- 13 Mayıs 2020
- 2.419
- 2.958
- 83
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #17.901
Yok canım sitenin numarası oCanım numaran gözükmüs sanırım 2.fotoda
Evet plesanta kireçlenmesi/plesantanin yaşlanmasıPlasenta da ufak tefek kalsifikasyonlar var 36 gibi alabiliriz dedi doktorum sizde böyle bişey duyan oldu mu arkadaşlar
Canim ben ne kendime ne bebise almadım inşaallah yasayan ilk bebeğim olacak kasımın ortasında alicam inşaallah birşeyler bakalım bu arada bohem tarzını bende seviyorumGünaydın.Ben hiç alışveriş yapmıyorum zaten.Elimde ne varsa o.Sadece diğer 2 gebeliğim yaz gebeligi olduğu için kışın giyebilcegim önü düğmeli 2 adet kışlık elbise edindim.Altina çorap ve botla giymek için.Kışın genellikle evden çalışırız diye düşünmüştüm ama kısıtlamalar olacağa benzemiyor.Normal düzenimiz devam edecek gibi.Cicekli etnik desenli bohem giyinmeyi sevenler los bandidos sitesine bakabilirler bu arada.Türk malı ve kaliteli.Fiyatlar biraz yüksek ama değer.Hamile koleksiyonu da ayrıca var
Amin inşallahEyvah eyvah yavaştan gelir hali mi buAllah yardımcımız olsun inşallah su gibi geçer bu sürecimiz de
Canim inşallah,sağlıkla gelsinler de hazırlık kılık kıyafet olmasa da olur.Bebek açıkta kalacak değil,çıplak kalacak degil.Lazım oldukça alirsin internetten 2 günde gelir.Kanepenin üstünde büyüse ne olur üzerine kendi örtündügün battaniyeyi örtsen ne olur? 2 kat giysisi olsun altina baglayacagin bezi olsun yeterli gerisi boşCanim ben ne kendime ne bebise almadım inşaallah yasayan ilk bebeğim olacak kasımın ortasında alicam inşaallah birşeyler bakalım bu arada bohem tarzını bende seviyorumbencede yasaklar gelmeyecek gibi
Öncelikle hakkında hayırlısı olsun canım bilgili bir avukatla gorusmen daha iyi olacaktır benim bı bilgim yok ne yazikki Allah işini kolaylaştırsinKızlar merhabaanlatacklarım biraz uzun ama bana dua eder misiniz? Aranızda avukat olan var mı? Danışmam gerekenlerde var müdürümün mobbingine dayanamyıp 10 gün rapor almıştım. Dün raporum bitti işe gittim bir girdim koca evrak dolabım yok, masamın üstünde bir tane evrak yok. Bir baktım hepsini kendi odasına taşıtmış dedim sonunda hamile olduğumu doğum iznine ayrılcğmı anlamış hem de raporluyken de sürekli beni taciz edip sinir etmişti onun acısını çıkarmak için yapmıştır dedim. 1 saat geçmedi insan kaynakları müdürü yanına çağırdı siz artk birbirinizle çalsışamayacak duruma gelmişsiniz.bende dedm ki uzun süredir böyleyiz kendi şahsi sıkıntıları var ve sizinde bildiğiniz gibi 10 yıldır çalıştığı bölüme daha kurumsal bi yerden bir kadın müdür getirdiler bunu da işten çıkaramamk için yedeğe aldılar.beni de ona bağladılar. Yaptığım işle de ilgili hiçbir eğitimi ve ilgisi yok. Aylardır çırpınıp duruyor ve bozuk psikolojisini çekiyordum
Ik müdürü diyorki e pandemide var biz seni çıkartamıyoruz. Bak tazminatında bu kadar işsizlkte alırsın hadi arabulucya gidelim. Kendi özel nedenlerimle ayrılıyorum yazacksn diyor öyle yazarsam hem tazminath hem işsizlik alamam istifa etmiş oluyorum bu cümleyle diyorum yok ben gar anti veriyorum alacksn diyor. İnanır mıyım tabiki hayır! Şurda 1,5 ay kaldı izne ayırlmama istrrseniz yıllık izin e rapor ile geçirim sonra iznm başlasın doğum izinm bitip nisanda döndüğümzde çıkış işlemlerini yapın. Hem sgk devam eder hem de devletin sunduğu imkanlardan faydalanmak için durdum ben bu kadar yaşadığım şeye rağmen dedim. O da onu kabul etmiyor. Dğne ve bugne izin aldım benm eşime dostuma avukata sormam gerek dedim.
Pazartesi gel ücretsiz ine imza at diyot hala. Şimdi işçi kabul etmese de gönderebiliyorlar ücretsize.
Şimdi iki yolum var dava açacağım fazla çalışmalarım, ücretimin elden verilmesi, mobbing ,istifaya zorlama ,mobbing gibi bir çok şey çok konuyla ilgili ama bu davalar 3-5 yılda sürebiliyor.
Geriye kalan 30 günü kullansam yine 3 haftam eksik kalıyor, heyet almam gerek. Heyet raporu almak nasık kolay mı bilen var mı? Özel hastaneler de veriyormuş.para veya torpille alınıyor mu ki artık?Pandemi de hamilelerin heyet alması daha kolay mı?
Hastalığı olmadığı halde heyet alan var mı aranızda kızlar? raporu gönderip 32.haftada normal iznime ayrılırsam haklarımı alırım. Büyük bir firmada çalışıyorum davalıkta olmak istemiyorum aslında ama haklarımı da yedirmeye niyetim yok.
Lütfen başından geçen duyan birileri varsa bana yardımcı olabilir mi?
Aynen canım bende bu yüzden zaten acele etmiyorum önemli olan sağlıkla doğmasıCanim inşallah,sağlıkla gelsinler de hazırlık kılık kıyafet olmasa da olur.Bebek açıkta kalacak değil,çıplak kalacak degil.Lazım oldukça alirsin internetten 2 günde gelir.Kanepenin üstünde büyüse ne olur üzerine kendi örtündügün battaniyeyi örtsen ne olur? 2 kat giysisi olsun altina baglayacagin bezi olsun yeterli gerisi boş
Avukata danışmakta fayda var. Dava yıllar sürede peşini bırakma böyle yapa yapa insanı sindireceklerini sanıyorlarKızlar merhabaanlatacklarım biraz uzun ama bana dua eder misiniz? Aranızda avukat olan var mı? Danışmam gerekenlerde var müdürümün mobbingine dayanamyıp 10 gün rapor almıştım. Dün raporum bitti işe gittim bir girdim koca evrak dolabım yok, masamın üstünde bir tane evrak yok. Bir baktım hepsini kendi odasına taşıtmış dedim sonunda hamile olduğumu doğum iznine ayrılcğmı anlamış hem de raporluyken de sürekli beni taciz edip sinir etmişti onun acısını çıkarmak için yapmıştır dedim. 1 saat geçmedi insan kaynakları müdürü yanına çağırdı siz artk birbirinizle çalsışamayacak duruma gelmişsiniz.bende dedm ki uzun süredir böyleyiz kendi şahsi sıkıntıları var ve sizinde bildiğiniz gibi 10 yıldır çalıştığı bölüme daha kurumsal bi yerden bir kadın müdür getirdiler bunu da işten çıkaramamk için yedeğe aldılar.beni de ona bağladılar. Yaptığım işle de ilgili hiçbir eğitimi ve ilgisi yok. Aylardır çırpınıp duruyor ve bozuk psikolojisini çekiyordum
Ik müdürü diyorki e pandemide var biz seni çıkartamıyoruz. Bak tazminatında bu kadar işsizlkte alırsın hadi arabulucya gidelim. Kendi özel nedenlerimle ayrılıyorum yazacksn diyor öyle yazarsam hem tazminath hem işsizlik alamam istifa etmiş oluyorum bu cümleyle diyorum yok ben gar anti veriyorum alacksn diyor. İnanır mıyım tabiki hayır! Şurda 1,5 ay kaldı izne ayırlmama istrrseniz yıllık izin e rapor ile geçirim sonra iznm başlasın doğum izinm bitip nisanda döndüğümzde çıkış işlemlerini yapın. Hem sgk devam eder hem de devletin sunduğu imkanlardan faydalanmak için durdum ben bu kadar yaşadığım şeye rağmen dedim. O da onu kabul etmiyor. Dğne ve bugne izin aldım benm eşime dostuma avukata sormam gerek dedim.
Pazartesi gel ücretsiz ine imza at diyot hala. Şimdi işçi kabul etmese de gönderebiliyorlar ücretsize.
Şimdi iki yolum var dava açacağım fazla çalışmalarım, ücretimin elden verilmesi, mobbing ,istifaya zorlama ,mobbing gibi bir çok şey çok konuyla ilgili ama bu davalar 3-5 yılda sürebiliyor.
Geriye kalan 30 günü kullansam yine 3 haftam eksik kalıyor, heyet almam gerek. Heyet raporu almak nasık kolay mı bilen var mı? Özel hastaneler de veriyormuş.para veya torpille alınıyor mu ki artık?Pandemi de hamilelerin heyet alması daha kolay mı?
Hastalığı olmadığı halde heyet alan var mı aranızda kızlar? raporu gönderip 32.haftada normal iznime ayrılırsam haklarımı alırım. Büyük bir firmada çalışıyorum davalıkta olmak istemiyorum aslında ama haklarımı da yedirmeye niyetim yok.
Canim çok üzüldüm senin adına ya. Hamile kadınla uğraşacak kadar alçak işte bazı adiler. Üzülmekte ve sinirli olmakta çok haklısın ama önce bebeğini düşün ve sakin kalmaya çalış. inşallah yasal yollarla hızlıca ve seni yormadan çözülür bu işKızlar merhabaanlatacklarım biraz uzun ama bana dua eder misiniz? Aranızda avukat olan var mı? Danışmam gerekenlerde var müdürümün mobbingine dayanamyıp 10 gün rapor almıştım. Dün raporum bitti işe gittim bir girdim koca evrak dolabım yok, masamın üstünde bir tane evrak yok. Bir baktım hepsini kendi odasına taşıtmış dedim sonunda hamile olduğumu doğum iznine ayrılcğmı anlamış hem de raporluyken de sürekli beni taciz edip sinir etmişti onun acısını çıkarmak için yapmıştır dedim. 1 saat geçmedi insan kaynakları müdürü yanına çağırdı siz artk birbirinizle çalsışamayacak duruma gelmişsiniz.bende dedm ki uzun süredir böyleyiz kendi şahsi sıkıntıları var ve sizinde bildiğiniz gibi 10 yıldır çalıştığı bölüme daha kurumsal bi yerden bir kadın müdür getirdiler bunu da işten çıkaramamk için yedeğe aldılar.beni de ona bağladılar. Yaptığım işle de ilgili hiçbir eğitimi ve ilgisi yok. Aylardır çırpınıp duruyor ve bozuk psikolojisini çekiyordum
Ben önceki sezaryanimda kullanmıştım rahat oluyorİyi geceler kızlar epeydir yoktum. Bugün temizlik yaptırdım. Ev temizlenince bi rahatladım. Artık yavaş yavaş oğlumun hazırlıklarına başlayacağım. Benim sezaryen olacak bu depend kilotlar sezaryen de kullanılıyor mu sezaryen izine denk gelir kullanamazsın diyenler oldu. Hastane çantasına normal ped mi koyayım ne yapayım şaşırdım
Benimde sırtımla kaburgalarıma çok ağrı yapıyo yaa,dün birde bayğı bi ayakta durdum ütü yaptım dahada fazlalaştı ağrılar,hayırlısıyla Sağlıkla doğuralımdaGünaydın kızlar. Bu sabah karnımın yanlarında ağrıyla uyandım. Bacak ve bel ağrısı da canıma yetti. Oturarak çalıştığım için bacak bel ağrısı iyice azdı. Rapor alicam galiba artik. 32den sonra çalışmak için biraz dinlenmem lazım sanırım
Geçmiş olsun canım benimde plesantayla basım dertte rahim ağzını kapatmış.Bir terslik olmazsa 36 da benimde.Plasenta da ufak tefek kalsifikasyonlar var 36 gibi alabiliriz dedi doktorum sizde böyle bişey duyan oldu mu arkadaşlar
Canım benimde plesantam aşağıda ama bi sıkıntım yok gibi çok şükür doktorun bişey dedimi bununla ilgili benim doktorum yürürken zorlar seni dedi ama öyle bişey olmadı şuana kadarGeçmiş olsun canım benimde plesantayla basım dertte rahim ağzını kapatmış.Bir terslik olmazsa 36 da benimde.
Canim ben hm'in buna benzer bi modelini aldım, bacaksız olanlardan. 0-3 aldım ama 5-6 ay kullanır gibi rahat. Zaten 3aydan sonra da kış bitiyo nerdeysearchimom canım sana bisey sorucam allah izin verirse doğum aralıkta olucak bebeğin kontroluydu asisiydi derken ayda bir kerede olsa dışarı çıkacak ee bir iki kerede hava almak için çıksa bunun için astronot tulum alayım diyorum hm in bacaklari ayrilabilen bi modelini beğendim ama beden konusunda kararsızım netten alicam değiştirme şansım yok 03 mu alsam yoksa 3 6 mi model buEki Görüntüle 2710050
Kalıpları büyük diyosun yani benim bebek biraz iri gidiyor ama dogunca gelişimi ne olur bilemiyorum çabuk kuculurse diye çok kararsız kaldimCanim ben hm'in buna benzer bi modelini aldım, bacaksız olanlardan. 0-3 aldım ama 5-6 ay kullanır gibi rahat. Zaten 3aydan sonra da kış bitiyo nerdeyse
3-6 ay al canım.archimom canım sana bisey sorucam allah izin verirse doğum aralıkta olucak bebeğin kontroluydu asisiydi derken ayda bir kerede olsa dışarı çıkacak ee bir iki kerede hava almak için çıksa bunun için astronot tulum alayım diyorum hm in bacaklari ayrilabilen bi modelini beğendim ama beden konusunda kararsızım netten alicam değiştirme şansım yok 03 mu alsam yoksa 3 6 mi model buEki Görüntüle 2710050
Ben 1 ay rapor aldım benim de iş yerim beni çok zorluyodu doktorum gelmene bile gerek yok diyip verdi raporu sen de öyle yap sakın istifa etme sakın heyete galan da girmedim bana da 1 ay rapor için heyete girmen gerek dediler ayrıca doğum paran ve hakların var sürekli rapor al ve doğum iznini doldur ben senin yerinde olsam öyle yaparım ki yapıyorum şu anKızlar merhabaanlatacklarım biraz uzun ama bana dua eder misiniz? Aranızda avukat olan var mı? Danışmam gerekenlerde var müdürümün mobbingine dayanamyıp 10 gün rapor almıştım. Dün raporum bitti işe gittim bir girdim koca evrak dolabım yok, masamın üstünde bir tane evrak yok. Bir baktım hepsini kendi odasına taşıtmış dedim sonunda hamile olduğumu doğum iznine ayrılcğmı anlamış hem de raporluyken de sürekli beni taciz edip sinir etmişti onun acısını çıkarmak için yapmıştır dedim. 1 saat geçmedi insan kaynakları müdürü yanına çağırdı siz artk birbirinizle çalsışamayacak duruma gelmişsiniz.bende dedm ki uzun süredir böyleyiz kendi şahsi sıkıntıları var ve sizinde bildiğiniz gibi 10 yıldır çalıştığı bölüme daha kurumsal bi yerden bir kadın müdür getirdiler bunu da işten çıkaramamk için yedeğe aldılar.beni de ona bağladılar. Yaptığım işle de ilgili hiçbir eğitimi ve ilgisi yok. Aylardır çırpınıp duruyor ve bozuk psikolojisini çekiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?