- 18 Mayıs 2020
- 566
- 848
- 23
- 40
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #17.241
Benim de başından beri çok akıntım oluyor ama her kontrolde idrar testi yapılıyor sorun yok normal diyorlarAkıntılarınızda artış oldu mu kızlar ya, benim başından beri vardı da sanki 3 4 gündür fazlalaştı. Yeni idrar tetkiki yapıldı çok şükür tertemiz. Ama akıntım can sıkıcı olmaya başladı
fazla takma enfeksiyon yoksa normaldir herhaldeHep tetkik yapılıyor hiç enfeksiyon da çıkmadı, regl döngüm ondan mı acaba ki anlamıyorum. Suyu falan da iyiydi kuşumun zaten su gibi değil akıntım. Öf bilemedim
İnşallah normaldir canımfazla takma enfeksiyon yoksa normaldir herhalde
ben ebebegin emzirme sutyenini ve hamile kilodu kullaniyorum ama normal dusuk bel kilotlarimi da kullaniyorum.karin buyudukce ic camasiri olarak ne kullaniyorsunuz? genis hamile kilotlar mi almak lazim normal sutyen kullanabiliyormusunuz yoksa ici yumusak olanlar mi tercihiniz?
canım ben kendim için wee babyninkini almştm çok memnun kaldım kullanımı da çok kolay hem de nemin yoğunluğunu ayarlayabiliyorsun alerjim vardı tıkanıyordum geceleri baya düzeldi.Şu buhar üfleyen cihazlardan alicam ben mutlaka. Bizim bile burnumuz tıkanıyo kışın. Termometreyi de listeme ekledim çok teşekkür
arkadaşım bana kış bebeği olacağı için direkt emzirme atleti al hem üşümezsin dedi. iki tane aldım şimdilik ama daha denemedim. sütyen olunca üstünü çıkarıyorsun üşürsün geceleri demiştiben ebebegin emzirme sutyenini ve hamile kilodu kullaniyorum ama normal dusuk bel kilotlarimi da kullaniyorum.
Toplam kac kilo aldin onemli olan o
Son aylara giriyoruz bebek daha hızlı kilo alıyor. İlk başlarda çok kilo almadıysan sorun etme
Anne yanı olup sallanan kademeli ahşap beşikler var.bende buna karar verdim bu haft gidip sipariş vereceğim inşallahMerhaba arkadaşlar, bir şey sormak istiyorum.
Bebek yatağında neye karar verdiniz, anne yanı beşik mi kullanışlı olur, sallanan yataklar mı bilemedim? Ben 25. Haftama girmek üzereyim ve daha yeni başlayacam bir şeyler almaya. Anne yanı beşik çok rahat olurmuş gibi geliyor ama bilemedim
Bilgilendirirseniz sevinirim
Bende 52 ile başladım 58 im şu anda ama son 1 ayda daha çok kilo aldım ve karnım büyüdü. Bakalım kaç kiloyla bitireceğim ?66.5 la başladık şimdi 72.8 olmuşum. 6 kilo mu oluyor. cok mu 25. hafta içindeyim
ilk hamileligimde 64 ile hamile kalmıstım , 80 kiloya cıkmıstım .
benim memeler silikonlu olunca zaten buyuktu hamilelikte daha da buyudu yeni sutyen alacaktim komsum emzirme sutyeni al bidaha bidaha alma demisti o yuzden oyle almistim 2-3 aydir kullaniyorum. O atletlerden de alicam ama aklimdaarkadaşım bana kış bebeği olacağı için direkt emzirme atleti al hem üşümezsin dedi. iki tane aldım şimdilik ama daha denemedim. sütyen olunca üstünü çıkarıyorsun üşürsün geceleri demişti
çatlama felan olur mu ya öyle cok buyuduyse. dikkat et gözusler bi anda catlıyo haberin olmaz.benim memeler silikonlu olunca zaten buyuktu hamilelikte daha da buyudu yeni sutyen alacaktim komsum emzirme sutyeni al bidaha bidaha alma demisti o yuzden oyle almistim 2-3 aydir kullaniyorum. O atletlerden de alicam ama aklimda
ben sadece tac yaptirmaya karar verdim o bembeyaz terlik hastanede mahfolur yikayincada susleri bozulur gerek yok bence. İsimli suslu hastane cikisi da yaptirmicam pek hevesim yok oyle suslu seylereKızlar hastane çıkışı şöyle süslü bişey almak istiyorum yaptırmak daha dogrusu..
sadece cocuk tulumuna 400 vermek mi ( isimli rokoko) , yoksa tacıydı terligiydi ttulumu tüm seti birlikte 400 e tamamlamak mı mantıklı (renkitasarımlardı sanırım ) o da güzel nesi var bir kez ya giyer ya giymez.
çok kararsızım bu konuda deliricem.
taç terlik baska yerde begendim tulumu baska yerde bir araya getirsem cok pahalı oluyor. gereksiz aslında tacı terligi bir yapıp otursammı rahat rahat o da isimli olabiliyor nesi var. el işi olmasa olmuyor mu km görcek hastaneye kimse gelmez eve de gelmez. bilemiyorum ya
cok hafif kirmiziliklar olustu bende cok korkuyorum catlayip mahfolursa diye o kadar para verdim guzel olsun diyeçatlama felan olur mu ya öyle cok buyuduyse. dikkat et gözusler bi anda catlıyo haberin olmaz.
terlikler yıkanmayacak gercekten önceki teligimi kendim hazırlamıstım. Kurdelelerle lcw den aldıgım bir terligin üzerini süslemiştim. Çok da guzel olmustu o zamanlar yeni cıkmıstı. Şİmdi dolasıp onlarla ugrasacak halim yok bi de pandemi nedeniyle dolasmak istemiyorum.ben sadece tac yaptirmaya karar verdim o bembeyaz terlik hastanede mahfolur yikayincada susleri bozulur gerek yok bence. İsimli suslu hastane cikisi da yaptirmicam pek hevesim yok oyle suslu seylere
Merhaba arkadaşlar, bir şey sormak istiyorum.
Bebek yatağında neye karar verdiniz, anne yanı beşik mi kullanışlı olur, sallanan yataklar mı bilemedim? Ben 25. Haftama girmek üzereyim ve daha yeni başlayacam bir şeyler almaya. Anne yanı beşik çok rahat olurmuş gibi geliyor ama bilemedim
Bilgilendirirseniz sevinirim
Kızlar hastane çıkışı kaç takım ne koydunuz bebeklere ay kafam karıştı
benim onden dugmeli hic kullanilmamis bi pijamam var bide gecelik alicam, terlik de renkli pelus terlikler var onlardan alcam sonra yikayip evde giyerim. İnstagramda bi tac begendim onu yaptircam bi fotograflarda guzel cikar hem bebisin dogum gununde falan da takarim. Gereksiz seylere para vermek istemiyorum acikcasi onun yerine altin aliyorum ben buyuyunceye kadar biriktircem.terlikler yıkanmayacak gercekten önceki teligimi kendim hazırlamıstım. Kurdelelerle lcw den aldıgım bir terligin üzerini süslemiştim. Çok da guzel olmustu o zamanlar yeni cıkmıstı. Şİmdi dolasıp onlarla ugrasacak halim yok bi de pandemi nedeniyle dolasmak istemiyorum.
Benim alacaklarım cok da süslü değil aslında bilemedim ya .
Anne tacı ve bebek tacı ,
Tulum seti,
terlik, bebek kucakta foto cekersen boydan bu da gerekiyor ya. eski terligimi mi süslesem tekrar.
isimli yastık ( ay hic bi işe yaramıyor onlar da ya süslü yastık vardı oglumda takı yastıgı kullanılamadı da süsleri batarak en sonunda attım sanırım 160 tl yastıga mı verim şimdi) bunu almayayım ben ya
e hastane pijaması alınması lazım, ben öncekinin üst kısmını atmısım, meme kısmı merhemden lekelendi diye, altı duruyor o da ancak yedek olur bi işe yaramaz. Bi tanesi de mavi takımdı kız olacagından giyilmes.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?