2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
o bana da oluyor ben de anlamadım.
gaz mı acaba diyorum dalgalanmalar falan da oluyor çünkü.
bugün doktora gidince soracağım
Sana zahmet sorunca bizi de bilgilendirir misin? Aralik annelerinde de sordum bi arkadas tas gibi sertlesiyorsa kasilmadir dedi ama normalmis

2.doz aşımı oldum geldim kızlar. Geçen sefer ağrı olmamisti da bu sefer biraz vurcak gibi şimdiden hafif sızı var toplamda aldığım kilo da 11 oldu her tartıya çıkışta +1 mutlaka görüyom yav nolcak böyle

Aynı ben keşke sadece 1 kilo olsa sana geçmiş olsun canım iğne bende hep ağrı yapıyor ne yazikki benimde kontrolüm yarın

Benim de ilk alıda ağrı olmuştu diğerinde olmadı çok şükür. Kafandan atmaya çalış. Ben çok yoğundum o ara. Ağrımış olsa bile hatırlamıyorum. Hiç kendimi dinleyemedim

ben toplam 8 kiloyu bulmusum arkadaslar çok berbat bir durum biraz son iki hafta hızlı oldu. düzgün doyasıya da yemiyorum anlamadım.

Aynı ben keşke sadece 1 kilo olsa sana geçmiş olsun canım iğne bende hep ağrı yapıyor ne yazikki benimde kontrolüm yarın
Sağol canım sana da şimdiden geçmiş olsun İştahım çok açık maşallah. Doktorum da normalde çok kilo alana kızan bi doktor hep öyle söyler ona gidenler ama bana daha laf etmedi herhalde bi dahaki sefere fırçayı sağlam yerim. Bu gidişle dogurana kadar 20 kilo almış olucam

Geçmiş olsun Allah şifa versin. bilmediğim için sormuştum. Belki doktora danısmak gerekir.

Benim erken doğumlarimda 3-4 gün sonra taş gibi olurdu göğüslerim dokunamazdim siserdi inşaallah süt olur bu sefer ki inşaallah erken dogurmam
ne kadar erken doğum yaptınız? benim bebek de sanki 40 ı beklemez gibi geliyor bana da doktoruma da. sen 34 ten sonra tetikte ol dedi.

Buz koy canım işteysen de soğuk bir şey alıp koy şimdiden koyarsan ağrrının önüne geçebilirsin. Benim de 9 10 arası gidip gelio aldığım kilo 12 13 le tamamlasam bari

Buz koy canım işteysen de soğuk bir şey alıp koy şimdiden koyarsan ağrrının önüne geçebilirsin. Benim de 9 10 arası gidip gelio aldığım kilo 12 13 le tamamlasam bari
Valla kilo işi yaş ya. Ben her canımın istedigini hapir hupur yiyorum bugünün yarını yokmuş gibi bide boyum 158 yani iyice yuvarlak bişey oldum hahah

Kontrolden geldim kızlar. Minnoş 1300 gr olmuş. Korktum kilolu bir bebekmi dedim yok kilosu normal boyu uzun olduğu için kilo Fazla çikıyor dedi. İyi bari dedim. 2 haftada bir kontrole çağırdı artık sıklaştırıyoruz kontrolleri dedi. Yalnız ben 15 gündür hiç kilo almamışım. 8 kilo fazlada kalmışım ya bundan sonra hızlanır bilmiyorum. Aşırı yemiyorum zaten aşermem hiç yok normal 3 ana 3 ara öğün şekilde besleniyorum. Sağlık olsun bakalım. Doğumdan sonra gitsinler geride gelmesinler mümkünse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…