2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Allahtan simdi eve kimse gelmez degil mi bebek görmeye? Yani ben kabul edemem evde....yaza doğru pandemi hafiflerse açık havada bir mevlid yapabilirim belki...Siz ne yapacaksiniz ?

Emzirme sorunu yaşamayız insallah sıkı tutarlar iştahlı olurlar. Ben kizima hic mama vermedim, 4. ayda 1 öğün baslayin dedi dr. bu sefer kızım istemedi. 6 ay idare ettik sonra ek gıda süreci kabus gibiydi. Ben en ama en çok yemek konusunda zorlandım. İştahı azdı. Ama 2.5 yasina kadar memeyi bırakmadı. Tam 1.5 yıl her öğlen işten eve gelip emzirdim.

Allahtan simdi eve kimse gelmez degil mi bebek görmeye? Yani ben kabul edemem evde....yaza doğru pandemi hafiflerse açık havada bir mevlid yapabilirim belki...Siz ne yapacaksiniz ?
Ben de misafir kesinlikle kabul etmeyeceğim ve bunu çevreme çok net şekilde söyledim. Annemler ve kayinvalidemler zaten bizde olur 1 ay 40 gün falan. Ona bile şimdiden geriliyorum, hiç sevmem tepemde insanlarin her şeye yorum yapmasını. Hadi annem neyse de Yani açıkçası misafir kabul etmemeye bahanemin olması da hoşuma gidiyo bi taraftan. Çünkü yeni doğum yapmış kadına saçma sapan konuşabiliyo gelen gidenler. Sakin sakin bebeğimle birbirimize alışırız inşallah telasimiz olmadan. Dediğiniz gibi pandemi muhabbeti biterse de ufak bi mevlid okuturuz insallah

benim şu karantina sürecim bitsin eve hemen yardımcı çağıracağım trmizlik için halıları da yıkamaya vereceğim. bebek odasını da ertelemek zorunda kaldık tabi. o da gelecek.
sonrasında son kalan eksiklerimi alıp süreci bitirmeyi planlıyorum. kasım ortası hibi biter sanırım hazırlıklar ve kış temizliği. sonrasında doğuma kadar annemle kayınvalidem gelip temizlik yapacaklar.
eşimin korona olmadı mahvetti beni. ağırlaştım, yetişemiyorum, yoruldum sürekli her şeyi dezenfekte etmekten, adama sürekli yemek taşımaktan.
bana da yardım edemiyor haliyle... odada izole yaşıyor wc harici çıkmıyor.

İyi geceler kızlar bugun sabah kalkar kalkmaz afedersiniz yeşil sarı karışık kustum sanırım mide suyunu fakat gün boyu mide bulantım gecmedi bebek cok hareketli ama bende mide bulantısı ve halsizlik basladı birden bire düne kadar cok iyiydim bi sorun yoktur değil mi ?

yaaa aynısı bana oldu bugün. korona mı kaptım acaba ya da midemi mi üşüttüm diye düşünüyordum.
aniden sıcak basıyor terliyorum ve tüm gün midem ağzımda

yaaa aynısı bana oldu bugün. korona mı kaptım acaba ya da midemi mi üşüttüm diye düşünüyordum.
aniden sıcak basıyor terliyorum ve tüm gün midem ağzımda
Bende nefes alırken darlanıyorum ama göbeğim cok büyüdü bebekte büyüdü ondandır diye düşündüm . Korona olsa boğaz ağrısı ateş olur

İyi geceler kızlar epeydir yoktum. Bugün temizlik yaptırdım. Ev temizlenince bi rahatladım. Artık yavaş yavaş oğlumun hazırlıklarına başlayacağım. Benim sezaryen olacak bu depend kilotlar sezaryen de kullanılıyor mu sezaryen izine denk gelir kullanamazsın diyenler oldu. Hastane çantasına normal ped mi koyayım ne yapayım şaşırdım

Ben de aynı şekilde öğlen saatlerinde işten eve koşa koşa gelip emziriyordum
İlk ay mecburen biraz mama vermiştim ama bir ay sonunda tamamen anne sütüyle beslenmeye başladı 2.5 yaşına kadar

Biz memeleketlerden uzağız cnm sadece annem gelecek o da zaten gayet dikkatli evinden çıkmıyor. Yaza doğru bile olsa bitecek gibi değil. Ben düşünmüyorum kalabalık toplamayı. Ama açık hava mantıklı tabi

Günaydın kızlar. Bu sabah karnımın yanlarında ağrıyla uyandım. Bacak ve bel ağrısı da canıma yetti. Oturarak çalıştığım için bacak bel ağrısı iyice azdı. Rapor alicam galiba artik. 32den sonra çalışmak için biraz dinlenmem lazım sanırım

Bende sabaha kadar sol bacak ağrısıyla uyumaya çalıştım hafif mide bulantım var son ayların sıkıntısı geliyor yavaştan

Aynı şeyleri düşünüyorum. Bazen annem bile gelmese mi acaba diyorum. Kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz zaten. Onu da alıştırmaya çalışıyorum. Her ağlamasına gelme. Her bağrışına koşma diye. Bakalım nasıl olacak. Migren sorunum olmasa annemi bile istemeden kendim bakmak isterdim ama. Belli bir süre uyumayınca atak yaşıyorum. Sonrası hastanede bitiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Günaydın kızlar nasılsınız ben daha kendim için alışveriş yapamadım
Günaydın.Ben hiç alışveriş yapmıyorum zaten.Elimde ne varsa o.Sadece diğer 2 gebeliğim yaz gebeligi olduğu için kışın giyebilcegim önü düğmeli 2 adet kışlık elbise edindim.Altina çorap ve botla giymek için.Kışın genellikle evden çalışırız diye düşünmüştüm ama kısıtlamalar olacağa benzemiyor.Normal düzenimiz devam edecek gibi.Cicekli etnik desenli bohem giyinmeyi sevenler los bandidos sitesine bakabilirler bu arada.Türk malı ve kaliteli.Fiyatlar biraz yüksek ama değer.Hamile koleksiyonu da ayrıca var

Eklentiler

• Screenshot_20201024-104123_Chrome.webp
    50,7 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_20201024-104242_Chrome.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…