2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım geçen gün benimde iki gün boyunca hareket etmedi doktora gittim. Gerçi benimki o kadar hareketli degil genel olarak ama yine de hissederdim. Sorun yoktu şükür. İc karnın genis olduğu için hissedemeyebilirsin cok , endişe etme dedi. Sen de kendini kastiysan ondandır. Bir gün kendimu yorayım biraz iki gün hissetmiyorum nerdeyse

yaaa ben de dün baya yoruldum. hem kendimi kastım sonrasında da baya yürüdüm.
kahvaltı yapınca hareketlenecek mi bakalım?
karnım sanki bomboş gibi hissediyorum

Uyuyordur annesi yada hareket etmek istemiyordur canı bilemiyorum ama kötü düşünme. Kahvaltını yap güzelce tatlı bir şeyler ye uzan. İnşallah hareket eder sende rahatlarsın

kızlar ben bugün ağdaya gittim.
ve gittiğimden beri bebek çok hareketsiz yani hiç hareket etmedi diyebilirim bütün gece uyumadım. hala tık yok

Kötü düşünmeyin ara ara sakin kalıyordur ama tatlı bir şeyler tüketip sırt üstü uzanın biraz o zaman hareketlenmeye başlar inşallah. Baktınız yine hareket yok o zaman doktora başvurun

kızlar ben bugün ağdaya gittim.
ve gittiğimden beri bebek çok hareketsiz yani hiç hareket etmedi diyebilirim bütün gece uyumadım. hala tık yok
Canim benim doktorum bebek 2 saat hareketsiz kalırsa dümdüz uzan, karnını aç ve çıplak elle karnını kavra dedi. Bu şekilde yarım saat bekle, bu yarım saat içinde 3-4 hareket ederse problem yok ama hareket yoksa hemen gel dedi. Bi dene istersen İnşallah problem yoktur

Sakin kalın öncelikle.Kendinizi çok kastınız diye bebeginize zarar gelmez içiniz o konuda rahat etsin.Bebeğin hareket etmesi için arkadaşlar bir sürü fikir vermişler.İnşallah kahvaltıdan sonra hareket eder ve sizin de içiniz rahatlar

bizimki tatlıya normalde de cevap vermez. yarım saat önce eşim seslendi dokundu falan bir iki tekme attı ona içim rahatladı
herkese çok teşekkürler. en son dün 5 gibi yemek yemiştim sonrasında da stresliydim biraz kahvaltıyı da henüz yapmadım.
bizimki genelde ben yemek yiyince deliriyor bakalım

Sevindim Bol bol yemek ye madem korkutmasın anneyi

Az ve sık beslenmek önemli annesi, biraz acıktığı için sana küsmüş olabilir minnoş içim rahatladı valla çok şükür

Arkadaşlar kesinlikle aç kalmayın, acıkmasanızda çerez gibi kuru yemişler ara öğünlerde tüketin, çünkü aç kalırsanız kan şekeriniz düşer ve bu durumdan siz etkilenmeseniz bile bebeğinizi çok etkiler

Kızlar bu tetanoz aşısını iki tane vurulacağız ya arasında bir ay olması şart mı 40 gün arayla olsa olur mu?
İlk aşıyı yapan ebe iyi yapmıştı izin almış. 40gün ara çok mu oluyor.

Kızlar bu tetanoz aşısını iki tane vurulacağız ya arasında bir ay olması şart mı 40 gün arayla olsa olur mu?
İlk aşıyı yapan ebe iyi yapmıştı izin almış. 40gün ara çok mu oluyor.
Benim ilki 3 eylülde yapıldı, 2.doz yarın yapılacak. Yani arada yaklaşık 45 gün var. 1 ay gibi bi zorunluluğu olduğunu hiç duymamıştım

kızlar selam herkese günaydın mutlu pazarlar sorum olacak size hamilelik için çekim falan düşündünüz mü bnm kuzenim fotoğrafçıda çalışıyor o çekecek ama elbise bulamadım ya kafama göre ne yapacağımı bilmiyorm havalar da soğuyor siz yaptınız mı çekim?

esimin arkadasinda iyi bi makine varmis o cekecek bizi ama bende mekan bulamadim cektirecek kiyafetle tac alcam bide. Cok profesyonel biseye gerek duymadim bikac poz hatira olsa yeter

esimin arkadasinda iyi bi makine varmis o cekecek bizi ama bende mekan bulamadim cektirecek kiyafetle tac alcam bide. Cok profesyonel biseye gerek duymadim bikac poz hatira olsa yeter
bende öyle istiyorum zaten amatörce çekecek makinasıyla taç falan bolbol var da elbise işini çözemiyorum

Kızlar dişeti kanaması sorunu olan var mi? Ben ek olarak kalsiyum kullanmıyorum sadece magnezyum alıyorum.Disardan alınan kalsiyum ne kadar ise yariyor ondan da emin değilim ama sanırım benim kalsiyum depoları boşalıyor diseti kanaması hiç olmaz bende.Tum dişlerim saglam,1 tane bile dolgum olmadığı halde ilk oğlumda hamilelik ve emzirme sonrası bir dişimi kaybetmiştim

bende öyle istiyorum zaten amatörce çekecek makinasıyla taç falan bolbol var da elbise işini çözemiyorum
bende almadim daha ya bakmadim bile off cok useniyorum hergun bisey aliyorum kredi karti kendinden gecti artik

benim fircalarken veya sert bisey isirdigimda kaniyorda dun de durduk yerde burnum kanadi o da normaldir herhalde diye ustune dusmedim

benim fircalarken veya sert bisey isirdigimda kaniyorda dun de durduk yerde burnum kanadi o da normaldir herhalde diye ustune dusmedim
ben ne zaman dişlerimi fırçalasam kanıyor hamileliğim başladığından beri vitamin ve demir haricin de extra kalsiyum falan almıyorm, dişlerimi fırçalamak ölüm gibi geliyor o yüzden ama hiç burnum kanamadı, ama kanasa da normal olduğu söyleniyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…