- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #17.941
Kullanma zamanını tam bilmiyorum. Sezeryan da ilk 10 gün baya ağrılı oluyor korse ne zaman takılıyor ki kasla deriyi sabitlerse dediğin gibi ağrı olmaz benim en çekindiğim taraf sezeryan ağrısı bir ikincisi meme ucuBen kesin kullanacam ablam kullanmadı daha fazla ağrısı oldu çok hızlı toparlıyo korse üstteki deri fazla seninki gibi yürürken kasla deri arası ayrılıyo ve çok ağrı yapıyo iyi marka bulan varsa bizleri de etiketleyin arkadaşlar bulursam ben de atarım
Ben korse almamıştım ama hani şu bele sarılan keten bezler var ya doluyorsun ucunu da telle sabitliyorsun.Bel ağrısı olanlar bellerine sarıyorlar. Bir nevi korse aslında..Onlardan sarmıştım..Bir de annem korseden korkup çarşaf sarmıştı.Karnim çok hızlı toparlanmisti ama bilmiyorum tabi etkisi var mi yok mu..2.doğumda hiçbirşey sarmadım gözüm görmedi karnımı falan.Kilo vermediğim için bilmiyorum karnım toparlandı mi ne oldu..6 ay sonra hamile kaldım zatenKullanma zamanını tam bilmiyorum. Sezeryan da ilk 10 gün baya ağrılı oluyor korse ne zaman takılıyor ki kasla deriyi sabitlerse dediğin gibi ağrı olmaz benim en çekindiğim taraf sezeryan ağrısı bir ikincisi meme ucu
Cnm sütü biranda içme üçer yudum halinde iç başlayınca bir daha dik otur sırtına bir kırlent köy çok azaliyoÇok fena midem ve boğazım yanıyor reflü gibi bişey oldu iki gündür. Bebek mideme baskı yapıyor ayakları midemi tepikliyor. Süt fayda etmedi. Sabahlar nasıl olacak bilmiyorum. Çarşamba kontrolüm var şurup hap ne verecekse versin dayanılır gibi değil.
Canim çok üzüldüm senin adına ya. Hamile kadınla uğraşacak kadar alçak işte bazı adiler. Üzülmekte ve sinirli olmakta çok haklısın ama önce bebeğini düşün ve sakin kalmaya çalış. inşallah yasal yollarla hızlıca ve seni yormadan çözülür bu iş
Ben 1 ay rapor aldım benim de iş yerim beni çok zorluyodu doktorum gelmene bile gerek yok diyip verdi raporu sen de öyle yap sakın istifa etme sakın heyete galan da girmedim bana da 1 ay rapor için heyete girmen gerek dediler ayrıca doğum paran ve hakların var sürekli rapor al ve doğum iznini doldur ben senin yerinde olsam öyle yaparım ki yapıyorum şu an
Mızlar öncelikle mesajlarını için çok teşekkür edeeimbnm iş yerimde skıntılı cnm büyük bi firma asla ters düşmek istemiyordm bu yzdn rapor almadan önce izn aldım anlattım durumumu yıllık izne çıkarttılar o bitince rapor alcam razı oldular habersiz gidip alsaydım snn gibi bi
durum geleblirdi başıma mobing baskı çok var biz de de hedefli çalıştığımız içn, ters düştüğünde de haklı olsan dahi bi şeklde haksz konuma düşürüolar o toplara hiç girmedm ben de onların rızasıyla yıllık izin ya da rapor hangisi
sizn için uygunsa dedm, önce içerde ki iznimi verdiler üstüne rapor al dediler... ama şmdi snn konumunda olsm hemen bi avukatı arar sorardım hiç bilgim yok çünkü
Muhtemelen avukatın aklında birtakım planlar vardır.Mızlar öncelikle mesajlarını için çok teşekkür edeeim
Avukata sordum git Pazartesi işine dedi. İçeri almaslarsa, bilgisayar şifremi zaten sıfırlamışlar odamı zaten boşaltmışlar. Ne yapim dedim beni ara dedi.kendisi baya ünlü bir avukat kendine güveni tam da ben tek başıma ne yapacağımı bilemedim. Heyet araştırıyorum işte. 32. Haftaya kadar rapor ve heyet ile geçirip doğum iznim bitip Nisan'da döneceğim.o zman işten çıkarma yasağı biterse çıkarmak istiyorlasa çıkarsınlar hembu sürede kıdemim artmış olacak. Yok yine istifaya zorlarlarsa o zaman dava açarım diyorum.
Asla dediklerini yapmayı düşünmüyorum çünkü benim her türlü kaybıma oluyor hem maddi hem prim günü olarak. Hemde 6 aylık hamileliğimi burnumdan getirdiler o kadar mobbing yaptılar bebeğim için bu haklar için durdum şimdi onların bana sunduğu yasal hakkım olan tazminatı alıp gidemem. 2 kişinin günahına girdiler, 2 kişinin ahını aldılar. Allah büyük
Bana dua edin. Şu son 3 ayımı huzurla geçirmek istiyorum. Hamileliğim burnumdan geldi
Ne güzel bi rüyaKızlar günaydın, bu gece rüyamda buradaki arkadaşlarla buluşmuştuk. Konaklamalı bir yerlere gitmişiz. Diyoruz son bi eve kapanmadan önce iyi ki yapmışız bu kaçamağı.
AhahahKızlar günaydın, bu gece rüyamda buradaki arkadaşlarla buluşmuştuk. Konaklamalı bir yerlere gitmişiz. Diyoruz son bi eve kapanmadan önce iyi ki yapmışız bu kaçamağı.
Bir zamanlar Sivas'ta idim.Çok severim Sivas'ı.Ama eşimin işi dolayısıyla İzmir'e taşındık.Medicana da çok güzel bir hastaneydi.Sen Sivas ta mısın canm. Bende oğlumu medicana da doğurdum sivasta
Bizde eşimin işi gereği burdayız. Devletten tıp fakültesinden daha iyi medicana. İki özel hastane daha açıldı ama kapanması uzun sürmedi.Bir zamanlar Sivas'ta idim.Çok severim Sivas'ı.Ama eşimin işi dolayısıyla İzmir'e taşındık.Medicana da çok güzel bir hastaneydi.
Daha hazırlamadım ben. Koyacaklarm dolapta duruyor. Eksikleri bitirip yıkayıp ütüleyip yerleştiririm. Erken doğum riski gibi bir durum olmadığı sürece 8. Aydan sonra hazırlarım.Hastahane çantaları bitti mi
ya ne güzel olurrKızlar günaydın, bu gece rüyamda buradaki arkadaşlarla buluşmuştuk. Konaklamalı bir yerlere gitmişiz. Diyoruz son bi eve kapanmadan önce iyi ki yapmışız bu kaçamağı.
Hastahane çantaları bitti mi
Ben daha hiçbirşey almadim ne kendime ne bebeğe 3. Hamilelik olunca insan biraz rahat mi oluyor neHastahane çantaları bitti mi
Hazırlamadım ben.Benim için daha çok erken sankiHastahane çantaları bitti mi
Şuan doğum ücretleri ne kadar Medicana'da?İzmirde çok pahalıBizde eşimin işi gereği burdayız. Devletten tıp fakültesinden daha iyi medicana. İki özel hastane daha açıldı ama kapanması uzun sürmedi.
Bende Kasım'da basliycam Aralık'ta tanamlarim çok heyecanlı sona yaklaştıkça bebeklerin ne zaman geleceği belli olmaz erken hazırlamak lazım bazı arkadaşlar biliyom bir hafta önce kontrolde hiçbir sıkıntısı yokmuş bir hafta sonra doğum yapmış 37 ,38 de gelsin çok bekletmesinHastahane çantaları bitti mi
Benimde üçüncü sekiz yıl sonra ilk bebekte bu kadar heyecan yoktu erken anne olmuştum sanki ilkkez anne olucam neler ördüm nelerBen daha hiçbirşey almadim ne kendime ne bebeğe 3. Hamilelik olunca insan biraz rahat mi oluyor ne
Az kalmis seninÇok şükür %90 bitti. İsim bulduğumuz zaman tamamlıcam kalanları da inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?