2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Biliyorum canım hiç yapamıyor değilim çocukken çok meraklıydım ama elimden güzel düşmüyor. Mutlaka biri gösterecek tek başıma yapamıyorum. Anneannemiz sağolsun yaptı yapıyor bişeyler
Güle güle giysin kış bebeği sırtından yelek eksik olmaz bizde annem diğerlerine çok yaptı şimdi calisiyo iş başa düştü

Arkadaşlar kışlık pijama takımı arayanlar için yoyoso'dan iki iplikli içi şardonlu bir pijama takımı buldum.Yumuşacik çok güzel.Hem de pamuk kumaşı.Tabi ki wellsoftlar kadar kalın değil ancak penye kumaşı gibi ince de değil.Markasi ecrou.Trendyolda da ayni ürünü gördüm alınabilir

Trendyol linkini atarmısın cnm

Herhalde ihtar çekerim, dava açarız gibi korkutucu şeyler söyleyecek bilmiyorum. 9 dopuruyprum resmen yarın napacağım nolacak diye
Amin

ay ben daha ne çanta ne bişe hazırladım peki valize mi koydunuz nasıl bir çantaya hazırlandı aydınlatan olursa sevinirim
Ben de henüz hazırlamadım orta boy bir valize herşey sığar diye düşünüyorum kızımın doğumunda herşeyi öyle bir valize sığdırmıştım derli toplu olmuştu.

Kızlar rüyamda 7aylıkken doğuruyordum kanamam geliyordu annemi arıyordum hemen acaba içime mi doğdu gercek mi olucak

Ben de henüz hazırlamadım orta boy bir valize herşey sığar diye düşünüyorum kızımın doğumunda herşeyi öyle bir valize sığdırmıştım derli toplu olmuştu.
Ben Trendyol da çok güzel valiz düzenleyicisi gördüm minik hurçlar gibi indirime de girmişti ondan almayı düşünüyorum

Penti de indirimde evet, ama e bebekte de var ve fiyatı 29.00 tl ben dün aldım. Çok daha güzel olduğunu düşünüyorum. Bi bakın isterseniz
Hadi yaaa ay ben dün aldım emzirme sütyeni ama bir tane aldım e bebekten de alırım emzirme atletinde 3 al 2 öde vardı atletler 33 tlye geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…