah'a havale ediyorum onları. Şimdi gider 2-3 çalışır sonra gider yine rapor alırım sonra yine 3_4 gün çalışır yine rapor bu şekild e gidecğim. Üstünden yükleri tıpış tıpış alır bu sayede diye düşünüyorum
Sizde hiçkimseyi düşünmeyin bu anı bir daha yaşamayacağıx, alın raporunzu.corona pik yapacak kesin grip nezleyle karışacak ben baya endişeleniyorum bu konuda

Canim benim ya iyi yapmışsın valla. Böyle üste böyle muamele su lanet covid yüzünden ben de çok gergin gidip geliyorum işe ama 32de sırf bu sebeple ayrılsam bile eşim çalışmaya devam ediyo ve onun çalışma ortamı kalabalık. Riski bitirmiş olmayacağım yine maalesef o yüzden her şey yolunda giderse 37ye kadar devam edeyim diyorum bakalım. Bu kararım da anlık olarak değişiyo tabi sürekli

Valla ben yazmışım gibi okudum ben de o kadar yoruldum ki anlatamam vajinal varis var otup kalkerken bile acıyo protein kaçağı var ayaklarım davul gibi şiş doktorum acilen rapor yazıyorum dedi adama yok bu ara yoğunuz kalsın dedim ben hemşireyim hastasıyla uğraş doktruyla uğraş kimse kıymet bilmiyo hele de özeldeysen doktorlar ağzına geleni sayıyo sana ben de aldım ne halleri varsa görsünler son günlerim ağlayarak geçiyodu yeter artık karnımdaki candan daha önemli değilsiniz dedim 1 aylık rapor aldım valla iyi ki yapmışım

Günaydın kızlar
Yakinimda yeni devlet hastanesi açıldı. Sabah oraya gittim. Şuan doğumu orada yapmiyorlarmis salgın sebebiyle.özele gidiyorum ama arada yoklayacağım orayı. Bebegim 10 gün onde gidiyormuş 1275 gr olmuş. Buarada cocugu dogurup adami bosamayi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…