2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bence bebektir o canım yaa rahimin olması bana tuhaf geldi.Tabii yine doktor biliyoki söylüyo çok takma canım sağlıklı olsunda maşallah annesi kocaman olmuş minnoş
Bana da öyle geldi hep poposu değil poposu aşağıda dedi anlamadım ya

Ya ben de anlamadım hep poposu zannediyodum ama rahim dedi dediğin gibi bebek rahimin içinde değil mi ki kafama çok takıldı yarın arayıp soracam bir de benim kızım 1,350 gr poposunu hissetmem anormal mi

Yoo bence değil. Ben de gayet hissediyorum. Bazen kafasını o kadar çıkartıyor ki yarısına kadar görebiliyorum. Kafası daha küçük poposu daha büyük ya onu bile hissediyorum. Benimki de 1500 gr civarı şuan. Çok normal bence. Rahim zaten kocaman oldu şuan. Vajina bitişinden başlayıp Midemizi olduğu yere kadar çıktı. Tamamen rahim.

Kızlar bebek ya da kendiniz için alışveriş yaptığınız siteler hangileri? Standart bildiğimiz siteler dışında alışveriş yapıp memnun kaldığınız?
Ben İki tane hastane çıkışı setini panço dan aldım. Organik bir set satılıyor. Onu özellikle almak istedim ilk günler için daha iyi olacağını düşündüm. %20 indirim vardı. 140 tl idi

Kalın ürün bulursanız burda paylaşın lütfen.Ben de çok üşüyenlerdenim.Tüm pijama takımları bana çok inc geliyor.Ne yapacağım bilmiyorum

lohusa sepetine de bakın dantelsiz sade ve spor bende bu takımı almayı düşünüyorum

Eklentiler

• 67984A89-1B8D-438C-8DE2-5E9F3011039D.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 72
Kalın ürün bulursanız burda paylaşın lütfen.Ben de çok üşüyenlerdenim.Tüm pijama takımları bana çok inc geliyor.Ne yapacağım bilmiyorum
ben marks&spencer da gördüm polar düğmeli pijamalardan, bir oraya bakabilrisiniz. şu var mesela:

Penti de sütyen günleri başlamış. Emzirme sütyeni almak istiyorum ama kendi normal bedenin 80c idi pentide şimdi o sütyenlerim olmuyor. Sizce nasıl seçebilirim beden acaba?Sanırım mağazada da denetmiyorlar pandemiden dolayı.

Hadi yaa yorumlarda iyi falan diyorlardı. Fiyatıda az değil hani fiyat kalite olarak bakarsak.
Bu benim gunluk pijamam..Hamile pijamasi degil.Cicikomun.Tabi yeni almadım ama bu şekilde %100 pamuklu kalin pijama bulursan..Tüylenme yapmıyor hafif yünlü sanırım.Giyince kalorifer gibi oluyor çok kaliteli bir urun.Pamuklu olduğu için esnek.Karnimi kaldırıyor.Hastaneye de götüreceğim cicikoma bir bak bakalım canım

Eklentiler

• 20201021_103837.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 57
  • 20201021_103827.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 76
Kaliteli ürünler için normal ama daha sonra giymeyeceğin lohusa pijaması alırsan tabi ki çok fazla.Normal önden düğmeli,karnını kaldıracak doğumdan sonra da rahatlıkla giyeceğin birşey olursa 200-300 verilir.

sütyen olarak lcw onerilmişti ona baktım 50 tl idi sanırım ya da 40 , aldım hem elastik hem uc belli etmeyen hem arkası kopcanlı lastikli olmasına ragmen spor sutyeni gibi ama arkası kolay giyilebilen. Atlet almayacagım atletler cok sıkmıstı eşimin atletlerini giymiştim ben o yuzden.

penye sutyenler de daraltmıstı.

ben çok üşüdüğümden dolayı gecelik giyemiyorum ne yaz ne kış. bi tane gecelik almıstım hic kullanmadım onu koyarım yine .dogumum sezeryandı.
beyaz sabahlık ve pijama var. üstü atmışım.
MAvi kalın sabahlık pijama takımı var evde kullanırım diyorum.
pembiş bi takım istiyorum ama gözüme bişey kestiremedim.
acaba bi pijama takımı alıp kullanıslı olanlardan bi de şu arkasında .... annesi yazan bride sabahlık tarzı olanlardan mı alsam?

--asıl bi valiz sipariş ettim. Büyük valiz götürmek istemiyorum kabin boy bir valiz aldım gelirse yavastan doldurmaya baslarım.

Tam benim istediğim tip, sitesine baktım ama hep yazlık, daha kışlıklar mı çıkmadı acaba?
Bu arada sitelerde şunları buldum bir tanesine bakıcam gibi görünüyor.

bir de pijamaevi diye bir site buldum, pembeler havada uçuşuyor her türlü pijama var içine gömüldüm sitenin. Kışlık pijama arayan arkadaşlar bir bakın buraya. Ben siteye gömüldüm kazı yapıyorum. :)

Canım fazla ucuz görünüyor ama ya takımlara 50 TL demiş.50 liraya atlet alınmıyor artık.. Kaliteden şüphe ettim..Bir de kalın değil bunlar pamuklu da değil..Saten hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…