2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar bebitolar yenidoganken örgü yelek giyebiliyo mu? Ona göre ördürcem şimdi boşu boşuna yük olmasın

Son cümleye takıldım kaldım ben. Hayırdır nooldu ya?

Son cümleye takıldım kaldım ben. Hayırdır nooldu ya?
Sürekli borç sürekli yalan dolan .Güven aşktan daha önde geliyor.Kac kere sozler verildi kaç kere aynı şeyler konuşuldu biktim valla .Ocakta çocuğunun doğduğunu görürsün anca okadar sonra boşanırız dedim .Zaten 1 ay önce yine aynı mevzulardı gormezden gelmeye çalıştım hep Allah işte karşıma çıkarıyor.Hayirlisi artık ....

Kızlar bebitolar yenidoganken örgü yelek giyebiliyo mu? Ona göre ördürcem şimdi boşu boşuna yük olmasın
Battaniyeye sarılıyor genelde 40 çıkınca biraz da ele avuca gelince yelek giydirilir. Yelek şart bence sırtları üşümesin. Çok minik örmesinler canım bir kaç ay giyebilsin gaz sancısı olmaz sıcak tutar

Peki hastane çantasına hırka koysak mı ki
Karar veremedim Bi türlü.
2 tane hastane çıkışı koydum. (ince battaniyeli)
3 tane yedek alt üst koydum.
5 tane zıbın 3 tane çorap koydum.
Başka gerek var mı ki
Bi de kalın battaniye alsam üstüne örtsem yeter mi ki

Bence hırkaya gerek yok ama mutlaka kalın kışlık battaniye olmalı.

Bence hırkaya gerek yok ama mutlaka kalın kışlık battaniye olmalı.

Peki O zaman hırka çıktı battaniye devam
Ben bir de portbebe ve kundak alacağım yanıma şu battaniyeli kalın olanlardan.
Kundağa sarar portbebeye de koyarsam üşümez heralde

Ay ilk olunca o kadar Acemi hissediyorum ki
Biraz fazla detaycıyım bir de.

Send izin alarak en azından riski yarıya indirsin bence tabi. Bir de şimdi çok ilginç ki eşlerden biri Corona çıkıyor,diğeri çıkmıyor nasıl aynı evde bulaşmaz anlamıyorum.
Ben fabrikada bir de Corona olanlarla ilgilendiğim ve bir sürü işçiye gün içinde sürekli konuşmak zorunda olduğum için psikopata bağladım. Biraz uzak durmak bebeğime de bana da çok iyi gelecek evde yatmayı bile özlemişim

Özel sektördekiler çok zalim.yasalar ortada 37,5 saat çalışmam gerek 49 saat çalışıyorum. Mobbing giderek artıyor, daha fazla iş yapp bezdirmek için başka bölümlerin işleri veriliyor. Sırf hamileyim haklarımdan faydalanım diye istifa etmiyorum. Ne kadar zorlasalar da siz de çok iyi yapmışsınız. Bende çok memnunum ilk günden kanıtladı müdürüm zaten çok iyi bir şey yaptığımı. Raporluyken rahatsız etme dedim kibarca anlarsa

Peki hastane çantasına hırka koysak mı ki
Karar veremedim Bi türlü.
2 tane hastane çıkışı koydum. (ince battaniyeli)
Çok haklısın bende böyleydim hiçbişey bilmiyordum.. Dediğin gibi yaparsan üşümez canım. Eve gelince kundağı çıkarırsın yada kalın battaniye herneyse penye gayet yeterli olur evler sıcak oluyor zaten. Ben o kalın Battaniyeye de sarmıştım evde sucuk gibi olurdu yavrum ayaklara çok dikkat et patik mutlaka giydir onlar çok üşüyor tabi elleride.

Oyy yaa kıyamam.
Peki öyle yaparım ben de. Çok teşekkür ederim.kafamdaki soru işaretleri gitti şükür.

Evin sıcaklığı da soru işareti olacak bir süre sonra, ev için termometreyi de alışveriş listenize eklemenizi öneririm kızlar. Sıcaklık ve nem oranı önemli, burunlar tıkandı mı, buhar lazım mı, nem düzeyi nasıl vesair sorular havada uçuşurken ısı ve nem ölçerler devreye girecek.

ben hm zara lcw yüzde yüz pamuk yazan ürünlerde de sıkıntı yaşadım malesef o yüzden hep organik alıcam ilk 5 ayı... bibaby 5li düşünüyorum hastane çıkışı

Şu buhar üfleyen cihazlardan alicam ben mutlaka. Bizim bile burnumuz tıkanıyo kışın. Termometreyi de listeme ekledim çok teşekkür

Şu buhar üfleyen cihazlardan alicam ben mutlaka. Bizim bile burnumuz tıkanıyo kışın. Termometreyi de listeme ekledim çok teşekkür
Canım bence onu alana kadar kalorifere suluk tak derim, bende alerjik astım var buharlı makine aldım pek fayda göremedim. Suluk daha mantıklı her odamda var benim.

Kızlar ben lohusa depresyonundan çok korkuyorum.İlk doğumdan sonra olmuştu.Zavallı eşim hiç birşey yapmamasına rahmen boşanmak istiyodum babama diyodum lütfen geleyim burda durmak istemiyorum die inşallah bunda yaşamam lohusa sendromunu yaa

Be
Benim de en korktuğum sey. İlk kızımda intihar etmedıysem daha da etmem dıyodum sımdı korkuyorum eşim o kadar iyi davranıyo Du ki ben de olumsuz dusunuyodum hep annem ekstra yıpratmıstı beni 40 gun zehir oldu bana agla agla mahvolnustım cocugu da gormek ıstemıyodum bazen sımdı kendimden nefret ediyorum oule dusundugum icin insallah bu sefer daha saglıklı bir ruh halim olır

Ayy inşallah canım yaa doğumu geçtim valla bunu düşünüyorum şimdi

Ayy inşallah canım yaa doğumu geçtim valla bunu düşünüyorum şimdi
Kızlar neden şimdiden kötüyü düşünüp çağırıosunuz ki iyi düşünün iyi olsun, olumsuzu çekmeyin, çağırmayın. Her şey çok güzel olacak

Benim kuzenim de çok çok ağır geçirmişti bu lohusa sendromunu. Mental olarak güçlü biriyimdir ama ben de biraz çekiniyorum bundan. Engellemenin bi yolu var mıdır biliyo musunuz hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…