2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
ben pentiden aldım bi takım, hamile ya da lohusa takımı almadım. normal önden düğmeli bi pijama takımı aldım. linkini göndereyim

Kızlar selam
Korktugum başıma geldi 50 mg seker yuklemesi sonrasi 1 saat sonra kan verdim ve pat 148 yani sınırı da gectim sekerim var. Ben simdi ne yapacagim

Güzelmiş rengi. Kalıbı nasıl cnm

Sezaryende ztn altını giydirmiolarmış ben 2 gecelik 1 pijama aldım ama gecelikleri giyicem pijamayı son saklıcam
Normal ipilikli dikişler de sorun olabilir tabi. Benimki yapıştırma usül dikişti pembe ince bir çizgi vardı dümdüzdü. Belki o yüzden pijama sorun olmadı. Dediğim gibi iplikle dikilmiş dikişler de gecelik daha rahat olabilir. Hastaneye göre farklılık oluyor

kalınlığı nasıl? ben çok üşüyen biri olarak ilk doğumda (ki şubattı) kalın bir pijama giymiştim, kaç gündür bakıyorum sanki hepsi ince gibi görünüyor gözüme. kutup ayısı mıyım neyim. :))

çok kalın diyemem, eğer çok üşüyorsan peluş pijamalardan al bence. benim kalın sabahlığım filan da var onu alırım üstüme diye düşündüm. bir de doğum yapan arkadaslarım hastanenin cok sıcak olduğunu söylediler, hatta şubatta doğum yapan arkadasım ben kısa kollu gecelik giymiştim onla bile terlemiştim camı açmıştım hastane odasında dedi

Lohusalık ta üşünüyor canım. Benim pijama kalındı üstüne kalın sabahlık giyip öyle uyurdum ev son derece sıcak. Garip bir durum ama bende çok üşümüştüm. Benim baktıklarımda geneli ince ya normal kalınlıkta alıp üstüne mutlaka ceket yelek sabahlıklo giyecepiz

polar bir sabahlığım var, bir öncekine göre bu hamileliğimde daha çok zayıfladım. genelde de üşürüm zaten doğumda ekstra üşümüştüm. kalın bişiyler bulmalıyım tam da geçiş mevsimi bir de. kışlıklar daha sahneye çıkmadı bile.

Kızlar önemli bişey sorcam oturur pozisyondayken karnım da iki tane tepecik oluyo biri bebeğin kafası onu biliyorum ve diğeri de poposu zannediyodum bugün doktor o rahim dedi eğer günde 10-15 defa olursa erken doğum olabilir dedi benim rahim biraz önde bebeğin hareketlerini ve pozisyonunu gayet hissediyorum sizde de böyle oluyo mu ya çok kafama taktım çünkü

Benim tosbik de yan duruyo. Doktor Bi tarafı kafa Bi tarafı poposu dedi. Ayakları da mesaneme doğru duruyor. Çok tuvalete çıkarsın sen dedi. Ama rahim filan bahsetmedi yani. Zaten bebek bütünüyle rahim içinde değil mi?

Ya ben de anlamadım hep poposu zannediyodum ama rahim dedi dediğin gibi bebek rahimin içinde değil mi ki kafama çok takıldı yarın arayıp soracam bir de benim kızım 1,350 gr poposunu hissetmem anormal mi

Ya ben de anlamadım hep poposu zannediyodum ama rahim dedi dediğin gibi bebek rahimin içinde değil mi ki kafama çok takıldı yarın arayıp soracam bir de benim kızım 1,350 gr poposunu hissetmem anormal mi
Bence bebektir o canım yaa rahimin olması bana tuhaf geldi.Tabii yine doktor biliyoki söylüyo çok takma canım sağlıklı olsunda maşallah annesi kocaman olmuş minnoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…