2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım hamileyken kocalara çok sinir olunuyor hormonlardan ötürü.Ama genel olarak sorunlarınız varsa bebeğin büyümeden ayrılman en doğrusu olur.Çocuklar büyüdükçe ayrılmak zorlaşıyor.
Kızlar bebitolar yenidoganken örgü yelek giyebiliyo mu? Ona göre ördürcem şimdi boşu boşuna yük olmasın
Kesinlikle giyilir.Örgü yelek candır.
Yok hastane sıcak oluyor.Çıkarken sararsın iyice

Bende bazen tırsıyorum.. İlk doğumumda sürekli ağlamıştım saçma rüyalar görmüştüm korkmuştum Vs. Dua etmek lazım anneler yada eşleriniz bol bol dua okusun ben o şekilde rahatlamıştım. Uyumaktan korkuyordum kötü rüyalar göreceğim diye eşim dua okurdu o zaman uyurdum rahatça

Evet devam edicem canım ama ücretsiz izin hakkımı da kullanicam niyetim o yönde. Dediğin gibi doğum sonrası +5 hafta Cook kıymetli. İsim de rahat tüm gün oturuyorum ama Corona korkusu mahvetti
Korkma Allah'ın izniyle geçer bu kadar geçti ya öyle düşün Allah yardımcin olsun canım

Çok teşekkür ederim canım çok

Allah şifa versin çok üzgünüm

Ayyy daha arkadaşım anlattı dün. Lohusayken intihar etmeyi düşünüyordum diye. Cocuk hiç uyumamış felan . Çok korktum bende. Allah korusun ya.

Merhaba arkadaşlar, bir şey sormak istiyorum.
Bebek yatağında neye karar verdiniz, anne yanı beşik mi kullanışlı olur, sallanan yataklar mı bilemedim? Ben 25. Haftama girmek üzereyim ve daha yeni başlayacam bir şeyler almaya. Anne yanı beşik çok rahat olurmuş gibi geliyor ama bilemedim
Bilgilendirirseniz sevinirim

Sallanmasi acisindan soruyorsaniz anne yani besiklerinde sallananlari var benim aldigim oyle

Anne yanı kuzum chicco marka ama daha almadım sadece karar verdim

Akıntılarınızda artış oldu mu kızlar ya, benim başından beri vardı da sanki 3 4 gündür fazlalaştı. Yeni idrar tetkiki yapıldı çok şükür tertemiz. Ama akıntım can sıkıcı olmaya başladı

Benim normal seviyede ama zaman zaman arttigi da oluyor canim. Akinti artinca doktorun enfeksiyon icin verdigi kremi suruyorum acaba enfeksiyondan mi diye

Benim normal seviyede ama zaman zaman arttigi da oluyor canim. Akinti artinca doktorun enfeksiyon icin verdigi kremi suruyorum acaba enfeksiyondan mi diye
Hep tetkik yapılıyor hiç enfeksiyon da çıkmadı, regl döngüm ondan mı acaba ki anlamıyorum. Suyu falan da iyiydi kuşumun zaten su gibi değil akıntım. Öf bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…