2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Hanımlar çok tatlısınız ancak tüm bu düşünceler sadece hamilelikten dolayı.Emin olun kaç çocuk olursa olsun hepsini sevecek bir kalbe sahibiz.Allah depresyondan korusun sadece.Kendinizi rahatlatın.Çocuklarınıza haksızlık etmiyorsunuz.Onlara ileride yoldaş olacak bir kardeş dünyaya getiriyorsunuz.Tabiki kıskançlıklar olacak ki bence benim ikizlerde fena olacak ama hepsi geçecek.Sadece zamana ihtiyacımız olacak o kadar

Off ne yazıkkı bende öyleyim hala,bir türlü kabullenemiyorum gibi oğluma bakıp balıp ağlayasım geliyor.Oysaki o çok istiyodu bi kardeşi olsun die 10 yaşında oğlum şuan bazen bana dio kardeşim olunca benimle ilgilenmiceksin dimi dio sanki kalbimi söküyo yerinden öyle deyince,hayır tabiiki diyorum aksine sen bana yardımcı olucaksın onunla ilgileniceksin falan diyorum,tekme atınca falan bu sefer onun için ayrı üzülüyorum neden sana karşı bu kadar duygusuzum die,off gerçekten böyle ne yapıcağımı hiç bilmiyorum

Ben bebeğim için ne çok bağlandım ne de üzülüyorum sonuçta ilk bebeğimiz gibi olmayacak oğlumda ilgi odağım oğlumda şimdi o daha doğmadığı için yine oğlum ama doğduktan sonra o da benim evladım olacak ve kolay bağ kurabiliriz diye düşünüyorum

Iki hamileliğim de de 47 kg. Ile hamile kaldım ve doğumdan sonra m beden giydim hemen sakın çok büyük alma bence şimdi 53 kg ile hamile kaldım ve yine lohusa için herşeyimi m beden alacağım çünkü karnım dışında hiçbir hicbiryerimde kilo yok doğumdan sonra eski halime döneceğimi biliyorum.sende ona göre alışveriş yap canım.
Birde kışın doğum olacağı için emzirme sütyeni yerine atlet tercih edin çok daha kullanışlı oluyor.

Evet onun gibiymiş canım kullanan arkadaşlar yazarsa daha net anlarız
Kalkanlar göğüs ucunun sürtünmesini tahriş olmasını engelliyor ayrıca meme hava alıyor kuruması için. Yaralar daha hızlı iyileşsin diye. Gümüşler daha çok iyileşme amacıyla takılıyor kalkanlar daha büyük zaten Gümüşler minik oluyor. Ben gümüş aldım iyileşme sağlarsa kalkana zaten gerek olmaZ

Merhabalar,
Bende bunları aldımmmm
Gecelik ile bi pijama takımı daha alacağım sonra benim alışveriş bitiyor

Eklentiler

• A14C7612-75E7-4505-8147-A133F8D4CB25.webp
    23 KB · Görüntüleme: 70
  • 48CD979C-4D37-4AEC-8277-D0B2AE5CBE88.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 70
Benim kizim 7 yasinda. Esim ve kizim bag kursunlar diye tekme atinca fln yanima çağırıp bak kardesin seni dinliyor diyorum. Esime de gün icinde mesaj atıyorum. Ben de sabahlari tek başıma işe giderken konuşuyorum ya da şarki açıyorum. Bebislerimizi kucagimiza verdiklerinde kokusunu duyunca onu deli.gibi seveceğiz. Buna eminim. Duygusuz değiliz sadece ev, iş, çocuklar ve sorumluluk ve tabi pandemi bizi çok yoruyor. Durup kendimizi dinleyelim azcık

Önceki doğumumda zaten bu gümüşler yoktu kalkan kullandım çok da memnun kaldım ilk zamanlar evdeyken neredeyse sürekli onu taktım krem filan sütyen yada atlete yapışmadı böylelikle hem de göğsüm nemli durdu çok sorun yaşamadım gümüşlere ihtiyacım olmaz diye düşünüyorum
M manifestoo o dediğin kelebek diye geçiyor galiba benim bir ucum çok belirgin değildi o yüzden almıştım ama bebek halletti bir de sağdıkça belirginleşmeye başladı göğüs ucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…