2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar bebek ya da kendiniz için alışveriş yaptığınız siteler hangileri? Standart bildiğimiz siteler dışında alışveriş yapıp memnun kaldığınız?

Kızlar bebek ya da kendiniz için alışveriş yaptığınız siteler hangileri? Standart bildiğimiz siteler dışında alışveriş yapıp memnun kaldığınız?
Ben instagramdan aldım bebek kıyafetlerini canım biri jammy baby diğeride ilkim bebe ürünleride gayet kaliteli

Aynen kuzum çok haklısın
" Ya lazım olursa " fikri değil mi hepimizi deli eden

Almiyim o zaman beklemedeyim

Bebeğim için h&m 'den aldım çoğunlukla ben. Ürünlerini çok beğendim. Carters aldım. Biraz da e bebekten. Ama en beğendiğim h&m diyebilirim. Hem kalıpları da geniş biraz. 0-1 ay olanı mesela 2 aya kadar giydirebilirisn diğer markalara kıyasla.

hm ye ben de baktım ama tulumlar çok ince geldi bana yazlık gibi. Almadım o nedenle. bir de bebegin bacakları tek pijamayla üsür mü ya da tulumla emin değilim ya uyku tulumu gibi bişey alıp bir de onu mu giydirmeli.
siz napcaksınız nasıl giydirecez. abisi de aralıkta karda kışta dogdu ne yapmıstım hic hatırlamıyorum ya

Evler sıcak oluyor zaten. Altına atlet zıbın. Üstüne uzun kollu tayt düşünüyorum ben. Oda soğuk olursa da üstüne hırka giydiririm inşallah. Ya da battaniye örterim.
Aşıro sarıp sarmalamak da çocukların da bağışıklıpını düşürür diye düşünüyorum. Doğuda öğretmenlik yaparken çocuklar hep yarı çıplaktı kışın ortasında. Hasta olan yoktu. Bu alıştırmayls ilgili bence bedeni.

Benim evim kışın aşırı sıcak oluyor nefes alamıyoruz o derece. Normal yaz gibi giyindirsem olur mu 2 kat giydirmek mi lazım yine de bilemedim

İyi geceler kızlar
Bebek kıyafetleri için hangi deterjanı aldınız?
Dalan zeytinyağlı ve roxy i biliyorum ben
Granül önermeyenler de var iyi durulanmıyor diye
Var mı sizin aldığınız?
ben dalani pek begenmedim bundan once durununkini kullanmistim o guzeldi

Benim evim kışın aşırı sıcak oluyor nefes alamıyoruz o derece. Normal yaz gibi giyindirsem olur mu 2 kat giydirmek mi lazım yine de bilemedim
hatırladıgım bizim ev de sıcak oluyordu ama eski ev, bu evde nasıl olcak durumlar cok emin değilim. Eşim atletle geziyodu evde. Bakacağız.

hatırladıgım bizim ev de sıcak oluyordu ama eski ev, bu evde nasıl olcak durumlar cok emin değilim. Eşim atletle geziyodu evde. Bakacağız.
Yetişkinle bebek farklı olur canım. Bebek hareketsiz yatacak sonuçta. Ama ev sıcaksa tek kat artı battaniye yeterli olur. Burun ucu ayaklar ve eller sıcaksa vücutta sıcak demektir. Duruma göre iki kat giydirirsin

Kaç gündür pijama takımı arıyorum netten kendime henüz dışarı çıkıp bakamadım. Tavsiye edeceğiniz marka model var mı kızlar. Oğlumdayken lohusa pijama takımı almıştım sabahlıklığı peluştu. İlk zamanlar rahat olmuştu sonra göbek gittikçe alt pijama belimden düştü kullanamadım. Bunda kalın tek pijama olsa yeter. Bazı markaların kadife takımları var ama çok çirkin. Pamuklu alıp üstüne sabahlık almak mı mantıklı

duru granül kullandım ben, her ihtimale karşı iki kez durulama yaptırdım makineye mis gibi oldular.

bahsettiğiniz yerlere bakayım bir, zaten çok bir eksik yok kızımdan bir miktar sermaye var onları yıkadım. ütü kısmına şimdilik hiç girmiyoruz bir ara onu da yapıcam ama ne zaman bilmiyorum

Normal pijama takımı aldım önü düğmeli olanlardan üzerine de hırka aldım kışın olacağı için. Sabahlık fln hiç benlik değil o yüzden hırkayı sabahlık niyetine kullanacam Düz bir gecelik bulamadım bende mutlaka bi yerinde dantel tül var

Ben normal düğmeli pijama aldım. Sabahlığım da var bir de geçenlerde Bim e gecelik sabahlık pijama takımı gelmişti anne bebek gününde ordan gecelik ve sabahlık aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…