2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benim de başından beri çok akıntım oluyor ama her kontrolde idrar testi yapılıyor sorun yok normal diyorlar Yapacak birşey yok galiba sürekli çamaşır değiştirmek gerekiyor

karin buyudukce ic camasiri olarak ne kullaniyorsunuz? genis hamile kilotlar mi almak lazim normal sutyen kullanabiliyormusunuz yoksa ici yumusak olanlar mi tercihiniz?

karin buyudukce ic camasiri olarak ne kullaniyorsunuz? genis hamile kilotlar mi almak lazim normal sutyen kullanabiliyormusunuz yoksa ici yumusak olanlar mi tercihiniz?
ben ebebegin emzirme sutyenini ve hamile kilodu kullaniyorum ama normal dusuk bel kilotlarimi da kullaniyorum.

Şu buhar üfleyen cihazlardan alicam ben mutlaka. Bizim bile burnumuz tıkanıyo kışın. Termometreyi de listeme ekledim çok teşekkür
canım ben kendim için wee babyninkini almştm çok memnun kaldım kullanımı da çok kolay hem de nemin yoğunluğunu ayarlayabiliyorsun alerjim vardı tıkanıyordum geceleri baya düzeldi.

ben ebebegin emzirme sutyenini ve hamile kilodu kullaniyorum ama normal dusuk bel kilotlarimi da kullaniyorum.
arkadaşım bana kış bebeği olacağı için direkt emzirme atleti al hem üşümezsin dedi. iki tane aldım şimdilik ama daha denemedim. sütyen olunca üstünü çıkarıyorsun üşürsün geceleri demişti

Kızlar hastane çıkışı şöyle süslü bişey almak istiyorum yaptırmak daha dogrusu..
sadece cocuk tulumuna 400 vermek mi ( isimli rokoko) , yoksa tacıydı terligiydi ttulumu tüm seti birlikte 400 e tamamlamak mı mantıklı (renkitasarımlardı sanırım ) o da güzel nesi var bir kez ya giyer ya giymez.
çok kararsızım bu konuda deliricem.
taç terlik baska yerde begendim tulumu baska yerde bir araya getirsem cok pahalı oluyor. gereksiz aslında tacı terligi bir yapıp otursammı rahat rahat o da isimli olabiliyor nesi var. el işi olmasa olmuyor mu km görcek hastaneye kimse gelmez eve de gelmez. bilemiyorum ya

Anne yanı olup sallanan kademeli ahşap beşikler var.bende buna karar verdim bu haft gidip sipariş vereceğim inşallah böyle bir ürün olduğunu bikemeiğim için önce Chicco Kraft prego anne yanlarını düşünüyordum onlarda 6 ay kullanılabiliyor daha sonra ahşap beşiğe geçerim diyorum ama gerk kalmadı. Sana da tavsiye edebilirim

66.5 la başladık şimdi 72.8 olmuşum. 6 kilo mu oluyor. cok mu 25. hafta içindeyim

ilk hamileligimde 64 ile hamile kalmıstım , 80 kiloya cıkmıstım .
Bende 52 ile başladım 58 im şu anda ama son 1 ayda daha çok kilo aldım ve karnım büyüdü. Bakalım kaç kiloyla bitireceğim ?

Kızlarrrrrrr keşke online konusabilsek online konusmak isteyen anında paylasım yapmak isteyenler bana özel mesaj atıversin.

Bakın ne buldum , anne sütünden kolye ve bebgin sacından kolye birleşmiş yapılıyormus. ilk defa duydum anlamlı mı bilemedim. Bu özel bişey mi yoksa kendini yüceleştirmek mi hiç bilmiyorum ya tiksinc gibi de geldi. sütü taşa ceviriyolarmıs felan. anlamı var mı ya . şu an cok duygusuzum sanırım . ilerde cocuguma mı vercem o zaman mı mantıklı olur. başlık surda : Anne sütü kolye yaptıran var mı?

benim memeler silikonlu olunca zaten buyuktu hamilelikte daha da buyudu yeni sutyen alacaktim komsum emzirme sutyeni al bidaha bidaha alma demisti o yuzden oyle almistim 2-3 aydir kullaniyorum. O atletlerden de alicam ama aklimda

benim memeler silikonlu olunca zaten buyuktu hamilelikte daha da buyudu yeni sutyen alacaktim komsum emzirme sutyeni al bidaha bidaha alma demisti o yuzden oyle almistim 2-3 aydir kullaniyorum. O atletlerden de alicam ama aklimda
çatlama felan olur mu ya öyle cok buyuduyse. dikkat et gözusler bi anda catlıyo haberin olmaz.

ben sadece tac yaptirmaya karar verdim o bembeyaz terlik hastanede mahfolur yikayincada susleri bozulur gerek yok bence. İsimli suslu hastane cikisi da yaptirmicam pek hevesim yok oyle suslu seylere

ben sadece tac yaptirmaya karar verdim o bembeyaz terlik hastanede mahfolur yikayincada susleri bozulur gerek yok bence. İsimli suslu hastane cikisi da yaptirmicam pek hevesim yok oyle suslu seylere
terlikler yıkanmayacak gercekten önceki teligimi kendim hazırlamıstım. Kurdelelerle lcw den aldıgım bir terligin üzerini süslemiştim. Çok da guzel olmustu o zamanlar yeni cıkmıstı. Şİmdi dolasıp onlarla ugrasacak halim yok bi de pandemi nedeniyle dolasmak istemiyorum.
Benim alacaklarım cok da süslü değil aslında bilemedim ya .

Anne tacı ve bebek tacı ,
Tulum seti,
terlik, bebek kucakta foto cekersen boydan bu da gerekiyor ya. eski terligimi mi süslesem tekrar.

isimli yastık ( ay hic bi işe yaramıyor onlar da ya süslü yastık vardı oglumda takı yastıgı kullanılamadı da süsleri batarak en sonunda attım sanırım 160 tl yastıga mı verim şimdi ) bunu almayayım ben ya

e hastane pijaması alınması lazım, ben öncekinin üst kısmını atmısım, meme kısmı merhemden lekelendi diye, altı duruyor o da ancak yedek olur bi işe yaramaz. Bi tanesi de mavi takımdı kız olacagından giyilmes.

Anne yanı aldım ben. Memnun kalacağımı düşünüyorum

Evden homeofis çalışıyorum. Annem geldi yakında oturuyor ancak cok sık gelemiyor. Geldiinde bana kızdı. Bu evin hali ne ya aniden doğuma felan gitsen ne derler evin bu haline dedi. Valla anne bunu düşünecek durumda değilim eşşek gibi çalışıyorum bu evin düzgün hali dedim. Ama gerçekten bir yardımcıya ihtiyacım var artık. Yorgunum. yemek yağmaya vakit bulamıyorum evi nasıl temizleyim.

benim onden dugmeli hic kullanilmamis bi pijamam var bide gecelik alicam, terlik de renkli pelus terlikler var onlardan alcam sonra yikayip evde giyerim. İnstagramda bi tac begendim onu yaptircam bi fotograflarda guzel cikar hem bebisin dogum gununde falan da takarim. Gereksiz seylere para vermek istemiyorum acikcasi onun yerine altin aliyorum ben buyuyunceye kadar biriktircem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…