2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben de çok erken olmamakla beraber hayırlısıyla 38'de gelsin istiyorum.İkizler 40'ta doğmuştu.Son ayımı Hiç hatırlamak istemiyorum.Kaşıntılar,ağırlaşma ve daha bir sürü sıkıntı.Bu bebişim belki erkenci çıkar.Nasip bakalım

Kuzum araştırdım çok meraktan yüzde yetmişbeş bebek 37 ,38 doguyormus ben ikinci gebeligimde on beşinde yirmisinde beklerken 6 da doğdu bunda daha erken hazirlancam ne olur ne olmaz zaten dayanamiyoruz çıksın diye ben diyom daha çok var eşim diyo yok iki ay kalmış diğeri erken oldu diye gerçekten hiç belli olmuyor hayırlısı olsun sayılı gün çabuk geciyo bu aylar gecmiyor sanki benim ilkde 40 da ikinci 37,38 çokta verilen doğum tarihine güvenme

dun biraz hazirlamaya basladim ama yarida yorulup biraktim bugun tamamlicam bakalim
Güle güle giysin minicik

İşte 5-10 günde o hafif dar korselerden giymek lazım çok hafif sıkıyo sonra diğer korselere geçip hep kullanmak lazım

Günaydın kızlar, ankarada olanlar için bu hafta sonuna özel babymallde her 250tl lik alışverişe 50tl indirim çeki veriyorlar. Ben bebek arabasını 1000tl ucuza getirdim bu sayede hala alacaklarını tamamlamayanlar için güzel bir fırsat.

Ben de eşime bişeyler koydum gece o yanımda kalacak çünkü.kendiminkiler yıkandı sadece kurumasını bekliyorum bebeğinkiler sadece alındı öylece poşetlerde duruyo ne yıkandı he ütülendi

Merhaba kızlar canım çok sıkkın
Bursa ya gelsen bile kardasin...insanin parasını almak için neler yapıyorlar çok sinir oluyorum ya

S sumici en başından beri özele gidiyorum zaten. devleti hiç düşünmedim. kredi çekerim yine özele giderim kafasındayım.
hahahah ben bir daha cesaret edebileceğimi sanmıyorum bebek konusunda
Ediliyor ediliyor ben de öyle demiştim 9 sene sonra hamileyim
Kardeşsiz kalmasın bebeler bu aralar onu daha iyi anladım annem rahim ameliyatı olacak zor bir dönemden geçiyoruz kardeşim olmasaydı ne yapardım diye düşünüyorum... İyi ki geç de olsa kızıma kardeş düşünmüşm sağlıkla gelsin hayırlı evlat hayırlı kardeş olsun tüm duam o yönde

Benimde üçüncü sekiz yıl sonra ilk bebekte bu kadar heyecan yoktu erken anne olmuştum sanki ilkkez anne olucam neler ördüm neler
Benim 5 yıl aradan sonra oldu heyecan falan yok sadece o doğum anı geliyor aklıma stres oluyorum. Hayırlısıyla sağlıkla kulağımıza alalımda herşeyi olur inşallah. Daha 3 ay var canım örgü şeyler pek sevmediğim için alıp yıkayıp hazırlarım diye düşünüyorum.

Stres yapma cnm ıkınma teknikleri öğren hastaneye çok erken gitme taraftarı değilim ben ilkinde beş santimle gittim anamı ağlattılar ikincide evde çektim dokuz santimle gittim iyi ikindim hiç dikiş olmadım bunda'da öyle yapcam çok korkma güzel ana odaklan ben örgü çok severim tatlı geliyo bana zevk meselesi tabi kiyafetde alcam eşim en güzellerini alcam örme dedi ama heyecandan hep birseylerle uğraştım benim ordugumu giysin diye sağlıkla dogsunlarda herşey hal olur tabi kuzum

Örgüyü bende çok seviyorum giydirmeyi ama yeteneğim yok uzaktan bakışıyoruz

Ayy hadi insallahUmarım öyle olur ben istiyorum erken doğmasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…