2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım Feyza nin ürünleri kalitesiz.Ben gecen gün 1 tane yedek olsun diye sipariş ettim geldi üstüme bile giyme gereği duymadan iade ettim
ben f feyzanin ürününü aldım beğendim bizim burda bi dükkan kapının onüne koymuş 45 tlye satiyordu
birde bunu aldim

Kızlar kundak aldınız mı gerek var mı alanlar nasıl bişey aldı bide göğüs kalkanı falan gibi şeyler aldınız mı

Ben yeni doğan için kundak aldım. Ayakları serbest üst kısmı fermuarlı. Bir de dış kumdan aldım. Şu nohut battaniyeli olanlardan. Göğüs için de gümüş kapak aldım. Bir de hindistan cevizi yağı kullanıyorum.

ben kullanıyorum bosch kizimin doğumunda aldım iyikide almışım annemin Siemens oda memnun sana tek tavsiye wdicegim A +Lİ Bİ MAKİNE AL çünkü elektriği cok harciyor

Bende de oluyo canim. Özellikle uzun süre hiç ayağa kalkmadiysam o ilk adımı atarken mahvoluyorum. Hem siyatik hemde vajinal varis olduğunu düşünüyorum. Doktorumla paylasmadim bu derece şiddetli olduğunu. Niye paylasmadim bilmiyorum Gebeliğin 3.ayindan beri vardı bende bu zaten ama şu sıralar özellikle inanılmaz arttı. Bi dahaki kontrolde ben söylemezsem, eşim kesinlikle ben söyleyeceğim diyo. İnşallah daha da artmaz yoksa rapor almak zorunda kalacağım

Kızlar kundak aldınız mı gerek var mı alanlar nasıl bişey aldı bide göğüs kalkanı falan gibi şeyler aldınız mı
Gümüş kapaklardan aldım kalkana gerek kalır mı bilemedim inşallah işe yarar kapaklar. Bir de krem alacağım elimin altında dursun. Kundak yapmam ama kışlık dışı triko içi puf kundak battaniye ler var ondan alacağım dışarda kullanmak için

kizlar dün gece bir aglama krizine girdim sormayin. herkes uyuyordu evde ben de biraz kendi basima oturayim kafa dinleyeyim dedim ki aglama geldi . sebep olarakta ya oglum gibi hissedemezsem ya oglum gibi sevemezsem, yok iste nasil bakcam sanki cocuguma kendim bakmadim sonucta 2. ama iste zorluklari biliyor olmakta zormus. ilkinde bilinmezlik oluyor simdi biliyorum tabi ne yasayacagimi . ay boyle sacma sapan dysununce cok sacma evet ama hic bag kuramadim kizimla yazik. cocugumla tek ilgilenen oglum her sabah konusur onunla iletisim kurar ama ben neden boyleyim bilemiyorum tecrubeli anneler 3. cocuk bekleyenler bir yrdimci olun nolur gecici degil mi bu hisler yani dogunca onuda ayni ilk cocugum gibi sevecegim yoksa bende mi tuhaflik var

Kızlar doğum çantası hazırladınız mi ben ufak tefek birşeyler aldım çok değil önümüzdeki ay almaya basliycam doğum çantasına neler koydunuz yada koyacaksiniz doğduklarında ayakları soğuk oluyo ekstra çorap falan koymayı düşünüyorum yelek ördüm yelekte koycam üşümesin diye sizler nele düşünüyorsunuz ?

Kontrolden geldim kızlar. Bebek artık hızlı büyüyecek agrin olması normal ama sen stresli geçiriyorsun en büyük sebep o dedi(Doktorum ayrıca psikolojik destekte veriyor sagolsun) yine de idrar kültürü istedi . 1500 gr olmuş 1 hafta önden gitmeye devam 30+2 ona gore. Ayağı hiç inmiyor zar zor gösterdi yüzünü yine .Annesi yesinnnnn ya yesin

Eklentiler

• 20201023_164753.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 73
Canım tabi ki seveceksin.10 tane çocuğun olsa 10 unu da ayrı ayrı seveceksin. Bağ kurma meselesine gelince annelerin büyük çoğunluğu bebeği karnında iken bariz bağlar kuramıyor zaten.Dogumdan sonraki dakikalarda Bag kurma anında tamamlanıyor hele ki anne emziriyorsa...Bunları hic dert etme.Aglama nöbetleri ve bu karmaşık duygular hormonlar yüzünden.Bunlar hep hormon

Aynı duyguları yaşıyorum 4. Benim 3 numarayı Karnım da ilk hissettiğim andan itibaren acayip bagladim herseyini bir heves istek hamileligini bile bitiyor die uzuldum Abla lari el üstünde tuttular ama bu 5 ay kabullenemedim erkek olmasi bile beni heycanlandirmadi kendimi taşıyıcı anne gibi hissediyorum sadece mecburiyet ve vicdan azabı Abla lari hiç istemedi lafı bile geçmiyor evde dogunca sevecekmiyim sevebilecekmiyim bilmiyirum ama benim aklım hala 3 numaraMDA açaba napicak psikolojisi etkinecekmi

Maşallah maşallah yerim ne masum yaaa Allah sana bağışlasın cnm benim tombiş olsun bakalım bende gidicem iki haftaya kuzum kaç kilo çok heyecanlı

Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri sanki oğluma haksızlık ediyormuşum gibi geliyor. Onun kadar sevecek miyim diye. Hatta çok saçma ama oğlum kadar tatlı bir çocuk olacak mı diye düşünce geçiyor içimden sanırsın karnımdaki benim değil. Ama çok değişik bir duygu seni çok iyi anlıyorum. Bazen kız olsaydı diyorum sonra suçluluk duyuyorum daha bugün eşime dedim bazen böyle düşünüyorum üzülüyormudur diye gülüyo düşünme öyle diyor. Hamilelik psikolojisi deyip geçiştirmek lazım. Oğluma sarıldıkça onu öptük çe daha çok bu duygular içinde buluyorum kendimi. Sana haksızlık mı ettim oğlum diyorum falan. Ama eminim bir annenin 10 tane evladı olsa hepsine sevgisi yeter biz de ikinciler doğunca anlayacağız bu duyguyu az kaldı bi kucağımıza alalım da hayırlısıyla

Ben de aynıyım işte.oğlum çok heyecanlı çokta kabullenmiş görünüyor ama ya doğduktan sonra değişir mi fikri ,psikolojisi etkilenir mi , zaten çok hassas acaba içine kapanırmı diye çok korkuyorum. Ona hiç belli etmiyorum tabi bu vesveselerimden ama bunları düşündükçe kendi kendimi üzüp depresyonun eşiğine geliyorum

Evet kesinlikle bu senin hissettiklerinide hissediyorum.dün oğlum uyurken gittim öptüm yine ağladım . Benimki kız ama cinsiyet farklılığı bile heyecanlandırmadı beni . Karnımdakine de üzülüyorum sanki istenmiyormuş gibi ama öylede değil işte . Zaten doğuracaktım yani 2.yi demek her anne hemen hemen aynı duygular içinde biraz rahatladım. Çünkü gerçekten kendimden şüphe etmeye başlamıştım eşimede söyleyince olur mu hiç öyle şey onu da oğlumuz gibi çok sevicez bir farkı yok diyor ama insan tecrübe etmeden bilemiyor.

Bu söylediklerinizden hareketle ikinci çocuk için 1 - 1.5 seneden fazla beklememem gerektiğini anladım. Çok aklı başına ermeden, daha her şeyin farkına varmadan ikinciyi de yapıp ilkinin psikolojisinin ne olabileceğinden çekinmemek en iyisi sanırım.

Eşim rejim yaptığı için kaç saat oturdum ağladım güçsüz düşer de hasta olur diye
Bence bu dönemde saçma sapan şeylere ağlamak çok normal

Öncelikle canınızı sıkmamaya çalışın.Benim de ikizlerden sonra ikinci doğumum olacak ve ben de hic bebekle elimi karnıma koyup konuşmadım ki ikizlerde de yapmamıştım.Ancak doğumdan sonra o bağ oluşuyorBunu siz de çok iyi biliyorsunuz.Yine aynı bağ oluşacak merak etmeyin

Benimde aklıma sormak hiç gelmediBebişi görür görmez ultrasonda kilitleniyorm hiçbir şey aklıma gelmiyor sanki bütün ağrılarım gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…