- 13 Mayıs 2020
- 2.419
- 2.958
- 83
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #17.561
Burun kanaması damarlarda normalden daha fazla kan gezindiği için görülebilen birşey canım.Vucuttaki kan hacmi artıyor burun ici tahris olan bir yer orda damarında ince bir yer bulduysa kanıyor.Diseti kanaması da kalsiyum eksikliğinin işareti malesef...Buna çözüm bulmak lazım.benim fircalarken veya sert bisey isirdigimda kaniyorda dun de durduk yerde burnum kanadi o da normaldir herhalde diye ustune dusmedim
Kalsiyum alsak iyi olacak..ben ne zaman dişlerimi fırçalasam kanıyor hamileliğim başladığından beri vitamin ve demir haricin de extra kalsiyum falan almıyorm, dişlerimi fırçalamak ölüm gibi geliyor o yüzden ama hiç burnum kanamadı, ama kanasa da normal olduğu söyleniyor canım
bol bol yogurt ve kasar yiyorum ama yetmiyor demekkiBurun kanaması damarlarda normalden daha fazla kan gezindiği için görülebilen birşey canım.Vucuttaki kan hacmi artıyor burun ici tahris olan bir yer orda damarında ince bir yer bulduysa kanıyor.Diseti kanaması da kalsiyum eksikliğinin işareti malesef...Buna çözüm bulmak lazım.
Benim de bildim bileli hep kanar diş etlerim ya çok can sıkıcıben ne zaman dişlerimi fırçalasam kanıyor hamileliğim başladığından beri vitamin ve demir haricin de extra kalsiyum falan almıyorm, dişlerimi fırçalamak ölüm gibi geliyor o yüzden ama hiç burnum kanamadı, ama kanasa da normal olduğu söyleniyor canım
Biz de kızımın odası btnce eşimle ikimiz odasında çekim yapıcaz hatta tripod ışık falan da aldık. Ben şu elbiseden alıcam başıma da beyaz saten taç takıcam oldu da bitti. Fotoğrafçılarla da görüştüm ama kasım ayında hava uymaz bn de stüdyoya girmek istemiorm konsept çekim için, bilemem hijyen mi değil mi zaten korona atlattık riske atmayalım dedik. Bu tür elbiselerden olabilir :) ki ben kiloluyum diye çok alternatifim yok ama sen zayıfsan ohoo neler neler vardır trendyola bakabilirsinkızlar selam herkese günaydın mutlu pazarlarsorum olacak size hamilelik için çekim falan düşündünüz mü bnm kuzenim fotoğrafçıda çalışıyor o çekecek ama elbise bulamadım ya kafama göre ne yapacağımı bilmiyorm havalar da soğuyor siz yaptınız mı çekim?
Çok güzel düşünmüşsünüz canım ya biz de böyle yapalım bana çok iyi fikir oldu bu. Su Corona yüzünden her şeyden elimi eteğimi çekmiştim ama evladimiza hatıra kalır ne güzel. Doğduktan sonra da evde bi konsept çekim yaptiricam oglusa inşallah. Niyetimiz o yönde bakalım, her şey yolunda giderseBiz de kızımın odası btnce eşimle ikimiz odasında çekim yapıcaz hatta tripod ışık falan da aldık. Ben şu elbiseden alıcam başıma da beyaz saten taç takıcam oldu da bitti. Fotoğrafçılarla da görüştüm ama kasım ayında hava uymaz bn de stüdyoya girmek istemiorm konsept çekim için, bilemem hijyen mi değil mi zaten korona atlattık riske atmayalım dedik. Bu tür elbiselerden olabilir :) ki ben kiloluyum diye çok alternatifim yok ama sen zayıfsan ohoo neler neler vardır trendyola bakabilirsin
İnşallah canım onu ben de istiyorum evde ama sanırım yaptırmam biz çok korkular yaşadık korona olunca. Hele bebeğimi kurallara uyup uymadığını bilmediğim pozitif mi değil mi bilmediğim birinin eline veremem gibi gelio. Çünkü çok temas ediyorlar o fotoları çekerken bırak ona vermeyi eve bile sokamam stüdyoya da gidememÇok güzel düşünmüşsünüz canım ya biz de böyle yapalım bana çok iyi fikir oldu bu. Su Corona yüzünden her şeyden elimi eteğimi çekmiştim ama evladimiza hatıra kalır ne güzel. Doğduktan sonra da evde bi konsept çekim yaptiricam oglusa inşallah. Niyetimiz o yönde bakalım, her şey yolunda giderse
Of haklısın vallaİnşallah canım onu ben de istiyorum evde ama sanırım yaptırmam biz çok korkular yaşadık korona olunca. Hele bebeğimi kurallara uyup uymadığını bilmediğim pozitif mi değil mi bilmediğim birinin eline veremem gibi gelio. Çünkü çok temas ediyorlar o fotoları çekerken bırak ona vermeyi eve bile sokamam stüdyoya da gidemem
Aynen canım ben de 1 yaş çekimi yaptırırm artık diyorum ya da kendim konsept ayarlayp çekerim. sanki fotoğrafçılar kuş mu konduruo cıbıl cıbıl tulumlar giydirip bi sepetin içine saman koyup çekiolar onu bz de yaparız ahahha ben denicem bakalımmOf haklısın vallaben eve misafir bile kabul etmicem diye kesin çizgimi de çizdim etrafıma ama bu ozendigim bişey olunca resmen görmezden gelmişim temasları bide fiyat falan araştırdım. Neyse inşallah seneye yaş günlerinde her şey yoluna girmiş olur
Hahah doğru diyon kız vallaAynen canım ben de 1 yaş çekimi yaptırırm artık diyorum ya da kendim konsept ayarlayp çekerim. sanki fotoğrafçılar kuş mu konduruo cıbıl cıbıl tulumlar giydirip bi sepetin içine saman koyup çekiolar onu bz de yaparız ahahha ben denicem bakalımm
ben de yarını bekliyorum.Kızlar yarın doktor kontrolümüz var kontrolden sonra hastahane çantamı hazırlamak istiyorum hazırlayan varsa listesini ya da fotoğrafını gönderebilir mi
Canım ben oğlumda cuma günü cuma selasından sonra hazırlamıştım hastane çantamı.Annemle kayınvalidem öyle demişti.Bundada öyle yapıcam Allah kısmet ederse inşallahKızlar yarın doktor kontrolümüz var kontrolden sonra hastahane çantamı hazırlamak istiyorum hazırlayan varsa listesini ya da fotoğrafını gönderebilir mi
Kızlar yarın doktor kontrolümüz var kontrolden sonra hastahane çantamı hazırlamak istiyorum hazırlayan varsa listesini ya da fotoğrafını gönderebilir mi
Aaa ne değişik bi anlamı mı varCanım ben oğlumda cuma günü cuma selasından sonra hazırlamıştım hastane çantamı.Annemle kayınvalidem öyle demişti.Bundada öyle yapıcam Allah kısmet ederse inşallah
Harika hazırlamışsın masallahBiraz detaylı gelebilir ama benim listem bu şekilde
Bu arada hepsine ayrı keseler dikip üzerine etiket koydum. İçindekileri de yazdım. Eşime kolaylık olsun diye. Bir de küçük bir not defterine her kesenin içini ve içeriğini yazdım. Kolay bulsun diye
ANNE
*El çantası
. Telefon
. Şarj aleti
.şeker
.kimlik
.maske
.hastane bilgileri
*Bakım çantası
. Tarak
. Roll on
. Diş fırçası macunu
. Rimel
. Eyeliner
. Pudra
. Fondöten
.göğüs ucu kremi
. Hindistan cevizi yağı
*hijyen çantası
. Kotex
. Depend
. Göğüs pedi
. Külot
. Havlu
. Sütyen
*emzirme çantası
. Emzirme örtüsü
. Emzirme yastığı
. Göğüs ucu çıkarıcı
. Gümüş kapak
. Ağız mendili
*Giyim çantası
. 3 çorap
. Terlik
.gecelik
. Sabahlık
. Pijama takımı
. Tülbent örtü
*çıkış için girişte eşofman takımı spor ayakkabı. Çıkarken de aynı kıyafetler.
BABA
*Bakım çantası
. Diş fırçası macunu
. Havlu
. Kağıt havlu
. Deodorant
*giyim çantası
. 2 çorap
. Terlik
. Atlet
. Külot
. İsterse pijama takımı
BEBEK
*Giyim çantası
. 5 atlet
. 3 alt üst takım
. 3 çorap
. 3 eldiven
. 3 önlük
. Ağız mendili
*hastane çıkışı çantası 1
. 10 parça doğumda ilk giyilecek takım
*hastane çıkışı çantası 2
. 5 parça doğumda yedek giyilecek takım
*beslenme çantası
. Bibberon
. Emzik
. Biberon temizleme fırçası
. Biberon temizleme jeli
. Mama
*bakım çantası
. Bebek bezi
. Islak mendil
. Pişik kremi
. Alt değiştirme örtüsü
. Pamuk
*tekstil çantası
. İnce battaniye
. Kalın battaniye
. Dış Kundak
+puset seti(örtüsü ve puset içi çarşaf)
+puset
+kapı süsü
+valiz
Alıyorum bu listeyi izninleBiraz detaylı gelebilir ama benim listem bu şekilde
Bu arada hepsine ayrı keseler dikip üzerine etiket koydum. İçindekileri de yazdım. Eşime kolaylık olsun diye. Bir de küçük bir not defterine her kesenin içini ve içeriğini yazdım. Kolay bulsun diye
ANNE
*El çantası
. Telefon
. Şarj aleti
.şeker
.kimlik
.maske
.hastane bilgileri
*Bakım çantası
. Tarak
. Roll on
. Diş fırçası macunu
. Rimel
. Eyeliner
. Pudra
. Fondöten
.göğüs ucu kremi
. Hindistan cevizi yağı
*hijyen çantası
. Kotex
. Depend
. Göğüs pedi
. Külot
. Havlu
. Sütyen
*emzirme çantası
. Emzirme örtüsü
. Emzirme yastığı
. Göğüs ucu çıkarıcı
. Gümüş kapak
. Ağız mendili
*Giyim çantası
. 3 çorap
. Terlik
.gecelik
. Sabahlık
. Pijama takımı
. Tülbent örtü
*çıkış için girişte eşofman takımı spor ayakkabı. Çıkarken de aynı kıyafetler.
BABA
*Bakım çantası
. Diş fırçası macunu
. Havlu
. Kağıt havlu
. Deodorant
*giyim çantası
. 2 çorap
. Terlik
. Atlet
. Külot
. İsterse pijama takımı
BEBEK
*Giyim çantası
. 5 atlet
. 3 alt üst takım
. 3 çorap
. 3 eldiven
. 3 önlük
. Ağız mendili
*hastane çıkışı çantası 1
. 10 parça doğumda ilk giyilecek takım
*hastane çıkışı çantası 2
. 5 parça doğumda yedek giyilecek takım
*beslenme çantası
. Bibberon
. Emzik
. Biberon temizleme fırçası
. Biberon temizleme jeli
. Mama
*bakım çantası
. Bebek bezi
. Islak mendil
. Pişik kremi
. Alt değiştirme örtüsü
. Pamuk
*tekstil çantası
. İnce battaniye
. Kalın battaniye
. Dış Kundak
+puset seti(örtüsü ve puset içi çarşaf)
+puset
+kapı süsü
+valiz
Alıyorum bu listeyi izninleEline sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?