2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benim de b12 düşüktü dil altı sprey verdi ama iğne vermedi Allahtan iğneden hiç hoşlanmıyorum

Sanırım süpürgelerde 3 yada 4 seviye varmış en yüksek kademe de kullanınca şarjı daha az gidiyormuş bilmiyorum araştırmalarımda hep bunu görüyorum
Evet turbo modunda çalıştırıyorum ben de.O yüzden şarjı yetmiyor zaten.Sanki daha düşük modda çalıştırsam iyi süpürmeyecekmiş gibi hissediyorumda.Eğer sadece süpürge için alacaksanız Pro olanına gerek yok.Pro olan için ayrı bir Su haznesi de almak gerekiyor.Çunku içinde iki tane hazne var cihazın.Biri sadece süpürmek,digeri aynı anda hem süpürüp hem silmek için.Ancak Su kısmı hayli küçük oluyor.Onunla robota yerleri sindirmek işkence.Zaten Su lekesi de bırakıyor.En güzeli sadece süpüren ve biraz daha uygun bir model almak

Kızlar gögüs pompasını ben ablamdan temin ettim o çok faydasını görmüş anne meme başına çok yakın biberonlar varmış 2sine de alıştırdım basen sağıp verdim babası besledi ben işimi yaptım dedi bana da mantıklı geldi inşallah ben de öyle yapacam

Tv

Markası ne canım aldığının? Ben philips düşünüyorum ama. Emin olamadım

Pro olan pahalı zaten bende uygun olanını almak istiyorum canım ama benim istediğim model de hem silip hem süpürüyor ayrı su haznesi almıyorsun bildiğim kadarıyla

İyi geceler kızlar.Bakıyorumda çoğunuzun doktoru artık 3 haftada 1 çağırmaya başlamış kontrollere benim doktorum geçen iki kontrolümü 3 haftada bir yapıyodu şimdi bana 1 ay sonra gelirsin dedi.

İyi geceler kızlar.Bakıyorumda çoğunuzun doktoru artık 3 haftada 1 çağırmaya başlamış kontrollere benim doktorum geçen iki kontrolümü 3 haftada bir yapıyodu şimdi bana 1 ay sonra gelirsin dedi.
Benim dr um hala ayda 1 çağırıyor

kızlar ben bugün ağdaya gittim.
ve gittiğimden beri bebek çok hareketsiz yani hiç hareket etmedi diyebilirim bütün gece uyumadım. hala tık yok

Tv

Markası ne canım aldığının? Ben philips düşünüyorum ama. Emin olamadım
İkizlerimde ameda yours çift taraflı Süt sağma makinası kullanmıştım.Hala satışı var ama acayip pahalanmışMakinam hala duruyor.Ben sadece çalıştığım dönemde Süt sagmistim ancak kızlarım hiç sevmediler o sütün tadını.Kizlarimdan birisi bir yaşındayken yaklaşık iki ay memeyi reddetti.İşte o arada sütümü sağmami beklerdi sıpa.Hemen sagip verirdim içerdi.Tek o zaman işime yaradı Makina.Buzluktaki sütler hep çöpe gitti.Demem o ki şimdilik bir makina almayı düşünmeyin.Bence gereksiz.Arastirin aklımızın bir köşesinde bir marka olsun.Lazim olunca alır kullanırsınız.Benim kullandığım cihaz bor harikaydı.Tavsiye ederim

kızlar ben bugün ağdaya gittim.
ve gittiğimden beri bebek çok hareketsiz yani hiç hareket etmedi diyebilirim bütün gece uyumadım. hala tık yok
günaydın.Eğer bir terslik olduğunu düşünüyorsanız hastaneye mi gitseniz acaba?Gün içerisinde normalde hareketleri nasıldır.Ağdaya baglamayin bir de durumu.Onunla hiç alakası yoktur

günaydın.Eğer bir terslik olduğunu düşünüyorsanız hastaneye mi gitseniz acaba?Gün içerisinde normalde hareketleri nasıldır.Ağdaya baglamayin bir de durumu.Onunla hiç alakası yoktur
günaydın evet kahvaltıdan sonra da kıpırdanmazsa bir doktora görünmeyi düşünüyorum.
ağdada çok canım yandı çok kastım kendimi çok sıktım bebeğime zarar mı verdim acaba bilmiyorum
en son bebek 14. haftada falan gitmiştim ağdaya çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…