2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
kizardi yapinca hassas deri tabi. korktum bir daha yapmam canim ama kremlenmeye devam ve kirmiziyken gercekten de e vitamini ve sari kantaron yagi gibi seylerle önüne gecilebilirmis bakalim deneyip gorecegim ben de.

evet iciyorum su. gobegimin alt kismi benimde. ilk gebeligimde catlamadim ama bu 2. de hersey farkli anlamadim gitti.

Benim istediğim model bu ama dediğim gibi emiş gücü çok iyi ama şarjı en az gidenler modeller arasında oyuzden tereddüt ediyorum.
Xiaomi vacum mop Pro var bende.Emin ol şarjı tüm evi supurmeye yetmiyorVe evim sadece 100metrekare.Ancak hergün açıp evi süpürtmek muhteşem birşey.Bir de son zamanlarda eğilmek imkansız oluyor.Robot süpürge büyük kolaylık

Kızlar bende tam tersi dyson dikey süpürgeden almak istiyorum herşeyin fiyatı düşüyo bi onun düşmüyo yaa şansıma.Ama şimdi malum alınacaklar çok olduğu için biraz erteliyorum onu

Sanırım süpürgelerde 3 yada 4 seviye varmış en yüksek kademe de kullanınca şarjı daha az gidiyormuş bilmiyorum araştırmalarımda hep bunu görüyorum

Sanırım süpürgelerde 3 yada 4 seviye varmış en yüksek kademe de kullanınca şarjı daha az gidiyormuş bilmiyorum araştırmalarımda hep bunu görüyorum
Evet eşimde hep en kuvvetli de çalıştırıyor. Benim tüm evimi süpürmeye yetmiyor ama %85 ini süpürüyor en güçlü modda
Şarjının bitmesi niye sizi bu kadar olumsuz etkiliyor ki? Gidip şarj olup tekrar çıkıyor zaten

Kızlar bu vakte kadar bebis için;
Mobilya,
Küvet seti,
Ateş ölçer,
Emzik-biberon,
Reflü yatağı,
Ağız mendilleri,
Alt açma minderi,
Ana kucağı,
Bebek bakım örtüleri,
4 tane ayaklı tulum,
8-10 tane iç zıbın,
Örgü ve penye yelek,
Battaniye,
Müslin örtü,
Astronot tulum,
3 takım hastane çıkışı,
3 bere, çoraplar aldım. Kendime de bi tane mochi aldım Kalanlar;
Tırnak makası, tarak seti, mustela şampuan pişik kremi vs, burun aspiratörü, portbebe, patikli altlar, alt üst takımlar,anne yani beşik, soğuk buhar cihazı bide benim ihtiyaçlar sanırım. Var mı benim aklıma gelmeyen ama mutlaka al dediğiniz?

Haklısın canım benim için fiyatta önemli uygununu almak mantıklı ozaman

Kızlar bende tam tersi dyson dikey süpürgeden almak istiyorum herşeyin fiyatı düşüyo bi onun düşmüyo yaa şansıma.Ama şimdi malum alınacaklar çok olduğu için biraz erteliyorum onu
Benimde gözüm dysonlarda aynen Hiç düşmüyor fiyatı. Robotlarda görüş farklılığı çok memnun olanda çok olmayanda.

Çok teşekkür ederim canım ya aradigim cevap iste bu benim evimde hemen hemen okadar ozaman hemen alacağım kurulumu içinde sorun yaşarsam seni rahatsız ederim
zaten sarji bitse bile kendi istasyonuna gidip sarj oluyor sonra devam ediyor ben memnun kaldim yani. Sadece ilk basta harita cikarmasi biraz zaman aliyor. Yine istedigini sorabilirsin

Mochi ne

Çok kıyafet almayın. Sadece 3 ay giyecekler. Bebek doğsun duruma göre çoğaltırsınız. Hani çok kusar çok çiş geçirir Vs. Ven 5 takım aldım tulum altüst Vs. İç zıbınlar biraz daha fazla tabi. Belki bir 5li takım daha alırım karar vermedim. Bazen görüyorum alıyım diyorum ama tutuyorum kendimi çünkü giyilmiyor çabuk büyüyorlar. O kıyafetler eskimeden yenileri alınacak. Yedekleri yeteri kadar varsa fazlaya gerek yok bence

Benim oğlum 3.5 kilo doğmuştu 0-3 ay olanları neredeyse 10-15 gün giyebildi özellikle tulumlar hemen boyundan kasmaya başlamıştı anan bebeğe göre değişebilir yine de 3-6 ay almak daha mantıklı

Ben 0-3 ay hiç almam.Bebekler ortalama 3.5 kilo civarı doğuyor.0-3 ancak 1 ay gidiyor.O kadar gitmiyor bile.1-2 kez de yıkadınız mi minnacık kalıyorlar.Buyuk olsun küçük olmasın.3-6 ay en azından 3-4 ay gidiyor.6 ay gitmiyor emin olun 4 ay gidiyor.5 tane alt üst takım,tulum giydirecekseniz(Ben sevmiyorum pijamasina çiş kaka geçiyor sadece altını çıkarmak varken tulumu komple çıkarıp tekrar üst giydirmek zorunda kaliyorum o yüzden tulum hiç kullanamadım) 2 tane,7-8 tane citcitli atlet yeterlidir.Tulum kullanmayacaksanız 1-2 takım daha ekleyin.Hediye çok geliyor,hadi pandemiden oturu kimse gelmedi diyelim,yeterli olmazsa da internetten alırsınız hemen gelir.Citlitli atletlerinizin 2 s uzun kol,ikisi yarim kol,ikisi sıfır kol olsun .Uzun kollular bady gibi de kullanılıyor ev ortamında.1-2 tane de yelek ekleyin

Kızlar biz bugün doktora gittik çok şükür herşey yolunda sad de B12 çok düşük onun için iğne verdi, kullanan var mı aranızda? bebişim 1.227 Gr olmuş artık 3 haftada çağırdı kontroller sıklaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…