2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
detaylı bir şekilde bugünkü kontrolümü yazacağım size çünkü sanırım ben aralık annesi olacağım
29+4 çıktı ortalamamız.
1400 gram
40 cm
ama bana senin beben baya büyük dedi benimkini baz almayın
suyuna plesentaya rahim kalınlığına baktı her şey yolunda dedi. kalp atışını ve bebeğe giden kordona baktı akış güzel dedi.
ödem falan yok şeker yüklemesi yapmayacak şekerim düşük bile çıkmış çünkü (açlık-tokluk baktırmıştı) vitaminlere devam sadece dedi
sadece 8 kilo aldım. hatta görenler erkek mi bir tek karnın var diyor ama kız
tugcekb canım hareketini sordum. stresli olduğunda veya aç kaldığında hareket etmez normaldir dedi.
o dalgalanmalar pıt pıtlar bebekmiş sudan dolayı öyle hissediyormuşuz. karnındaki hareketin yüzde 90ı bebek gaz falan değildir dedi.
nst ye erken dedi bana 3 hafta sonra çağırdı 32-33 gibi olsun da rapor vereyim dedi. sonra düşecekmiş kontrol sürem ve nstye girmeye başlayacakmışım.

Canım neden aralık annesi olacağım yazmıssın bebek iri diye erken mi olucak doğum

Tesekkur ederim canim Benimde kontrol cumartesi gunu bakalim neler diyecek doktorumuz. 2 kere anlik sanci girdi bana bugun annemde sen cantani hazirla dursun bi kenarda dedi

Tesekkur ederim canim Benimde kontrol cumartesi gunu bakalim neler diyecek doktorumuz. 2 kere anlik sanci girdi bana bugun annemde sen cantani hazirla dursun bi kenarda dedi
valla bana bugün doktorum da dedi.
yarından itibaren çanta yapmaya başlayacağım.
bübchen de ikinci ürün %50 indirimliydi şampuanla vücut sütü aldım.

valla bana bugün doktorum da dedi.
yarından itibaren çanta yapmaya başlayacağım.
bübchen de ikinci ürün %50 indirimliydi şampuanla vücut sütü aldım.
benimde bi depend kaldi bide gecelik alcam kendime yarin hazirlarim belki

Kilosu iyi dedi aslında ama bi kaç yerde 1 kg üzerinde okumuştum öyle olunca bana bi az geldi sanırım
Bende senin gibi düşünüyordum canım okuduklarimdan benimki 25+2 780 Gr (iyi mi kötü mü bilemedim ilk başta az geldi kilosu bana) dedi bakalım kasımın ilk haftası yeniden gidicem ne diyecekler kilosuna boyuna

Kilosu iyi dedi aslında ama bi kaç yerde 1 kg üzerinde okumuştum öyle olunca bana bi az geldi sanırım
26+5te ortalama 1000 gram ve 35 cm bi bebeğiniz var, değerler gayet güzel dedi bana doktorum. Ortalamalar üç aşağı beş yukarı böyle zaten sanırım. İnşallah ilerleyen haftalarda da gelişimleri böyle güzel devam eder

İnşallahh işine yarar ben de çalışacağım için Bi yerden sonra lazım olur şimdiden alsam mı diyorum ni yandan da ya sütüm olmazsa diyorum.

Kafamda deli sorular
Kuzum şimdi şöyle düşün evlenirken de deli gibi aldık sanki evlendikten sonra tüm mağazalar kapanıyomuş aldın aldın oluyomuş gibi bu da öyle baktın lazım oluyo dışarı çıkamasan da netten sipariş verirsin 2 güne gelir Hiç strese girme bunun için

İyi geceler kızlar
Bebek kıyafetleri için hangi deterjanı aldınız?
Dalan zeytinyağlı ve roxy i biliyorum ben
Granül önermeyenler de var iyi durulanmıyor diye
Var mı sizin aldığınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…