2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kaç haftalık oldu bebiş canım masaallah ben riskli olduğum için ev işi filan yasak yatiyorum bu yüzden kilo alıyorum ne yazikki ama yapacak bir şey yok sabırla bekliycem dosun 40 gün sonra sporuma yememe icmeme yeniden basliycam inşaallah

Kac haftalıksın canım bende 9 kasımda gidicem bakalım sıklaşıcak mı kontrollerim

Kızlar bizim de bugün kontrolümüz vardı bebek 35 cm 1150 gram olmuş. benim kasılmalar ve risk devam ediyor. Şu 32. haftayı görebileydik iyiydi. Şeker ve tiroit kontrolü de diğer yandan. Dün kızımdan kalan minikleri çıkardık tekrar bir yıkamadan geçirdik. Şimdi bunları ütülemek de bir olay.
bu arada, geçen hafta serumlardan sonra 49,5 çıkmıştım da sevinmiştim ibre yukarı mı döndü diye. Bugün yine 49 çıktı, gülüyorum artık kendime.

Gecmiş olsun canım bende de troid var bi gün içiyorum bi gün içmiyorum hapı midemi bulandırıyo inşallah erken doğum olmaz bebişin sağlıkla gelir

Günaydın.Hiç korkma ben diyet yapıyorum,hiç zor değil aksine daha rahat.Ben diyete başladığımdan beri çok mutluyum çok rahatladım.Kilo da almadığım için keyfim de daha iyi
evet aslında diyette iyi olurdu ama bnm canım her gün tatlı bişeyler istiyor yazmıyorm buraya sizinde canınız çekmesin diye sürekli yemek istyorm o yzdn zor olabilirdi, çok şükür çıkmadı şeker kan uyuşmazlığı iğnemi de oldum ilk kez nst ye de bağladılar Rabbim gönlümüze göre versin inşallah

benim de 1323 gram ama doktor normalin bi tık üzerinde dedi 27+3 deyim cnm ama bilmiyorm tabi, kızlar bu arada gebelik okuluna kyıt oldum, dersler toplu olsaydı gitmeyecektm ama birebir yapılıyormuş ebe ve ben sadece o yüzden haftaya başlıyor

Canım benimde 25 haftalıkken 1 kiloydu kasım başında gidicem bakalım kaç kg bu gidişle geni doğan hastane cıkısı kıyafetleri kücük gelicek

Masallah bebisine Ne güzel bir aktivite olmuş derslerini bizimle e paylaşır mısın
28+1 de gittiğimde benimki de 1227 gram olmuş normal dedi doktor sağlıklı olsun da hemen büyürler

Nst için erken değil mi ben mi yanlış biliyorum yoksa

Yok kuzum baksana bende hareket var ama yine alıyorum anlamadım

Masallah bebisine Ne güzel bir aktivite olmuş derslerini bizimle e paylaşır mısın
28+1 de gittiğimde benimki de 1227 gram olmuş normal dedi doktor sağlıklı olsun da hemen büyürler
aynen kuzum sağlıklı olsunlarda tabi ki paylaşırım bunlar konular incelemek istersen :)

Eklentiler

• 88F41242-8799-4176-9B48-30CE7E5E9260.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 49
Nst için erken değil mi ben mi yanlış biliyorum yoksa
ben de anlamadım, kan uyuşmazlığı iğnesinden önce yaptılar kalp sesi duyduk 10 15 dakka durdu ve en son bi grafik çıktı ama uzun bi grafik belki de nts değildi ama göbeğime bant bağladı, ne bilim ya bende anlamadm kimse açıklama yapmıo ki devlette yüzler 5 karış ztn bende sessiz sessiz napıolarsa kaderime razı oluyorm

Vay be bir de devlette yapıyorlar olsun bebişin kalbini 15 dk dinlemişsin ne güzel. Ninni gibi geliyor insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…