2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bu hafta yeni müdürle çalışmaya başladım ve ben de inanılmaz zorlanıyorum. Hem ağrılar hemde psikolojik yorgunluk mahvetti. Doktoruma mesaj aticam bakalım, verir diye düşünüyorum raporu. İs yerini düşünmekten bu zamana kadar gikimi cikarmamistim ama artik kusura bakmasınlar valla

Ben de öyleydim o kadar düşünüyodum ki rapor vermek istedi ayaklarım balon gibi protein kaçağı var bildiğin kaçtım almadım raporu noldu “ya sağol bak bu halde çalışıyosun koşturuyosun “ diyen olmadı giderken kırk defa hakkınızı helal edin dedim doktor hanıma helal olsun demedi bütün işlerimi tıkırında notlarla eksiksiz bıraktım kimse eline sağlık demedi hastalar hala arıyo hala bişeler soruyolar ve raporlu olduğumu da biliyolar değmez karnındaki can bu dünyadaki her şeyden kıymetli rabbim bize bi can emanet etmiş biz hala başkalarını düşünüyoruz yaşadığımız stres yorgunluk bebeklerimize ne yaşatıyo bilmiyoruz rapor al ayaklarını uzat otur dinlen evinde, onlar da ne halleri varsa görsünler zaten beğenmiyolardınbeğenmemeye devam etsinler

bence iyi olmuş sade az ve öz ben eğer devlette doğum yaparsam çarşaf ve yastık kılıfı da götürmeyi de düşünüyorm, özelde olursam gerek kalmaz daha nerede yapacağıma bile karar vermedim
Bu ilk doğumunuz mu olacak?Ben de acaba devlette mi doğum yapsam diye düşünüyorum bazen.Sonrq da macera arama diyorum kendime

Bu ilk doğumunuz mu olacak?Ben de acaba devlette mi doğum yapsam diye düşünüyorum bazen.Sonrq da macera arama diyorum kendime
evt bnm ilk olucak ben balıkesir de yaşıyorm ve 1 tane özel hastane var rekabet yok fiyatlar 5 6 bin o yüzde bilemiyorm, 2 3 bin olsa asla düşünmem, aslında sağlık konu 5 6 bin de verilir ama burada ki özel hstaneye pek güvenemiyorm en ufak şeyde ameliyata alalım para alalım derdindeler

O kadar haklısın ki kimse de sen hamilesin biraz dinlen demiyo. Ay sonu olduğu için bu haftaki izinlerimizi kullanmamamizi söyledi müdür ve bana diyo ki senin özel durumun olursa sen kullanabilirsin. Ne gibi özel durumum olacak acaba zaten yeterince özel bi durumda değil miyim illaki hasta mı olalim lanet olsun alicam pazartesi raporumu keyfime bakicam naparlarsa yapsınlar. Sen de en güzelini yapmışsın canım keyfine bak

bnm iş yerimde skıntılı cnm büyük bi firma asla ters düşmek istemiyordm bu yzdn rapor almadan önce izn aldım anlattım durumumu yıllık izne çıkarttılar o bitince rapor alcam razı oldular habersiz gidip alsaydım snn gibi bi
durum geleblirdi başıma mobing baskı çok var biz de de hedefli çalıştığımız içn, ters düştüğünde de haklı olsan dahi bi şeklde haksz konuma düşürüolar o toplara hiç girmedm ben de onların rızasıyla yıllık izin ya da rapor hangisi
sizn için uygunsa dedm, önce içerde ki iznimi verdiler üstüne rapor al dediler... ama şmdi snn konumunda olsm hemen bi avukatı arar sorardım hiç bilgim yok çünkü

ben pandemiden beri fena halde maddi sıkıntı yaşamama rağmen belki de ömründe bir kere doğuracaksın kızım boşveeeeer diyorum.
Gerçekten bir kere mi?Emin misiniz
İyi bir özel hastaneyse ve parayı denklestirebilecekseniz özelde yapın dogumunuzu.Çünkü devlet hastaneleri hakkında anlatılanlar beni ürkütüyor

Ben ilk doğumumu Sivas'ta Medicana'da yapmıştım.Çünkü tek özel hastane orasıydı.Şimdi o kadar çok seçenek var ki ama burda Medicana 8 bin TL'cik istiyor.O yüzden en yakın özel hastaneye gidiyorum ama bu hastaneyle ilgili de bir sürü şikayet var.Ve fiyat 4 bin tl.En az bu fiyattan başlıyor burda.Devlet hastaneleri ulaşım açısından sıkıntılı.Bir de devlet hastaneleri hakkında anlatılanlar tüylerimi diken diken ediyor.Hiç cesaret edemiyorum.

Gerçekten çok üzücü, can sıkıcı bir durum.İş hukuku avukatına danışmanda fayda var

Kızlar ben oğlumun odasında değişiklik yaptım. Eski mobilyaları bedelsiz ihtiyacı olan birine verdim.Eski dediğim çok ta eski değiller...MDF gövde kitaplık,şifonyer ve dolap...2 kez taşındığım için bazı yerlerinde çizik ve vurma izleri vardı ufak tefek..Renkleri hoşuma gitmiyordu..Boyayalım dedik üşendik...Her neyse ben meşe ve çam ağacından yatak ve çalışma masası yaptırdığım için ahşap ile kar beyazı kombinlemek için İkea nın Hauga serisinden şifonyer, kitaplık,dolap aldım.Çok severek aldım boyutlarına göre pahalı da ama ürünler geldiğinde ciddi şekilde hayal kırıklığına uğradım. İkeanın ana malzemesinin masif ahşap ürünleri dışında sunta olduğunu bilmiyordum açıkçası mdf gövde sanıyordum.Çünkü ikeayı internetten tanıyorum mağazasına gitmiştim ama dikkatli bakmamıştım.Velhasıl ürünler geldi,kurduk ama taş gibi mdf dolapları verip yerine sunta aldığıma inanamadım.Üstelik ben mimarım işim bu....Nasıl böyle tufaya geldim bilmiyorum....İkea nın adı var hiçbir özelliği yok...Keşke dolaplarımı eskitmeye çevirseydim ya da beyaz masif ahşap yaptırsaydım..Neyse olan oldu...Dolapları kurduk görüntüsü güzel ama nasıl desem hafif duruyor basit duruyor.Yerleştirmek bile istemedim.Öyle duruyorlar

Sen Sivas ta mısın canm. Bende oğlumu medicana da doğurdum sivasta

Üzücü bir durum. Keşke görerek alacağın bir model olsaydı. İnternette resimler bazen o kadar cezbedici geliyor ki insan görsele vuruluyor içeriğine bakmayı unutuyor. İade oluyor mu bilmiyorum sanırım olmaz kurulmuş çünkü. Kullanmaktan başka çare yok gibi

Yok kullanacağım kurduk zaten de...Görseli fena değil ama ben malzemesinin sunta olduğunu bildiğim için rahatsız oluyorum..Çok dayanmaz zaten 5-6 yıl kullanırım ne yapayım.Çocuklar boyar zaten onları

Yok kullanacağım kurduk zaten de...Görseli fena değil ama ben malzemesinin sunta olduğunu bildiğim için rahatsız oluyorum..Çok dayanmaz zaten 5-6 yıl kullanırım ne yapayım.Çocuklar boyar zaten onları
Dayandığı yere kadar kullan baktın resim yapacak yerleri kalmadı yenisini alırsın. sağlıkla kullansınlar cnm eşya kıyafet gelir geçer

Kızlar korse araştıran var mı bir de pentide emzirme sütyeni indirimde haberiniz olsun bloggerların önerdiği korseler çok pahalı ya

Çok fena midem ve boğazım yanıyor reflü gibi bişey oldu iki gündür. Bebek mideme baskı yapıyor ayakları midemi tepikliyor. Süt fayda etmedi. Sabahlar nasıl olacak bilmiyorum. Çarşamba kontrolüm var şurup hap ne verecekse versin dayanılır gibi değil.

Kızlar korse araştıran var mı bir de pentide emzirme sütyeni indirimde haberiniz olsun bloggerların önerdiği korseler çok pahalı ya
Ben bakınıyorum bir kaç gündür. Owli korseyi öneren çok. Sezeryan olacaklara özellikle tavsiye ediyor kullananlar. Cidden ilk doğumda çok zorlanmıştım karnım yer çekimine uğruyordu yürürken korse en azından sıkı tutar bunda almayı düşünüyorum tavsiyeleri bekliyorum bende

Ben kesin kullanacam ablam kullanmadı daha fazla ağrısı oldu çok hızlı toparlıyo korse üstteki deri fazla seninki gibi yürürken kasla deri arası ayrılıyo ve çok ağrı yapıyo iyi marka bulan varsa bizleri de etiketleyin arkadaşlar bulursam ben de atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…